reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny szukam fajnej sukienki dla tysi na wesele na maj. Jakby wam cos kiedyś wpadli na allegro lub ebay w oko to dajcie znac. Szukam juz bo na ostatni moment nie lubię . A poza tym nie chce z niej zrobić starej maleńkiej tylko raka prosta , dziewczęca
to okreslenie stara malenka przypraiwa mnie o dreszcze brrrrrrrr, tez nienawidze satyny i koronek. ale tiul rajstopki to juz super :) moze takie cos
Sukienka tiulowa TUTU 80/86 urodziny wesele ŚWIĘTA (3792584414) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

a wlasnie mialam was pytac kiedys, kupowalyscie te chinskie rzeczy? bo pelno tego na allegro i maja fajny kroj ale nie wiem jak material?

reklama
jasie ja Poli nic, ale kiedyś kupiłam sobie sukienkę 'chińską' na zdjęciu prezentującą się świetnie, pięknie skrojoną itd. Przyszła taka szmata, że wyrzuciłam do kosza, bo wstyd było komuś dać. Tragedia, nawet koło domu nie nadawała się. Od tamtej pory omijam szerokim łukiem. Z ciuchami dla dzieci nie mam doświadczenia, ale ja jestem zrażona:)

kasiek ale moja znowu ma manie ściągania ciągle skarpetek i w domu dlatego chodzi w rajtkach, a jak mam ściągać i zakładać jej rajtki to jestem chora także opuszczam tylko do kolan i już zresztą ona jakoś ostatnio nie chcę się ubierać i jak coś to wkładam jej tylko spodnie i już na dwór

josie nie kupowałam nic z chińszczyzny to nie poradzę

Witam, my już po prawie godzinnym spacerku i zabawie na placu zabaw :) dziś 3dzien bez cyca :)i mogę powiedzieć, ze jestem szczęśliwa, ze Antos tak to przeszedł spokojnie :) wczoraj odciągnęłam trochę mleka i dałam mu to w kubeczku, radość była wielka :)

a wlasnie mialam was pytac kiedys, kupowalyscie te chinskie rzeczy? bo pelno tego na allegro i maja fajny kroj ale nie wiem jak material?
My kupiliśmy tą czapkę, ze zdjęcia i generalnie jest ok.

Papitka dobrze, ze z Kubusiem lepiej :) i życzę szybkiego wyjścia, bo my w domu byśmy ześwirowali :D

Aylin a na jaki rozmiar chcesz kupić sukienkę ????

80-92 zalezy od wymiarów. Generalnie cos ok 27-28 pod paszkami i długośc na około 50 cm.
Obecnie nosi mi 86 ale mam sukienki na 80 za duze i na 92 które sa w sam raz

to okreslenie stara malenka przypraiwa mnie o dreszcze brrrrrrrr, tez nienawidze satyny i koronek. ale tiul rajstopki to juz super :) moze takie cos
Sukienka tiulowa TUTU 80/86 urodziny wesele ŚWIĘTA (3792584414) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

zalezy jakie chinskie. Carter's tez szyty w chinach jest :)
A takiej nie chce - wesele 24 maja. Moze być gorąco ale moze też być zimno. Wiec raczej coś z krótkim rekawkiem + ew bolerko dokupie

Wiosna 10C:D Dziecko szaleje bez czapki na tarasie (wysniosła chyba wszystkie zabawki, a ma też basen z kulkami), a ja obiad ugotowałam, okna umyłam, a teraz leżę sobie z kawką na słonku:) Dobra przyznaję, że strasznie chciałam śnieg i -20C, ale w sumie może już być wiosna:ppp

Wiosna 10C:D Dziecko szaleje bez czapki na tarasie (wysniosła chyba wszystkie zabawki, a ma też basen z kulkami), a ja obiad ugotowałam, okna umyłam, a teraz leżę sobie z kawką na słonku:) Dobra przyznaję, że strasznie chciałam śnieg i -20C, ale w sumie może już być wiosna:ppp

No to teraz kusisz tym tarasem:-):-)

Alijenka jedziemy w przyszłym tygodniu w gości ?? :baffled::-D

reklama
Do góry