reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Powiem Wam, ze generalnie jestem zła matka, bo oduczam (oduczyłam) mlodego od cyca octem :baffled::baffled::baffled: i mam wyrzuty z tego powodu.

ojj aga no co ty, jak dziala to ok, przeciez dziecka nie trujesz

ajjjjj Kasiek ale zazdroszcze florydy!!!

Aylin ty jedzo tchibo zamowione:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przyszly nam tez dzis spodenki z zezuzulla i tez fajne, chociaz jak naciagne material to te nadruki sie rozchodza, ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie, fason maja super, material tez, jutro testujemy jak leza
Spodnie melanżowe, miśki, rozm 86 - ZEZUZULLA - Odzież dziecięca

umowilam mlodego do pediatry na jutro bo oczy jak krolik ma, biedactwo i ciagle ta ropa i lzy

reklama
Dziewczyny POMOCY!!!
Co to może być IMG_3481.jpg
Oliwce tak wysypało nogi... jutro do lekarza jedziemy ale pomyślałam, że może któraś z was się orientuje co to?

Załączniki

• IMG_3481.jpg
    IMG_3481.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 46
asik moze ten wirus bostonski? albo moze pralas jej skarpetki w nowym plynie/proszku? ja tak kiedys mialam cale nogi wysypane jak mam wyprala mi dzinsy w nowym lenorze i je zalozylam... zdrowka!!

asik przy chorobie bostońskiej u sąsiadki była gorączka, biegunka a wysypka najpierw pojawiła się na nogach i 'podeszwie' stóp oraz wewnętrznej stronie dłoni. Jak dla mnie to zwykła pokrzywka od czegoś:/

Ostatnia edycja:
U nas z objawów to ból brzucha, wymioty no i dzisiaj ta wysypka...
Najwięcej krost ma przy stopach ale ogólnie całe nogi wysypało

trudno jutro do lekarza to się dowiem co i jak

Asik - tylko na nogach ta wysypka? A nie jechała srodkami komunikacji miejskiej? lub u kogos nie była? Bo to wygląda jak pogryzienie przez pluskwy - kolezanki córka tak wyglądała jak z pkp wysiadła..

reklama
Monika oddzisiaj na dużym łóżku, mąż ją złapał w locie w dzień... Bo z drzemki chciała górą uciec. No i pod wieczór przemeblowanie robiliśmy! Monika dostała sofę Szymka a Szymek wersalkę, która u niej stała. Więc ciekawe jak nocka...
JA dzisiaj padam, nie mam siły na nic, chyba przesilenie jakieś, ja chcę wiosnę...

Do góry