kasiekz
Fanka BB :)
Moja zaś nie tknie naleśnika, omleta czy racucha, coś jej przestały smakować. Parówki też są bleee. A kanapki jeszcze nigdy nie zjadła. Za to jak u Jasia (Josie) robi się smakoszem makaronu i codziennie na wieczór zapycha się nim na kolację. Kupuje jej taki zielono (z dodatkiem szpinaku), czerwono (pomidorów) i normalny. Wszystko naturalne. Niech je, twój i Aylin Tysia to szczypiorki. Moja też mała, ma 84cm, ale waży 11.300kg.
asik
kasia.natka super, że już jesteście w domciu!
andzia właśnie ja z zimy, a M z lipca A ty tak sobie wbijaj do głowy, poza tym nie chorują ci jakoś ciężko i obłożnie, żadne anginy, szkarlatyny czy zapalenia płuc więc w sumie nie masz powodu do zmartwień
A i doktor pochwaliła Polę, że jak na 19mis. to pięknie mówi, wszystko zrozumiale i nawija bez przerwy. Na pytania odpowiada tak lub nie, pokazywała jej to o co pytała itp. No ale na nocnik nie usiądzie
asik
kasia.natka super, że już jesteście w domciu!
andzia właśnie ja z zimy, a M z lipca A ty tak sobie wbijaj do głowy, poza tym nie chorują ci jakoś ciężko i obłożnie, żadne anginy, szkarlatyny czy zapalenia płuc więc w sumie nie masz powodu do zmartwień
A i doktor pochwaliła Polę, że jak na 19mis. to pięknie mówi, wszystko zrozumiale i nawija bez przerwy. Na pytania odpowiada tak lub nie, pokazywała jej to o co pytała itp. No ale na nocnik nie usiądzie
Ostatnia edycja: