Hej Gerlz.
Aga, masz racje, to nic nie zmieni.
Josie, zdrowia dla Jasia&&&
Kasiek, wypatruj tych 5
Alijenka, podaje cebion przy przeziebieniu, choc ostatnio wole cytryne wcisnac do wody z miodem, zdrowsze
Aronia, u nas roznie z goscmi. Na pewno jest tak, ze gdy G jeszcze nie spi i ktos nas odwiedzi to nie ma bata, nie usnie. Wiec staram sie ja uspic przed. Lub, gdy to my gdzies jedziemy, G standardowo usypia w samochodzie i moze jeszcze spac w gosciach. Ale wole, gdy spi w domu, wtedy spi dluzej.
Andzia, wspolczuhe bolow zatok &&&&
Josie, u nas wieze z drewniakow sa czeste, no i teraz G jest na etapie pokazywania rzeczy i mam jej mowic, jaki to ma kolor. W naszych drewniakach jest ok 4 kolorow i tak budujemy wieze
duplo to samo, choc wkurza sie, ze latwo dla niej laczyc sie nie chca.
Sunshine - shoes;-);-)
No wiesz, taki stary chwyt z bolem glowy...
Podaj przepis na ten syrop na kaszel ok?
My jeszcze zagileni wszyscy. Pe dzis poszedl po antyb bo ilezmozna. U mnie i G chyba troche lepiej, ale zatkane jeszcze jestesmy solidnie. Bylam w piatek u gin, podobniez szyjka bardziej miekka niz ostatnio i mam sie oszczedzac, o dzwiganiu nie ma mowy. Wiec zamowilam tesciowa do pomocy na pare dni. Wlasnie przyjechala. I pewnie zostanie do konca tyg. Cxysta desperacja
Przestraszylam sie tak na powaznie, bo Jul wazy dopiero ok 1600, 31 tydzien... wczesniak bylby solidny. Dr mowi, zeby jeszcze ok 5 tyg chociaz. Troche zestresowalam sie. Na tyle, ze zrobilam listy rzeczy dla Malego, do szpitala i dla mnie i zaczelam porzadnie szykowac. Wczoraj wieczorem stwardnial mi brzuch na chwile, tak na cieciu cc. Nie wiem, czy to Maly cos tam kopnal, czy to braxton-hicksy? Mialyscie tak kiedys?