reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
c&a - tam musze na zywo zobaczyć. Oni dość szeroka rozmiarówke mają i na tym moim drobinku wszystko wisi.
Moze jeszcze addiena bedzie jakies sukienki sprzedawać to moze uda mi sie coś upolowac u niej. Bo dziewczyny z bb aktywnie sprzedają na fb ciuchy, jakby któraś z was dla pochech młodszych chciała :)
https://www.facebook.com/groups/591429780932576/

Drogie Mamy,
jestem mamuśką i studentką i robię badania na MAMACH. Proszę zróbcie dla mnie tą ankietkę.
Dziękuję !
https://docs.google.com/forms/d/1VM_6uuUmGyJk_y5b-wFZm_cpvpRAYNKVE03HSu3-dYE/viewform?embedded=true" width="760" height="500" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Ładowanie...

aylin tapeta załatwiona i u was:D:D Ja kupiłam jakiś miesiąc temu P spódniczkę z tiulu (baletnicy) z kokardą w Reserved za ok 19-29zł (nie pamiętam) - mieli kremowo-złote, różowe jasne i różowe ciemne. Do tego jakaś ładna bluzeczka czy body (krótki, długi w zależności od pogody) z kokardą czy coś i pięknie:) W h&m widziałam takie sukieneczki, że góra bawełna a dół tiul, ale to było ok 3 miesiące temu.

idę pakować córę, nas (bo M też ja muszę spakować) i psa:D

edek: spakowani, a tu dalej pustki!

Ostatnia edycja:
Hej sorcia za niepisanie ale komp w nie najlepszym stanie.

Kasiula trzymaj się Buziole wysyłam:*:*

Niunio dzisiaj cały dzień nie spał dopiero teraz padł normalnie i ja padam. :-D Właśnie sobie siedzę i wcinam miętowy serek Aero ;D

W sumie nie mam co opowiadać bo nic ciekawego u mnie sie nie dzieje. A wpada pobawić sie z małym idzie do siebie do domu ogarnąć sie i do roboty i tak jest od miesiąca w ogóle się prawie nie widzimy. Pracuje nawet w weekendy.:wściekła/y:

Rozmawiałam z lekarzem i na razie planują przez tydzień podawać antybiotyki. Jeśli nie wyjdą nowe plamy i nie pogorszą się wyniki moczu/krwi to dalsze leczenie w domu

Jeśli chodzi o powikłania to zazwyczaj choroba przechodzi łagodnie i mija bez powikłań, chociaż zdarzają się nawroty. Bardzo rzadko może dojść do zmian nerkowych dlatego też już mi powiedzieli że po wyjściu ze szpitala będziemy pod kontrolą poradni nefrologicznej

reklama
Alijenka wspolczuje sasiadow wiem cos o tym bo nas tez podpieprzyli po zlosci za remont piwnicy 3 lata temu... Stracilismy kupe kasy na profesjonalne projekty rzeczoznawcow itp... Szkoda gadac:/ niektorzy ludzie zalosni sa

Asik zdrowka dla oliwki i oby szybo doszla do siebie

Kasiek no to ladnie wam idzie odstawianie:)

Andzia ja mam glukoze w tym tygodniu......

Jasiek duzo lepiej, dostal kropelki do oczu z antybiotykiem katar juz przeszedl troche zaczal kaszlec ale mam nadzieje ze sie nic nie rozwinie.... Zastanawiam sie ile trzeba odczekac po chorobie zanim znow do zlobka pojdzie??? Mam nadzieje ze pochodzi w koncu wiecej niz tydzien...

Do góry