reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

josie sylka u nas jest obiad dopiero po drzemce. Wstaje głodna i od razu wciąga. Przed drzemką je po prostu drugie śniadanie:)

josie jak P była mała to kazano przemywać solą fizjologiczną, ale ropiały jej tylko dwa dni.

sunshine ja robię zaś tak, że jak mała wstanie to szybko podmywam i zaraz sika a ja łapię do pojemniczka:) Może mieć zapalenie pęcherza skoro nie sika normalnie:/

kasienka życzę aby laktacja rozkręciła się:)

mlodak oj mój też kompletnie rozpuszcza P!

aylin mam zajebistą z New Yorkera z kożuszkiem w środku (nawet w rękawach), ale z zeszłego roku. Na necie kupiłam sobie z futerkiem w środku Abercrombie, ale są krótkie (jednak mega ciepłe)! Mam też świetną, ciepłą i solidną z Decathlona. No i zaopatrzyłam się w kamizelkę, bo kurtek zimowych nie toleruję:p

rysica wow wow, co za zmiany! Powodzenia:)

andzia a niech ci się zachciewa, a co!:D

aga wytrwałości!:) Ja się boję na samą myśl co to będzie u nas:p

reklama
a jak nauczyc dziecko ssac smoczka ? bo ta moja to jak wloze czasem drze sie jeszcze glosniej niz jak go nie miala :p widac ze juz sie do cycka jako smoczka przyzwyczaila :| rany ...

Josie - wrzuć linka do strony Goldenlucy, nie zapisałam wczesniej

Aga- rozumiem, a jak Antoś zareagował na odmowe??

Kasiek - szczerze nie wyobrazam sobie teraz 3 dzieciaków, i to głownie ze wzgeldu na ich chorowanie, o inne przeszkody idzie pokonać.:-D

Kurcze moja kuzynka to ma fioła na punkcie Tchibo, do tego stopnia,ze obvczaja na niemieckim co bedzie, a potem czeka na nowa kampanie na polskiej stronie. Ja kupiłam raz bluzeczki dla Adriana i sie porosciagały po dwóch praniach:angry:, wiec dałam sobie spokój, ale rzeczy do domu maja super.

Kasienka - moze zmien smoka, jaki masz sylikonowy czy kauczukowy??? Mati nie akceptował smoka na poczatku, zaczał ssac jak dałam go do mamy i to tylko przy usypianiu, teraz juz nie ssie wcale.

Ostatnia edycja:
ja na razie z tchibo zadowolona jestem, Tj wszystko co kupiłam było super jakości. W dresach chodze 5 rok i są w bardzo dobrym stanie. A co najważniejsze - kolana się w nich nie wybijajją.
A kupiłam teraz sobie:
.jpg.jpg

Załączniki

• .jpg
    .jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 36
  • .jpg
    .jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 36
Tak marudziłyście o tym barszczu białym vs. żurku, że robimy:)
20140212_105525.jpg

aylin piękna bluza!!!

andzia aj tam:p

Załączniki

• 20140212_105525.jpg
    20140212_105525.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 45
Aylin - to ja pewnie trafiłam na gorsza partie:confused: Sweter super.
Ja jakos dla siebie nie umiem kupowac przez neta, bo niby cos jest super, a ja potem wygladam w tym jak idz stad i nie wracaj
:-p
Josie - nie krepuj sie :-D:-p
No ja własnie podjarana tym,ze takie te rzeczy super, zamówiłam i zonk.

Aylin no nie ten sweterek jaki sliczny!!!! a dizs maja darmowa dostawe online :baffled::no: trzymajcie mnie

Andzia ja tez jestem tchibo maniaczka :-D Jas ma bardzo duzo rzeczy od nich i ja jestem zadowolona nie mechaca sie i mi sie nic nie powyciagalo, mamy bodziaki, koszulki, pizamki i rajstopy

link: Mouse in A house. Kolekcja mody dziecięcej. Wygodne ubranka dla dzieci.

Josie - nie dość ze darmowa dostawa to jeszcze na niektóre rzeczy wskakuje rabat 20%. na ten sweter mi wskoczyło. Wiec nie dość ze przeceniony to jeszcze dodatkowo cena w dół :p to zdecydowało o zakupie

reklama
Do góry