reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
A pocalujcie mnie wszystkie w :dry:;-) Mysle: gadaja o tchibo, ze fajne, ze tanie, ze dostawa za darmo... Wchodze na stronke uk, zacieram raczki, a tu mi wyskakuje, ze webshop zamkniety od 2010 roku :dry: Pfffff.

Sunshine sloooodkie te buty :-)

Josie ja bym sie przeszla do lekarza z oczkami. Mlody jak byl malutki tez mial czerwone i ropiejace - okazalo sie ze zapalenie spojowek, ktorego nie mogli tu wyleczyc. Bujalam sie tak chyba z miesiac jak nie dluzej (mlodemu przepisywali caly czas ten sam antybiotyk - po co skoro nie dzialal ;/)i dopiero siorka mi przyslala gentamycyne (pracuje w optyku), ktora kosztuje cos ponizej 5 zl - po tygodniu sladu nie bylo.

Mloda tak myslalam, ze cos u Ciebie nie tego, bo malo piszesz. Rozumiem Twoje rozdraznienie, tym bardziej, ze K jeszcze Ci na zlosc robi :dry: Mam nadzieje, ze Ci sie chlop poprawi - probowalas rozmowy? Czy juz brakuje cierpliwosci? Jak cos sie dzieje to pisz - czasem pomaga wywalenie z siebie wszystkiego.
A jesli chodzi o Sz to chyba wiekszosc forumowych dzieciakow daje teraz popalic (co nie zmienia faktu, ze K tez powinien zabraniac skoro Ty mowisz nie)

Kasienka mam nadzieje, ze z karmieniem bedzie po Twojej mysli. Ja tez przerobilam mnostwo stron z poradami i wizyty u doradcow, ale radzic nie bede, bo mi nie pomogly ;)

Alijenka mam nadzieje, ze N nie bedzie dzis mala maruda ;) Zadziwiajace jak naszym dzieciaczkom zmienia sie humor - co minute inny :sorry2:

Poczytalam Wasze wpisy o casserolkach, rybkach, zapiekankach, tartach i sama postanowilam zrobic zapiekanke z cukinia z przepisu znalezionego w necie. Cos innego niz zwykle... No byla tak obrzydliwa, ze ja musialam przerabiac na makaron z sosem i warzywami. Mialo byc inaczej, a wyszlo jak zwykle ;-) Od dzis korzystam tylko ze sprawdzonych forumowych przepisow.

hej zakupoholiczki :-D

alijenka - a Ty nie mialas problemu z krostkami na pupie czy mi sie cos pokrecilo? Jesli mnie pamiec nie zwodzi, to spotkalysmy sie u Ciebie w domu by piec ciasto z ogorkow kiszonych :biggrin2:

kasiekz - nasz by tak obojetnie kolo miksera nie stal :-p

Kasienka - a robilas test laktacyjny? Wazy sie dziecko (na precyzyjnej waze dla niemowlat, nie na domowej) przed karmieniem, potem daje UU i znow wazy. Zdaje sie, ze po 1 karmieniu powinno byc 120-150g wiecej. Taki test mozesz zrobic m.in. w poradni laktacyjnej. Bedziesz wiedziec,ile dziecina wyciaga za jednym posiedzeniem. Ten cycoholizm to moze byc tez potrzeba bliskosci. Probowalas chustowac/nosic w nosielku? Moze to by Ci dalo troche odpoczac, zwl. ze chustowac moze tez tata po pracy :tak:

Niespodzianka :) nie martw sie - my mamy tak z nextem - u was wyprzedaże a u nas nie. Mamy sie cieszyc ze mozemy sobie cokolwiek kupić - ale w cenach reg.

A co do przepisów - forumowe sprawdzone najlepsze :) wiadomo ze nie bedziemy się chwalić czyms co jest obrzydliwe :) Prawda?

Kasiek te tasmy sa rewelacyjne ja kiedys kupilam takie waskie i okleilam mu szafki: ImageUploadedByForum BabyBoom1392205551.983338.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1392205551.983338.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392205551.983338.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 44
Hej Dziewczyny :-)
Znowu Was trochę zaniedbalam :zawstydzona/y: Sorry ale ostatnio jakos wszystko mnie goni. Dzisiaj siostra przylatuje ;-) Maz wlasnie pojechał po Nia na lotnisko, bede miała wiecej czasu dla siebie :-D Trochę ja wykorzystam :-D
W końcu rzadko widuje siostrzeńcow, Kuba bedzie miał kuzyna bo przylatuje z synem 8 dni młodszym od Kuby. A za tydzień w czwartek razem lecimy do Polski.

Kasiek, josie fajne te taśmy :tak:

Aylin no tak, my na szczescie mamy nexta :-D;-) Bardzo ładny zakup :)

Aga super, brawo.

Kasienka powodzenia w cyckowaniu :) bedzie dobrze

Sunshine Kuba ostatnio nauczył Wojtka i na dzidzie mowi baby :) łapie szybko.

Ostatnia edycja:
reklama
josie weź idź z tym zdjęciem!!! A sio.... Wczoraj właśnie oglądałam girlandy takie same, ale chcę białe lub czarne:D Kuźwa no i tu twoje zdjęcie...to jest boskie! Dzięki za info o taśmie:p

aronia mikser bez końcówki. Poza tym P nie tyka takich rzeczy jak noże, miksery itd. a gotuje ze mną codziennie:) Ufff...

Wczoraj nabyłam babeczki do samodzielnego zrobienia firmy Gellwe z myszką Minnie i zaraz będziemy się bawić. No wspaniała rzecz. Za 15 babeczek chyba 3,60zł w Tesco, a chodzi o coś takiegoBabeczki Gellwe na licencji Disney | Dziecijedza.pl Nie wiem jak pozostałe, ale Minnie ma super skład i dziecko może samodzielnie ozdabiać posypką w kształcie głowy myszki i uszka wstawiać:)

Do góry