reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

andzia po pierwsze to pochwal się co kupiłaś mężowi!:) Po drugie podziwiam tatę, że sam chciał/mógł zostać z chłopcami. Mój nie wytrzymałby 30min.:D

alijenka ja kupiłam mojemu pakiet ulubionych browarków, ulubione słodkości i zrobiłam walentynkowe żarełko:D Tyle. Wg mnie ten kurier od ciebie wychodzi najtaniej!:)

Moja śpi już 2,5godz. w czym 2 na dworze. Ale tak targa, że na wózek musiałam nałożyć folię przeciwdeszczową!

reklama
Poczekam na telefon tzn tutaj dzwonia tylko jak jest cos nie tak, wiec jak nie zadzwonia to znaczy ze wszystko ok, a garnuszek byl tylko oplukany goraca woda :-( Jak okaze sie, ze cos nie tak to bede znowu walczyc :baffled: a mialam uszykowany pojemniczek w drugiej lazience jak brala kapiel wczoraj :angry::zawstydzona/y:

Andzia- hehehe skoro wymarzony to na pewno sie odwdzieczy :tak:
Kasiek- a Ty sie trzymaj kochana!!!
Alijenka- Tobie to sie kopniak w tylek nalezy!!! marsz robic badania!

Poczekam na telefon tzn tutaj dzwonia tylko jak jest cos nie tak, wiec jak nie zadzwonia to znaczy ze wszystko ok, a garnuszek byl tylko oplukany goraca woda z kranu:-( Jak okaze sie, ze cos nie tak to bede znowu walczyc :baffled: a mialam uszykowany pojemniczek w drugiej lazience jak brala kapiel wczoraj :angry::zawstydzona/y:

Andzia- hehehe skoro wymarzony to na pewno sie odwdzieczy :tak:
Kasiek- a Ty sie trzymaj kochana!!!
Alijenka- Tobie to sie kopniak w tylek nalezy!!! marsz robic badania!

Ja swojemu tez nic nie kupilam ale zrobilam sama kartke walentynkowa :happy2: a wieczorkiem pewnie cos sie przygotuje na kolacje i obejrzy jakis film :tak:

Ostatnia edycja:
kasiek a ja od 3 dni nie byłam nawet w sklepie :-:)-:)-(, także u nas bez prezentów
a kiedy się spotykamy ?????????????

Sunshine wiem wiem powinnam już dawno zrobić badania, a tym bardziej że moja hemoglobina po porodzie wynosiła 9 no i ta nietolerancja glukozy którą miałam w ciąży, choć jak teraz mierzę czasami poziom cukru to jest oki

a wiecie co budujemy garaż drewniany i po prostu już mam dość nie wiem czy w 14 tys się zmieścimy z samym garażem a gdzie kostka w koło niego i w nim ehhhhhhhhhhhh normalnie musimy brać kredyt na mojego wujka, a do tego mamy życzliwych sąsiadów i tylko czekam jak nas ktoś podkapuje

No własnie cos sie rusza z tym łożkiem??? Myśle ze 250 zl na nas wszytskie to nie dużo, trzeba napisać do Mlodak.

Kasiek kupiłam mu zegarek, juz z rok czasu jak tylko wchodzilismy do galerii to szedł na zegarki i sie w nie wgapiał. Zegarek jest prawie wymarzony, bo ten naj kosztował o 200 wiecej i M doszedł do wniosku ze nie bedzie przeginal i zdecydował sei na tańszy.
Tata- fakt sam chciał sei chlopakimi opiekowac nawet urlop specjalnie wziął, a wczoraj sie zastanawiał jak to sie bedzie trudno z nimi rozstac:-D:shocked2:

alijenka ooo dobrze wiedzieć, bo planujemy coś takiego, taki drewniany garaż i dachówką lub gontem kryty! Czyli koszty wysokie:/!

Laski wolałabym wt, śr lub czw, bo dziś wyjeżdżam i w nd wieczorem wracam, a więc w pn to wiecie obiad jakiś, pranie itd. A więc wybierzcie sobie? No chyba, że nic poza pn wam nie pasuje to ok.

andzia super masz tatę!

kasiek myśmy postawili garaż 6m / 4m z takim daszkiem bocznym aby można było tam sobie np. usiąść piwka się napić, czy rower postawić, czy wózek także to jest duży garaż, i z dachem który ma 120 mkw, przede wszystkim robiliśmy z pali 14 a nie 10 jak każdy robi no i w środku pod dachem będziemy mieli takie pomieszczenie gospodarcze jeszcze, same drzwi bo w automacie i segmentowe hormanna kosztują 5400 zł, robocizna 4800 zł, sama płyta osb to koszt 2500 zł gont na dach 1900 zł, za drewno daliśmy 2400 zł no i plus farba plus podbitka, i reszta o kuźwa to teraz jak liczę to może w 20 tys się zamkniemy oooooooooooooooo matko bosko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

za bramę jeszcze nie zapłaciliśmy na razie podpisaliśmy tylko umowę
ale doszliśmy do wniosku że jak już to robimy to na lata a na tą bramę jest 10 lat gwarancji a na inne od 2 do 5
andzia to prezent fajoski :-)

a ja nawet obiadu nie mam w domu :-D, także u mnie zero walentynkowności :-p

Ostatnia edycja:
Alijenka - Ty juz lepiej nie licz :-D:-pgaraz drewniany tyle kosztuje???:shocked2: A sasiedzi moze nie beda sie czepiać.
Włąsnie mi przypomniałąs ze na liscie badan na nastepna wizyte mam 2 pkt 75 ml obciazenie glukoza, na sama mysl robi mi sei nie dobrze.

Jutro jade do sis, nie widziałam ich o d sylwestra, steskniła sie bardzo. Oli prawdopodobnie tak szybko raczkuje ze dogonic go trudno.

andzia współczuję picia glukozy a fuuuuuuuuuj

a tak w ogóle mój K ma dziś "niby" wolne pojechał tylko do Wrocka odwieźć gonty do castoramy bo felerne kupiliśmy i co no i pracuje, jego szef go ściągnął do pracy, normalnie nie wyrobię z tym wszystkim naprawdę za dwa lata to będę siwa na maksa

hej kochane

Od wczoraj jestem z Oliwią na oddziale dziecięcym. Stwierdzili chorobę kt\orej nazwę ciężko powtórzyć ale w internecie wyczytałam, ze to zapalenie drobnych żył krwionośnych. Najgorsze, że czeka nas bardzo długotrwałe leczenie (nawet do kilku miesięcy).

reklama
Do góry