reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

josie sylka u nas jest obiad dopiero po drzemce. Wstaje głodna i od razu wciąga. Przed drzemką je po prostu drugie śniadanie:)

josie jak P była mała to kazano przemywać solą fizjologiczną, ale ropiały jej tylko dwa dni.

sunshine ja robię zaś tak, że jak mała wstanie to szybko podmywam i zaraz sika a ja łapię do pojemniczka:) Może mieć zapalenie pęcherza skoro nie sika normalnie:/

kasienka życzę aby laktacja rozkręciła się:)

mlodak oj mój też kompletnie rozpuszcza P!

aylin mam zajebistą z New Yorkera z kożuszkiem w środku (nawet w rękawach), ale z zeszłego roku. Na necie kupiłam sobie z futerkiem w środku Abercrombie, ale są krótkie (jednak mega ciepłe)! Mam też świetną, ciepłą i solidną z Decathlona. No i zaopatrzyłam się w kamizelkę, bo kurtek zimowych nie toleruję:p

rysica wow wow, co za zmiany! Powodzenia:)

andzia a niech ci się zachciewa, a co!:D

aga wytrwałości!:) Ja się boję na samą myśl co to będzie u nas:p

reklama
a jak nauczyc dziecko ssac smoczka ? bo ta moja to jak wloze czasem drze sie jeszcze glosniej niz jak go nie miala :p widac ze juz sie do cycka jako smoczka przyzwyczaila :| rany ...

Josie - wrzuć linka do strony Goldenlucy, nie zapisałam wczesniej

Aga- rozumiem, a jak Antoś zareagował na odmowe??

Kasiek - szczerze nie wyobrazam sobie teraz 3 dzieciaków, i to głownie ze wzgeldu na ich chorowanie, o inne przeszkody idzie pokonać.:-D

Kurcze moja kuzynka to ma fioła na punkcie Tchibo, do tego stopnia,ze obvczaja na niemieckim co bedzie, a potem czeka na nowa kampanie na polskiej stronie. Ja kupiłam raz bluzeczki dla Adriana i sie porosciagały po dwóch praniach:angry:, wiec dałam sobie spokój, ale rzeczy do domu maja super.

Kasienka - moze zmien smoka, jaki masz sylikonowy czy kauczukowy??? Mati nie akceptował smoka na poczatku, zaczał ssac jak dałam go do mamy i to tylko przy usypianiu, teraz juz nie ssie wcale.

Ostatnia edycja:
ja na razie z tchibo zadowolona jestem, Tj wszystko co kupiłam było super jakości. W dresach chodze 5 rok i są w bardzo dobrym stanie. A co najważniejsze - kolana się w nich nie wybijajją.
A kupiłam teraz sobie:
.jpg.jpg

Załączniki

• .jpg
    .jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 31
  • .jpg
    .jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 32
Tak marudziłyście o tym barszczu białym vs. żurku, że robimy:)
20140212_105525.jpg

aylin piękna bluza!!!

andzia aj tam:p

Załączniki

• 20140212_105525.jpg
    20140212_105525.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 41
Aylin - to ja pewnie trafiłam na gorsza partie:confused: Sweter super.
Ja jakos dla siebie nie umiem kupowac przez neta, bo niby cos jest super, a ja potem wygladam w tym jak idz stad i nie wracaj
:-p
Josie - nie krepuj sie :-D:-p
No ja własnie podjarana tym,ze takie te rzeczy super, zamówiłam i zonk.

Aylin no nie ten sweterek jaki sliczny!!!! a dizs maja darmowa dostawe online :baffled::no: trzymajcie mnie

Andzia ja tez jestem tchibo maniaczka :-D Jas ma bardzo duzo rzeczy od nich i ja jestem zadowolona nie mechaca sie i mi sie nic nie powyciagalo, mamy bodziaki, koszulki, pizamki i rajstopy

link: Mouse in A house. Kolekcja mody dziecięcej. Wygodne ubranka dla dzieci.

Josie - nie dość ze darmowa dostawa to jeszcze na niektóre rzeczy wskakuje rabat 20%. na ten sweter mi wskoczyło. Wiec nie dość ze przeceniony to jeszcze dodatkowo cena w dół :p to zdecydowało o zakupie

reklama
Do góry