alijenka
Mamcia Nataszki :))
Hej kobiałki
U mnie nocka koszmarna :---(, naprawdę mam dość już :---(
ja nie daję jeszcze soków marchewkowych albo jak już coś to sporadycznie, moja pije najczęściej wodę, a teraz od 2 dni daję jej z sokiem malinowym bo coś kaszle ale tylko w nocy
no widzisz może to temp miała dużo wspólnego z kąpielą :-)
U mnie nocka koszmarna :---(, naprawdę mam dość już :---(
u nas też wczoraj tak tragicznie wiało że małą na mieście to przewracało :-)U nas znowu tragicznie wieje
Temat jedzeniowy u nas wygląda tak, że Magdzia wsuwa wszelkie owoce i warzywa, pomidory mogłaby jeść do wszystkiego a ogórki kiszone musimy przed nią chować bo ile dorwie tyle zje, je prawie wszystko, bardzo lubi jajecznice i to jedyna forma w jakiej je jajka, innych nie przyswaja i nie przepada za słodyczami, jak ma do wyboru owoc i np czekoladę lub wafelek to zawsze wybierze owoc no i chlebek sam też uwielbia a do picia głownie soki marchewkowe i wodo
ja nie daję jeszcze soków marchewkowych albo jak już coś to sporadycznie, moja pije najczęściej wodę, a teraz od 2 dni daję jej z sokiem malinowym bo coś kaszle ale tylko w nocy
jak moja będzie miała 10 lat to ja będę już grubo dochodziła do 50Alijenka przeciez ty taka stara nie jestes wez przestan
u nas pierwsza od dluzszego czasu kapiel bez histerii. i to nawet nie chcial wychodzic. zaczelismy dogrzewac lazienke do 24 stopni i moze to dzieki temu....
no widzisz może to temp miała dużo wspólnego z kąpielą :-)
wracaj wracaj :-):-):-)Chyba musze do Was wrocic :-) bo ta izolacja od wszystkiego i wszystkich wali mi na dekiel :-(
daj spokój daj mu jeszcze czas !!!!!!Z mową nadal w tyle na maksa jesteśmy czytając co Wasze już potrafią to poważnie myślę o udaniu się do specjalisty. Nawet mama przestał mówić.... Martwić się czy dać mu jeszcze czas?????
ja mówię normalnie cipka , ale siska to dobre określenie :-)Mam intymne pytanko wieczorowa pora Jak uczycie dzieci nazywac "to miejsce" u dziewczynek? U chlopaka siusiak i sprawa prosta. Moje pytanie bierze sie z zamilowania dziecia do nauki anatomii u psy Podciaga jej ogon do gory, pokazuje palcem i czeka, ze mu wyjasnie co to. Spontanicznie powiedzialam mu "siska". "Cipka" to dla mnie glupie slowo Macie lepsze pomysly?