reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Adrian tez miał uczulenie na amoksycyline ale wysypka wyszła na 3 dzień.

Josie dobrze ze katar odpuscil > dajesz J jutro do żłobka.???

Kurcze Mati dalej spi, pewnie tez bedziemy walczyc do późna:angry:

reklama
kasiekz no chyba nie ;D

U nas w dzie wszystko rozmarzło a teraz zamarzło wyszłam do sklepu po mleko 5 min drogi w obie strony i z 5 razy bym sie wywróciła no A mnie łapał :-D

dziewczynki ja tak na szybko bo wpadłam wziąć prysznic itp.
Misia brała augmentin i skończyła go w czwartek :eek: jest już lepiej, plamki znikają, opuchlizna też ale najwcześniej we wtorek nas wypiszą bo to może wracać niestety i gdyby zaczynała się dusić to tam jej od razu pomogą :tak: na szczęście humor ma dobry i ogólnie dobrze się czuje
dziękujemy za miłe słowa i wsparcie :*

kasia dobrze ze już lepiej. Mój Kuba też kiedyś dostał uczulenia po antybiotyku ale u niego wyszła normalna wysypka i od razu zwymiotowal tego samego dnia tą pierwszą łyżeczke.

Kubuś już dużo lepiej nie kaszle i katarek jest już mały no ale jeszcze jutro go potrzymam i dla pewnosci dostanie leki.

czy sa tu jakies biochemiczki? Pol dnia probuje rozkminic skutki pirolizy roslinnych alkalanow i nie moge :baffled:Przeczytalam wczoraj w regionalnej prasie artykul o tym, ze dzieci nie powinny pic wiecej niz 1/4 filizanki (a dorosli 1 filizanke) herbat roslinnych dziennie ze wzgledu wlasnie na produkty piroliozy aminow. Mowiac prosto: rosliny zawieraja substancje odstraszajace roslinozercow i substancje te zawarte w ziolach sa trujace i przy intensywnym, wieloletnim spozyciu uszkadzaja watrobe. Ponadto na zwierzeta dzialaja karcerogennie (u ludzi nie ma badan na ten temat) W polskim internecie o tym ani slowa, w Rosji sa tylko artykuly strikte naukowe i Rosjanie zajmuja sie tylko botanika, nie zastanawiaja sie nad wplywem alkalanow melisy czy miety na zdrowie ludzi, za to w Niemczech wydaje sie byc to najnowszym przedmiotem paniki - rzad ostrzega przed herbatkami, w mediach ach huczy :szok: Ja lubie ziolowe herbatki, moje dziecko tez, pijemy litrami i teraz nie wiem, czy Niemcy to panikarze, czy ja lekkomyslna :eek: Zna sie ktoras z Was na tym?

Aylin - ale nastepne juz chyba zrozumiale? ;-) Probuje sie tylko dowiedziec, czy cos grozi, jak sie pije litr herbatek zilowych dzien w dzien czy nie :sorry:

reklama
Do góry