reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ale fajne.. Adi uwielbia mi pomagac pzry babeczkach, i do tego sa z Autami, musze je mieć:-D

Pola - myśle,ze dzieci zajma sie soba, a Ty bedziesz plotkować z siostra i dla nas czasu znowu nie bedzie :-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
josie - tyle "kabli" wisi w zasiegu dziecia a on nic? :szok:;-)

a no nic, akurat kable go nie interesuja ani gniazdka,tylko notorycznie obrywa te kulki z lampek niestety :no:

mikserem nasz uwielbia sie bawic, oczywiscie bez koncowki. noz ostatnio dostal jak kroilismy salatke ale taki tepy. jestem zdania ze wszystko w granicach rozsadku, trzeba dziecko z tematem zaznajomic:-) ale moja niania to czesto dostaje zawalu jak widzi co ja mu daje do zabawy, albo ze go na blacie zostawiam i ide do lodowki

Kasiek te kulki swietnie wygladaja:tak: ja kupowalam z cable and cotton ale ostatnio widzialam gdzies w galerii ze w koncu sa polskie juz tez, pewnie tansze

Pola to fajnie ze masz gosci! ja wlasnie wczoraj kolezanke zapraszalam na weekend, zeby od dzieci troche odpoczela (ma dwojke) ale nie wiem czy sie skusi

kasiekz - ja to wiem nie od dzis, ze masz jedno z (a moze i naj) najgrzeczniejszych dzieci na forum :tak:

josie - u nas i z tej girlandy i z naszych nerwow zostalyby tylko strzepy :rofl2:

aronia bo nie zapominaj że twój musi rozbierać - w końcu inżynier:) A ty mojej mi tu nie zachwalaj, bo ostatnio jak pisałam, że grzeczna to potem miałam pomalowaną długopisem tapetę!:p

Spadam, bo się obudziła więc kurs na dwór.

boże ile wyście naprodukowały od rana

aronia nie ja nie miałam problemów z krostkami na pupie :-):-) ani ja ani Nataszka :-):-)

kasiek i inne proszę przestańcie już pisać o żarełku bo aż mi ślinka cieknie a ja nic nie mogę zrobić z tego co Wy :-:)-:)-:)-(

Andzia spoko, znajde czas ;-) Pllotkowanie plotkowaniem ale Wojtka bedzie chciała kąpać :-D

Josie moze koleżanka sie skusi, zawsze to jakas odmiana :tak:

Nic lecę kończyć obiad bo za chwile bedą

Wyjść na trochę z domu, a tu tyle się dzieje :D A śpi, a mnie coś głowa i oczy bolą nie wspominając już o pełnej stwardniałej i strasznie bolącej piersi :/ takie małe spuszczanie nie pomaga chyba muszę iść do "bratowej" po laktator.

Śliczne te rzeczy w tchibo, ja sporo kupowałam jak mieszkałam w de, zresztą pare lat temu mieli dużo niższe ceny.

Pola miłego czasu z siostrą :)

Kasieńka mój miał taki silny odruch ssania, ze smoka dostawał.

aga wytrwałości!:) Ja się boję na samą myśl co to będzie u nas:p
To zrób tak jak my stopniowo ją oduczaj będzie mniej stresu :)

Powiem Wam, ze generalnie jestem zła matka, bo oduczam (oduczyłam) mlodego od cyca octem :baffled::baffled::baffled:i mam wyrzuty z tego powodu.

Hejka,

ale produkcja od rana. Nadrobić Was to wyczyn.
Ja tak na szybko bo jestem w trakcie przygotowywania się do wylotu do PL (już w sobotę hurrraaa:-D:-D).

U nas też w ruch zazwyczaj idą miksery, roboty, garnki i co tylko da się wyciągnąć z szafki, z której oczywiście wie że może wyciągać.:tak:

Pola fajnie że siostra przylatuje. Do mnie też przyjeżdża mama z siostrą. Mama leci do UK ze mną a siostra dolatuje dzień później. Też strasznie się cieszę. I miłego wypoczynku.

Aga nie jesteś złą matką. Trzeba sobie radzić w takich przypadkach różnymi sposobami. Moja kuzynka smarowała sobie sutki lakierem przeciw obgryzaniu paznokci dla dzieci, bo cytryna czy inne domowe sposoby nie dawały rady. Tak poleciła jej farmaceutka w aptece i poskutkowało od razu. Inna smarowała sutki lekko pieprzem.

Kasiek fajne te babeczki. Jak będę w PL to musze się za nimi rozejrzeć. U nas autka byłyby przebojem bo Szymon jest bardzo samochodowy.

U nas strasznie leje. Chyba będę musiała obudzić Szymka aby podjechać po Paulę bo inaczej przyjdzie do domu dobrze przemoczona.

reklama
aga no coś ty, moja lubi cytrynę więc mam nadzieję, że octu nie polubi:D Właśnie P przez miesiąc nie piła cyca w dzień, a od czasów ostatniej trójki latała co jakiś czas na cyca i ja durna dawałam, bo było mi jej szkoda. Teraz mam - nauka od nowa:/

jadę w piątek co prawda w górki na śnieg, ale do teściów:/ na szczęście jadą z nami znajomi i siorka to nie będzie nudy:p

i zrobiłam dziś Polce zdjęcia do wizy, bo uwaga - w maju lecimy na 3 tygodnie na Florydę:)))

Do góry