reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Powiem Wam, ze generalnie jestem zła matka, bo oduczam (oduczyłam) mlodego od cyca octem :baffled::baffled::baffled: i mam wyrzuty z tego powodu.

ojj aga no co ty, jak dziala to ok, przeciez dziecka nie trujesz

ajjjjj Kasiek ale zazdroszcze florydy!!!

Aylin ty jedzo tchibo zamowione:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przyszly nam tez dzis spodenki z zezuzulla i tez fajne, chociaz jak naciagne material to te nadruki sie rozchodza, ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie, fason maja super, material tez, jutro testujemy jak leza
Spodnie melanżowe, miśki, rozm 86 - ZEZUZULLA - Odzież dziecięca

umowilam mlodego do pediatry na jutro bo oczy jak krolik ma, biedactwo i ciagle ta ropa i lzy

reklama
Dziewczyny POMOCY!!!
Co to może być IMG_3481.jpg
Oliwce tak wysypało nogi... jutro do lekarza jedziemy ale pomyślałam, że może któraś z was się orientuje co to?

Załączniki

• IMG_3481.jpg
    IMG_3481.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 44
asik moze ten wirus bostonski? albo moze pralas jej skarpetki w nowym plynie/proszku? ja tak kiedys mialam cale nogi wysypane jak mam wyprala mi dzinsy w nowym lenorze i je zalozylam... zdrowka!!

asik przy chorobie bostońskiej u sąsiadki była gorączka, biegunka a wysypka najpierw pojawiła się na nogach i 'podeszwie' stóp oraz wewnętrznej stronie dłoni. Jak dla mnie to zwykła pokrzywka od czegoś:/

Ostatnia edycja:
U nas z objawów to ból brzucha, wymioty no i dzisiaj ta wysypka...
Najwięcej krost ma przy stopach ale ogólnie całe nogi wysypało

trudno jutro do lekarza to się dowiem co i jak

Asik - tylko na nogach ta wysypka? A nie jechała srodkami komunikacji miejskiej? lub u kogos nie była? Bo to wygląda jak pogryzienie przez pluskwy - kolezanki córka tak wyglądała jak z pkp wysiadła..

reklama
Monika oddzisiaj na dużym łóżku, mąż ją złapał w locie w dzień... Bo z drzemki chciała górą uciec. No i pod wieczór przemeblowanie robiliśmy! Monika dostała sofę Szymka a Szymek wersalkę, która u niej stała. Więc ciekawe jak nocka...
JA dzisiaj padam, nie mam siły na nic, chyba przesilenie jakieś, ja chcę wiosnę...

Do góry