reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Rysica ja tez już pare razy przylapalam Szymka jak chciał zwiać z łóżeczka górą. Z tego tez powodu powoli zaczynamy myślec o zmianie łóżka. Z tym, ze u nas to nie takie proste bo Szymon lata po łóżeczku przez sen jak opętany. Nawet jak śpi z nami to często znajduje go u nas w nogach. :)
I ja tez już chce wiosnę.

reklama
Dlaczego jak mnie nie ma to Wy tyle produkujecie :-:)-:)-:)-:)-(

Ja dziś padam dosłownie nie dość że pół dnia bez telefonu bo naprawiali nam nadajnik w mieście i mój K mało zawału nie dostał bo nie mógł się do mnie dodzwonić a w trasie jest to jeszcze mała mi dała dziś popalić od południa. W ogóle wstała o 6 rano i niedawno ją położyłam spać, a najlepsze było dziś to jak ja poszłam myć gary do kuchni i słyszę jak mała się drze mamo mamo patrz i tak w kółko powtarza, a ja w końcu chciałam umyć do końca te gary bo ciągle coś mi przerywało ale mówię nie idę zobaczyć co ona tam zrobiła, a ta sobie wzięła swoje plastikowe krzesełko podstawiła pod okno i stoi na parapecie i sie zaciesza !!!!!!!!!!!! Normalnie nie wiedziałam co mam zrobić, jakie te dzieci mają pomysły !!!!!!!!!!!!!!!!!

Rysica aby Monisi się dobrze spało, a czemu to ona przechodziła przez barierkę z tego co pamiętam to macie łóżeczko turystyczne takie jak my i u nas po prostu jest ono otwarte, mała nawet nie próbuje przechodzić przez barierkę

asik daj znać co z Oliwką

Alijenka, idea turystycznego łóżeczka traci sens, jak i tak może z niego wyjść ;P miała w pokoju wersalkę, ale z niej by spadała, więc zamiana kanap z Szymkiem, na jego sofkę, z 3 stron ograniczoną. Ma mały pokój, więc nie chciałam, żeby miała 2 łóżeczka bo po co mają miejsce zawalać... WP_20140212_011.jpgWP_20140212_014.jpgWP_20140212_028.jpg

Załączniki

• WP_20140212_011.jpg
    WP_20140212_011.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 49
  • WP_20140212_014.jpg
    WP_20140212_014.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 50
  • WP_20140212_028.jpg
    WP_20140212_028.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 49
no tak ale by mogła wyjść a nie wypaść :-)tak samo z łóżka wyjdzie, ja na razie się boję mojej zmienić łóżeczko bo moja to znowu wstaję w łóżeczku i boję się że z łóżka mi wypadnie bo się zapomni

Tak, wysypkę ma tylko na nogach. Chociaż na buzi ma pare takich bladych krostek. Niewiem czy czasami dzisiaj nie pojadę z nią na pogotowie bo coraz większe plamy jej wychodzą i tak jakby jej trochę noga spuchła

Komunikacją nie jechała. Byliśmy u sąsiadów ale to wszyscy

Alijenka moj sie raz zapomnial od kiedy sciagnelismy przod lozeczka i zamontowalismy taka niska barierke z ikea, ale teraz juz wie ze schodzi sie pupka:) no i na poczatku kladlam mu grubo pierzyne pod lozeczkiem jakby mial wypasc przez sen. Wypadl 2 razy. Teraz juz nie wypada

Sorry za dubel ale z tel.

Asik najgorsze jak nie wiadomo co dolega:/ mam nadzieje ze to nic zlego. No i rzeczywiscie moze lepiej jedzcie na to pogotowie

Aylin kupilam skarpetki podkladki do krojenia, odkurzaczke do auta bo juz pare razy sie zlapalam ze nie mam czym powycierac deski rozdzielczej a w sloncu widac tone kurzu i mam nadzieje ze sie nie obrazisz- ten sweterek co ty :)

no cos ty hehe. Ja nie z tych - ja z zespołu piesni i tanca gdzie 12 bab w takich samych ciuchach chodziło wiec kompletnie mi nie przeszkadza ze ktos ma cos takiego samego :)

my mamy odkurzacz taki ręczny - i nim zarówno okruszki w kuchni jak i autko odkurzamy

Rysica moja by w pierwszej godzinie spadla z takiego lozka. Wędruje pi calym podczas snu. My pewnie sam materac jej damy a jak przestanie wędrować to stelaż pod niego kupimy

Ostatnia edycja:
reklama
Asik daj znać jak Oliwka.

Kasiek, a też lubi cytryne :) w ogóle decyzja o zakończeniu uu została podjęta w jednej sekundzie :) w poniedziałek rano Antek nie chciał mnie z łóżka wypuścić więc mówię o nie koniec tego :D poszłam do kuchni i myślę co tu zrobić :confused:cytrynę lubi pieprzem bałam się, ze się zakrztusi i nagle wpadł mi w oko ocet :nerd:wzięłam dosłownie kropelkę i posmarowałam brodawki i wróciłam do niego do łóżka. :baffled::baffled: On ledwo spróbował i było bleee :D wieczorem nie chciał tylko się tulił :) wczoraj mu się przypomniało i zaczął mnie szarpać, ze chce cyca więc powtórzyłam z octem:baffled: dziś wieczorem tulił, ale nie wołał :) Śmiesznie, bo dziś do listonosza, pani w tramwaju i paru innych osób mówił "cycy blee " i machał rączką- całe szczęście, ze nikt go do końca nie zrozumiał :)

Przez Was i Wsze zakupy kupiłam marynarkę Antkowi, ale nie wiem czy to dobry zakup hmm szukam jakiegoś fajnego pomysłu jak go ubrać na wesele we wrześniu.

Alijenka no to Nataszka pomysłowa :)

Do góry