reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

alijenka - my tez po domu w rajtkach a przy wyjsciu na dwor dochodza spodnie a i tak czesto jest bunt, bo ksieciunio od urodzenia nie lubi sie ubierac/przebierac/szykowac ;-)

kasiekz - i kolejny dowod, ze masz nadzwyczajnie grzeczne dziecko :-p My dzis tez urzedowalismy na balkonie, niecale kwadrans i co? najpierw zrzucal na balkon sasiadow kamyczki, potem wpychal brudy do swoich kaloszkow itp itd, slowem grandzil :rofl2:

Pochwalcie sie dziewczyny, czy Wasze dzieci odrozniaja plec i wiek przechodniow? Nasz najpierw na wszystkich ludzi (od niemowlaka do staruszka) mowil "bejbi" a od kilku dni - "pan" i musze potem pocieszac zdruzgote nastolatki,ktore od razu biora wszystko do siebie gotowe popasc w kompleksy :rolleyes2:(no ale ktora dziewczyna jest chetnie nazywana per pan? :sorry2:)

reklama
Aga pewnie że możemy jechać póki jest słońce bo ponoć po 20 lutym zaś jakieś małe mrozy zapowiadają :-D:-D:-D

Aylin muszę poszukać u siebie czy ja nie mam żadnej takiej sukienki bo moja to w sukienkach nie chodzi a mam ich pełno

Papitkaa to Kubuś w wózku śpi ????

aronia moja od dawna mówi pan i pani i dzidzi i dziewczynka tylko z chłopcem ma problem

Mój chrześniak w tym roku kończy chyba 17 lat, pytam się go co chce na prezent bo w marcu ma urodziny a ten mi wyskakuje z tekstem nowy telefon :-:)-:)-(, on chyba myśli że ja na kasie śpię

Widziałyście

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/zmarla-corka-sztangisty-bartlomieja-bonka,397914.html

Ostatnia edycja:
aronia moj nie umie powiedziec pani stad na wszystkich mowi pan:-D jak jestesmy w sklepie i podchodzimy do kasy to on mowi pan, po czym ja patrze na zdruzgotana ekspedientke i mowie: taaak, pani

widzialam ten artykul, wspolczuje rodzicom.... dobrze ze chociaz jedna coreczka im zostala, maja dla kogo zyc:tak:

papitka a jaki masz wózek? Moja w dzień zasypia tylko i wyłącznie w wózku. Wkładam, przykrywam, dwa razy popcham i śpi. Nigdzie jej nie przenoszę, mieści się na luzie i nic nie zwisa:)

alijenka
widziałam ten artykuł, masakra:/ Lekarza zawsze niewinni sku.wiele!

aronia
a wiesz, że w sumie nie zwracałam na to uwagi i nie zastanawiałam się. Heh, dobre pytanie. Normalnie aż jutro na spacerze jak zobaczę jakąś Panią i Pana to przetestuje. Dzieci małe odróżnia i mówi 'chlopcyk' i 'dzicynka'. Dorosłych zdaje się, że jak u ciebie nie:D

no i otrzymałam odpowiedź od mojego chrześniaka w sprawie telefonu wiecie jaki sobie wybrał LG l9 normalnie zabił mnie !!!!!!!!!!!!

moja wózka już nie widziała od hmmmmmmmmm 2 tygodni bo nawet nie mam jak wyjechać nim z domu przez budowę garażu mam wszystko zastawione i takim o sposobem chodzimy na piechtę albo jeździmy autem

Aga to niezle poszlo :) Gratki. Antos dzielny chlopak.

Aronia nie wiem czy mlody rozroznia bo nie mowi nic na ten temat ;-)

Alijenka sorki, ale sie chyba chrzesniakowi poprzewracalo :-p;-) Na Twoim miejscu bym chyba powiedziala, ze mnie nie stac i zaproponowala kase zeby sobie dolozyl. Ja na pewno nie mialabym kasy zeby kupic tel za prawie 1000 zl. Chyba mniej na zakupy w miesiacu wydaje :szok:

Papitka, Alijenka, Kasiek widze, ze nie jestem jedyna ktora na dzienne drzemki usypia. Ja bujam mlodego w foteliku.

Kasiek zazdroszcze tarasu :) I sloneczka w sumie tez ;)

Czy ktos wie, czy meliska dziala uspokajajaco? (Aronia?) I ile trzeba jej wypic? Normalnie oszaleje z tym moim bobikiem. Juz nawet komode szufladami do sciany przestawilam, bo narzedzia probowal wyjmowac ... Do tv tez podchodzi i probuje dotykac czy walnac reka. Co dziwne juz to przechodzilismy jakis czas temu i doskonale wie, ze tego nie wolno... Moze mysli, ze zmienie zdanie... Hmmm

Niespodzianka masz rację mnie też nie stać bo przecież tylko mój K pracuje a ja dostaję z MOPS-u 477 zł :-D, a i ja już nie usypiam małej na dzienne drzemki bo ona mi już nie śpi albo sama pada ale to bardzo rzadko.
Ja sobie taki magnez kupiłam z dodatkiem melisy i chmielu
pol_pl_NeoMag-STRES-Suplement-diety-Magnez-B6-Melisa-Chmiel-wspomagajacy-uspokojenie-i-ulatwiajacy-odprezenie-50-tabl-5902020845447-13559_2.png

reklama
josie maśku czy któraś z was kupiła już te otulacze, bo zastanawiam się nad zakupem i używaniem ich w dzień w pieluchą tetrową (do nauki na nocnik) i jestem zainteresowana waszą opinią. I wiecie może ile trzeba ich kupić (szt.)?

aga dziś był dzień bez cyca...kocham cie kochana! Ocet zdziałał cuda, powiedziałam, że cyc chory. Nawet nie spróbowała, sam zapach ją odrzucił. Zero płaczu, powiedziała, że cyc chory i gotowe! Zobaczymy czy na noc podziała:D

Do góry