reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

moja wstaje różnie czasami o 6 czasami o 7,30 nie wiem od czego to zależy

normalnie zazdroszczę Wam tych żłobków, pracy bo sama bym wróciła do niej ale pracować na opiekunkę mija się z celem zresztą chyba nawet bym na tą opiekunkę nie zarobiła jakbym miała ja tak wynająć na 10 godz dziennie :(

Ostatnia edycja:
reklama
u nas zależność jest taka, że w tygodniu kiedy trzeba się wybrać do żłobka a mama się do pracy spieszy to bąbel mały śpi nawet do 7:30 a w sobotę i niedzielę zamiast spać potrafi wstać po 6 :wściekła/y:

U nas podobnie jak u Madzi z tym ze zazwyczaj w ciagu dnia spi 3h ale zdarza sie ze i 1h I wtedy jest maruda po południu więc współczuję kiedy Twoja nie spi wgole!
Hehe i nawet zaleznosc ta sama!!!!!!

Aylin- to się na zakupy wybrałaś:) pewno zima się skończy i dopuero kurtka będzie. ... Kupowalas niuni juz takie zwykle majtaski?

Do galerii wrzucilam Aure jak zasnęła w fotelu bo nie chcial isc do łóżeczka:p

Alijenka - ja tez z winkiem się witam mam nadzieję że nie za późno;)

ja pije wlasnie mleczko, wiec nie wiem, czy sie liczy :-p

tialana - i tak pozazdroscic 14godz/snu na dobe! Nasz tak spal jakis rok temu. Potem zrobilo sie 12 a teraz 10h :szok: Tj. w nocy 8 + w dzien 2 a i to wszystko ukraszone przerwami :confused2:

Edek:

Sunshine: ale Twoja doroslo juz wyglada :szok: Sliczna dziewczynka :-) My wciaz bejbiszonkowaci :sorry2: No i nie wyobrazam sobie, by nasz zasnal w fotelu, no chyba, ze miedzy fotelem a nim bylabym jeszcze ja ;-)

Ostatnia edycja:
no mówię Wam nie wiem ale ja chyba niedługo padnę przez to jej niespanie bo jestem na skraju wyczerpania już i nerwowego i psychicznego :szok::szok::szok::dry::dry::dry:

a po drugie dalej nie mogę schudnąć bo jakoś moje postanowienia nie wchodzą w życie, nie ma mnie kto zmobilizować bo w sumie ciągle siedzimy w domu z nikim się nie spotykam no oprócz dziewczyn z Wrocka i mojej rodziny która ciągle mi mówi że wyglądam dobrze i weź tu się za siebie jak Ci tak mówią, a ja się w żadne ciuchy moje nie mieszczę i tak od kąd zaszłam w ciąże nic nie kupuję bo mam nadzieję że schudnę
chodzę ciągle w leginsach i długich bluzkach

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry