andzia1980
Fanka BB :)
Witam kurcze współczuję Wam tych chorób wszystkich i przesyłam zdrówka!! Ja całe dzieciństwo, a w zasadzie do póki nie wyjechałam z pl chorowałam non-stop z częstymi wizytami w szpitalu, bo często miałam duszności, na szzczeście wyrosłam na starość
Ale narzekacie na dzieciaki przecież to się tworzą nowe osobowości i testują wszystko i wszystkich na ile moga sobie pozwolić i na pewno nie robią tego złośliwie no i to, ze gadają to nie znaczy, ze już wszystko tak super rozumieją i będą słuchać to się po mądrzyłam
Wczoraj spotkałam znajomą i się pyta czy Antek grzeczny i tak się przez sekundę zastanawiałam i w sumie można powiedzieć, ze bardzo grzeczny oczywiście ma lepsze i gorsze dni (zresztą jak mama), a ze bardzo energiczny to widocznie tak ma . Je ładnie sam prawie wszystko, śpi całe noce itp. Oczywiście też czasami chciałabym by ktoś go zabrał na spacerek, a ja miała czas tylko dla sebie, ale nie można mieć wszystkiego
powiedziała mama grzecznego Antosia ;-)
Aga zazdroszcze Ci tego spokoju, opanowania i grzecznego synka pzrede wszytskim;-):-)
a i uważam,ze Mati rozumie juz wszytsko( chociaz nie mowi), jezeli go o coś poproszę, to robi, jeśli oczywiscie ma na to ochote w danym momencie ))
Ostatnia edycja: