reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

aylin tak, właśnie zapomniałam napisać, że ty dalej alleholiczka:DDD Aaaaaaaaa ile ciuszków, sweter BOSKI!

tialana sunshine
my pieluchomajtek używamy od wakacji - tylko i wyłącznie, bo tamte sobie rozpinała i ściągała:) Poza tym zawsze gdzieś w okolicach rzepa była porysowana. I jeszcze kwestia tego, że pieluchogacie lepiej trzymają rzadszą kupę, nic nie wypływa:) A i tatusiowi lepiej zakładać i to chyba główna kwestia, że tylko te kupuje:ppp I też nie skłaniają ją do sikania na nocnik - nic a nic:)

andzia wysypka znika, a więc pokarmówka. Co najlepsze dzwonię rano do sąsiadki, że dzieć wysypany (nawet pierwszy raz w życiu na nogach), a w pachwinach to aż plamy jak poparzenia. I co? Jej 2 latka identiko, cała wysypana. To uznałyśmy, że jakaś różyczka czy coś...ale oświeciło nas, że jadły wczoraj Delicje. Dostały obie wapno, zyrtec i mąką ziemniaczaną dwa razy natarłyśmy i schodzi pięknie:)

reklama
aylin ten sweterek boski :tak:

mlody od rana krzyczy. na wszystko. az przyszlam do biura pracowac:-D tak sobie mysle ze jak juz niani nie bedzie to bede miala ciezko....

u nas znow sie zaczely wczesne pobudki, w weekend 6.30 a dzis laskawie 7.00... a juz taki spioch z niego byl przez chwile

z katarem duzo lepiej ale za to kaszle.

kasiek jak ja ci zazdroszcze tej sasiadki:tak:

wiec poszerzyłam zakres działalności zakupowej i ciuszki pochodzą też z fb.....
Aga wie skąd bo tez na tej grupie ja widziałam :)

Andzia- ja zrobilam tak jak pamietalam ;-) czyli 1 srednia celuba 3 zabki czosnku (rozniej wielkosci) i dwie zyczeki miodu. Zostawilam na noc i na wieczor przecedzilam , ze jest sam syrop.

Aylin- wyslalam ;-) Ty zakupocholiczko!!! boskie wszystko a bialy sweterek wymiata!!!

Kasiek- dobrze, ze to pokarmowka i schodzi ufff

Alijenka- nie wiem jak bym funkcjonowala gdyby tych drzemek nie bylo :baffled:

Czas sie zabrac za prace ;-)

alijenka- wiem ale jak juz wypisywałam to wszystko co pije.:-)

Już szały dostaje czwarty dzień w domu aż mi sie nic nie chce przez to. A całymi dniami w pracy nie ma komu posiedzieć z młodym mojej mamie i siostrze już sie znudził kubuś i ostatnio nawet moja mama go ignoruje jak ją woła bo ona film ogląda czy robi coś tam innego.:wściekła/y::angry:

aronia ja widzę tego posta :-D

kasiek dobrze że to od jedzenia i że ta wysypka znika, moja ma chyba na pomidory uczulenie :-:)-:)-(

Papitkaa a ja już tak ponad 20 miesięcy z małą ciągle sama to co mam powiedzieć ?? !!! Ja to dopiero szału dostaję

Sunshine zmieniłaś avatarka i jakoś tak dziwnie nie mogę się przyzwyczaić :-:)-(

alijenka ja też sama z niuniem od urodzenia bo wszystcy pracujący albo uczący sie a po południu zmeczeni wiec witam w klubie ;D

kasiekz dobrze ze schodzi uczulenie

josie u nas tez katar znika ale kaszel został.

reklama
Do góry