reklama
aronia12
Fanka BB :)
Niespodzianka - melisa dziala uspokajajaco ale to slabe dzialanie, wiec nie wiem, czy zauwazysz ;-)U nas "panowanie" pojawilo sie przed kilkoma dniami, ciekawe co Wasz wymysli
hmmm, Josie, kasiekz - zastanowilyscie mnie, czy ten "pan" wzial sie z braku slow czy nieodrozniania osob
kasiekz - daj mi znac, co wybadasz na jutrzejszym spacerze
kasiekz, agaundpestka - ale sie szybko odcycowalyscie
O sposobie z octem opowiadala mi babcia, wiec metoda ta juz pare dekad (a moze i wiekow?) ma ;-)
alijenka - siostrzenica m tez sobie zazyczyla telefon za tysiaka, suchej nikti nie zostawilismy na gowniarze (wtedy 13-letniej ) za taka bezczelnosc A co Ty ciagle jakies makabreski tu wrzucasz?
Dziec pospal dzis za dnia 4 godziny Ale mu dalam, bo jakis katar sie przypaletal
hmmm, Josie, kasiekz - zastanowilyscie mnie, czy ten "pan" wzial sie z braku slow czy nieodrozniania osob
kasiekz - daj mi znac, co wybadasz na jutrzejszym spacerze
kasiekz, agaundpestka - ale sie szybko odcycowalyscie
O sposobie z octem opowiadala mi babcia, wiec metoda ta juz pare dekad (a moze i wiekow?) ma ;-)
alijenka - siostrzenica m tez sobie zazyczyla telefon za tysiaka, suchej nikti nie zostawilismy na gowniarze (wtedy 13-letniej ) za taka bezczelnosc A co Ty ciagle jakies makabreski tu wrzucasz?
Dziec pospal dzis za dnia 4 godziny Ale mu dalam, bo jakis katar sie przypaletal
Ostatnia edycja:
Aronia - nie mam problemów, moja co najwyzej moze kogoś nazwac miał lub kaczka
A chrześniakowi kup futerał na telefon i skarbonke. Niech sobie uskłada
poszukaj - odkupie od ciebie jak mi spasuje.
Aylin muszę poszukać u siebie czy ja nie mam żadnej takiej sukienki bo moja to w sukienkach nie chodzi a mam ich pełno
Mój chrześniak w tym roku kończy chyba 17 lat, pytam się go co chce na prezent bo w marcu ma urodziny a ten mi wyskakuje z tekstem nowy telefon :---(, on chyba myśli że ja na kasie śpię
A chrześniakowi kup futerał na telefon i skarbonke. Niech sobie uskłada
kasiekz
Fanka BB :)
aronia ja się nie odcycowałam jeszcze M marudzi, że jeszcze nie, więc zobaczymy jak dziś będzie wieczór i noc wyglądały
alijenka a wiesz co zażyczyła sobie mojej mamy chrześnica na komunię? Laptopa i to podała jeszcze jej trzy nazwy, funkcje i że najlepiej różowy (ok. 2000zł) Czasami lepiej nie pytać! Swoją drogą, ja wstydziłabym się mieć takie życzenia. Aaaaaaaaa ten artykuł jest straszny!
alijenka a wiesz co zażyczyła sobie mojej mamy chrześnica na komunię? Laptopa i to podała jeszcze jej trzy nazwy, funkcje i że najlepiej różowy (ok. 2000zł) Czasami lepiej nie pytać! Swoją drogą, ja wstydziłabym się mieć takie życzenia. Aaaaaaaaa ten artykuł jest straszny!
alijenka
Mamcia Nataszki :))
kasiek ale rozumiem komunia oki ale to zwykłe urodziny są
Aylin oki obadam co mam i dam znać
aronia a bo jakieś takie dziś mi wiadomości wpadają w ucho
a z tymi prezentami to się teraz dzieciaki wściekły, byłam we wtorek u koleżanki to jej córka ma teraz 18 i robi imprezę która kosztuje 3500 zł , masakra to co nasze dzieci będą chciały ??????? jakie imprezy ???????????????????
Aylin oki obadam co mam i dam znać
aronia a bo jakieś takie dziś mi wiadomości wpadają w ucho
a z tymi prezentami to się teraz dzieciaki wściekły, byłam we wtorek u koleżanki to jej córka ma teraz 18 i robi imprezę która kosztuje 3500 zł , masakra to co nasze dzieci będą chciały ??????? jakie imprezy ???????????????????
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny chciałam Wam się pokazać, nie wyglądam za dobrze ale co zrobić. Łożko to jest to z wypożyczalni, żadne super ale musi być. Może dzięki koleżance MLodak z naszego forum będę miała lepsze
Zobacz załącznik 609916Zobacz załącznik 609917Zobacz załącznik 609918
Zobacz załącznik 609916Zobacz załącznik 609917Zobacz załącznik 609918
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Kasia ściskam Cie mocno i jestem myślami z Tobą !!!!!!!!!!!!
katrina115
Potrójna Mama
Kasiu - cały czas jesteśmy z Tobą!!!!
reklama