reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

My dopiero wstaliśmy. Pół nocy spać nie mogliśmy taka duchota była. Kuba wstał poszedł do Kuchni po ciemoku i otworzyl ldówke ale tak go światło raziło ze wlazł mi na ręce i kazał sie do łóżka zanieść znowu. U nas odpukać Chyba już zdrowy jeszcze pokasłuje no ale kaszel zawsze po chorobie zostaje najdłużej

Zdrówka dla dzieciaków.

reklama
hej

Wczoraj Oliwia została sama na noc a ja spałam u teściówki ale dziś z nią nocowałam bo nie chciałam jej zostawiać ponieważ dali do jej sali 3 letniego chłopca i tata z nim nocował. Może jestem przeczulona ale bałam się ją zostawić na noc z obcym facetem obok...

Asik- zdroweczka dla Oliwki oby szybko to zeszło i nie bylo powikłań! &&&&
Aylin - zdrowka!

Andzia super nasz tate!

Kasiek dzielna i madra Pola :)

A ja dzis dostałam śniadanie do łóżka i Pe zajął się Perełka od 7 :) cd walentynek :p:D A Wam jak minął dzionek , wieczorek?

Za jakieś 40 minut będzie u mnie Pan który przewiezie dzisiaj łóżko do Kasiulki. Transport wyszedł 200zł. Napiszcie proszę ile możecie się dołożyć.

mlodak
pare z nas wyrazilo chec na zlozenie sie na transport, wiec mysle ze
moze po 20 zl, a jak wyjdzie za duzo to przeslesz Kasi. To moja
propozycja. no chyba ze bedzie dalej za malo to bedziemy dokladac ;)

Tyle, bo sie pakuje i jade do sis huurraaa

Ostatnia edycja:
Hej kobiałki

mlodak ja za dużo nie będę mogła się dołożyć jakieś 20 zł tylko :-:)-:)-(

Papitkaa a czemu taką duchotę mieliście ?????????????

Sunshine ale Ci dobrze :-):-):-), u mnie walentynek nie było :-:)-(

josie ja nie pomogę w kwestii żłobka ale najważniejsze że Jaśko już lepiej

Mlodak to zrzuta po 20? Uzbiera sie? Jak nie to wiecej moge ci przelac

Gotuje spaghetti po bolonsku mojej mamy z marchewka pietruszka i selerem zapachy takie ze ahhh

Jasiek zdrow:) dostal od taty lego na walentynki, mama nic nie dostala ale tez nic nie kupila. Ale tata zapowiedzial ze mame do galerii zabierze bo musi koniecznie byc przy kupnie prezentu hmmmm

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry