reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny wiadomość od Kasiulki:

Jeszcze raz Wam dziekuje za wszystko. Mam tez prosbe, moze ktos z Was dostal kiedys i ma zbedny szlafrok typu frotte rozmiar M ? A moze pizamy dwuczesciowe z dlugimi spodniami? Czasami moze jakis nietrafiony prezent gdzies sie Wam wala po szafie? I papcie takie zwykle do szpitala rozmiar 39? Jakby co prosze o kontakt na priv.

Kasia

reklama
Aylin mam taki odkurzacz ale od dwoch lat nie wyszedl poza drzwi mieszkania :D ale ile razy ja juz planowalam ze nim auto odkurze hahaha

Aga no wiadomo to na pewno dla niego przezycie ze co to z tym mlekiem sie stalo ze juz nie smakuje. Ale przytulic sie moze nadal a to najwazniejsze:)

Dziewczyny szukam fajnej sukienki dla tysi na wesele na maj. Jakby wam cos kiedyś wpadli na allegro lub ebay w oko to dajcie znac. Szukam juz bo na ostatni moment nie lubię . A poza tym nie chce z niej zrobić starej maleńkiej tylko raka prosta , dziewczęca

hej ja tylko na chwileczke bo mi komp pada. U nas super kubus juz nie kaszle moze niedługo na spacerek wyjdziemy.

Ja dzisiaj sie za farbowanie włosów wziełam zobaczymy co wyjdzie z tych moich domowych kombinacji.:-D

alijenka Gucio przez wielkie G Mam dwukolorowe włosy. Na odrostach wzieło przepięknie ale na reszcie włosów już nie. miałam wcześniej robione średnim brązem wiec przed wczorajszym farbowaniu wcześniej zrobiłam sobie rozjaśniaczem co prawda kolor trochę zszedł ale lipa za mało zszedł no trudno mam ombre od czubka głowy. odrosną ;D nie wygląda to najgorzej.:-D:rofl2:

Kupiłam pieluchogacie made in Tesco (Tesco loves baby) i masakra! Jak jakaś cerata to raz, dwa obtarły ją na nóżkach, dupka wąska że siku wyszło i krosty na pupie. Nasmarowałam na noc, dałam wapno, wsadziłam w pieluchogacie pampers i rano nie ma już śladu. Tamtych muszę się pozbyć, dobrze że tanie.

A ja dostałam okres i łeb mi pęka niemiłosiernie, żadne tabsy nie działają:/

alijenka
bosche, dobrze że zima i okno zamknięte! Co najlepsze jak zbroją to zawsze się cieszą i chwalą:D

aga
dzięki za radę, ja zaczynam w pn, bo skoro na weekend wyjeżdżamy to nie chcę jej w obcym miejscu stresować. No i buhahahahah z tym cyc blee do ludzi:D:D:D:D

aylin ma się rozumieć:) Moja na 3 weselach była w sukieneczce po mojej siostrze, góra normalna, a dół taki do kolan z tiulu jak baletnica, na głowę opaska i śmigała:)

Ostatnia edycja:
Kasiek - no i pewnie códnie wyglądałą. I takie coś moze być. A jak szukam to 90% okazjonalnych składa się z satyny i miliona koronek. A ja mam alergie na takie ubieranie małych dziewczynek. Mam jedna sukienkę lniano bawełnianą - ale znam moje dziecie i wiem ze to max do obiadu wystarczy. Wiec chce 2 kupic

Papitkaa najważniejsze że jakoś to wygląda :-D:-D:-D:-D

kasiek na szczęście ja nigdy okien nie otwieram na roścież tylko uchylam, ja ćię podziwiam z tymi pieluchogaciami ja teraz bym szału dostała jakbym miała ją przebierać

Aylin a na jaki rozmiar chcesz kupić sukienkę ????

reklama
aylin ja mam wesele w czerwcu i też będę szukać podobnej:)

alijenka
ja zaś szału ze zwykłymi pamkami dostaję, bo P po nich ma całe nogi poobcierane. Wszystko dobrze założone i zapięte, coś jej po prostu nie służą. Poz tym jak założę to odkleja i ściąga - non stop. Pieluchogaci nie rusza a to serio kwestia paru sekund ściągnąć i założyć spodenki, bo tylko na dwór wkładam rajtki.

Do góry