kasiekz
Fanka BB :)
josie sylka u nas jest obiad dopiero po drzemce. Wstaje głodna i od razu wciąga. Przed drzemką je po prostu drugie śniadanie
josie jak P była mała to kazano przemywać solą fizjologiczną, ale ropiały jej tylko dwa dni.
sunshine ja robię zaś tak, że jak mała wstanie to szybko podmywam i zaraz sika a ja łapię do pojemniczka Może mieć zapalenie pęcherza skoro nie sika normalnie:/
kasienka życzę aby laktacja rozkręciła się
mlodak oj mój też kompletnie rozpuszcza P!
aylin mam zajebistą z New Yorkera z kożuszkiem w środku (nawet w rękawach), ale z zeszłego roku. Na necie kupiłam sobie z futerkiem w środku Abercrombie, ale są krótkie (jednak mega ciepłe)! Mam też świetną, ciepłą i solidną z Decathlona. No i zaopatrzyłam się w kamizelkę, bo kurtek zimowych nie toleruję
rysica wow wow, co za zmiany! Powodzenia
andzia a niech ci się zachciewa, a co!
aga wytrwałości! Ja się boję na samą myśl co to będzie u nas
josie jak P była mała to kazano przemywać solą fizjologiczną, ale ropiały jej tylko dwa dni.
sunshine ja robię zaś tak, że jak mała wstanie to szybko podmywam i zaraz sika a ja łapię do pojemniczka Może mieć zapalenie pęcherza skoro nie sika normalnie:/
kasienka życzę aby laktacja rozkręciła się
mlodak oj mój też kompletnie rozpuszcza P!
aylin mam zajebistą z New Yorkera z kożuszkiem w środku (nawet w rękawach), ale z zeszłego roku. Na necie kupiłam sobie z futerkiem w środku Abercrombie, ale są krótkie (jednak mega ciepłe)! Mam też świetną, ciepłą i solidną z Decathlona. No i zaopatrzyłam się w kamizelkę, bo kurtek zimowych nie toleruję
rysica wow wow, co za zmiany! Powodzenia
andzia a niech ci się zachciewa, a co!
aga wytrwałości! Ja się boję na samą myśl co to będzie u nas