reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kochanie mamusie. Wybaczcie wielkość czcionki, ale chcę aby post był widoczny.
Kasiulka ma wypożyczone łóżko (to które załączyła na zdjęciu). Skoro wypożyczone to musi za niego płacić. A ja mam w domu takie specjalne łóżko rehabilitacyjne (służyło mojej mamie) i obecnie nie jest nam potrzebne, zbiera tylko kurz na strychu. Bardzo chcę oddać Kasi to łóżko, ale koszty transportu mogą mnie powalić finansowo. I tu prośba o pomoc do Was - robimy zrzutę na transport, aby Kasiulka mogła dochodzić do siebie we własnym wyrku??? Wierzę w Was drogie mamusie Czerwcowe :)

Kasiu jesteśmy z Tobą!!!!

Kasiekz, Alijenka kiedy Wam pasuje??

kasiekz, agaundpestka - ale sie szybko odcycowalyscie :rofl2:
O sposobie z octem opowiadala mi babcia, wiec metoda ta juz pare dekad (a moze i wiekow?) ma ;-)
Sama jestem w szoku, ze tak szybko poszło i szczęśliwa, ze Antoś tak dobrze to zniósł.

Kasiekz && ciekawe jak nocka u Was i czy bedziesz silna.

Młodak mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko, bo skopiowałam to na bb.

Tak myślę, ze może jakas firma transportowa da nam rabat na transport.

kasiulka modlę się o twoje zdrówko!!!

mlodak
z tego co wiem to ups najtańszy. na transport składam się!

aga proszę cię módl się, abym miała siłę...bo ja taka słaba w tych sprawach:D Co do spotkanka to mi od pn do czw pasuje, bo w pt nas nie będzie.

reklama
Ja zapytam koleżankę ona się zajmuje przesyłkami tylko powiedz mi ile to waży i jakie ma wymiary

90/200 wymiary legowiska, ale wysokość to trudno mi stwierdzić. Jest na strychu a teraz tam ciemno i za bardzo nie mam jak sprawdzić. No ale po złożeniu to sądzę, że nie więcej niż 40-50cm.
Gorzej z wagą - bo jak to zważyć????? Jutro podzwonię do tych co mają takie łóżka na allegro wystawione i podpytam po prostu. No chyba że coś strzelisz na oko, takie to łózko, plus materac oczywiście:
łóżko.jpg

cena w dhl z lekka mnie zszokowała.....

edek tak jak czytam na stronach to te łózka ok 100kg ważą.....

Załączniki

• łóżko.jpg
    łóżko.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Do góry