reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
my dzis pozno wrocilismy do domy, bo po predszkolu bylismy u dziadkow i M jest ciezko zasnac, juz 3 razy wolal siiii, i pokazuje na brzuch ze go boli, czyzby ciezka noc przed nami?

sunshine dobrze ze z okiem to nic powaznego

polaa a z twoimi oczyma jak??

ach, to mi sie nie przysnilo, ze sunshine flirtowala z przystojnym okulista? a juz myslalam, ze mi sie przywidzialo, jak z tym nosidelkiem :-) Takze odpowiadajac na Twoje pytanie: nie, normalnie okulisci nie wypytuja o zycie prywatne pacjentow :-D w kazdym razie nie w celach terapeutycznych :-p

andzia chce zarobic karnego :-p

Może z czasem dojde kto jest kto.... Alijenka wiem kim jesteś, i jest kilka dziewczyn które łatwo skojarzyć ale niktorch nie.niby nick mi mowi cos ale za groma nie potrafie skojarzyć wiec probuje po imieniu dziecka... :)

reklama
Do góry