reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry:-)

Sunshine - o 23 to ja już byłam po płaczliwej pobudce. Dostał przeciwbólowy ( juz prawie przebiły mu sie dwie górne czwórki i dalej wychodzą górne trójki). popił mlekiem i spał do rana.

Tialana - pamietamy i odzywaj sie częsciej:-):-) Jak Magdzia w żłobku, nie choruje????

Kasiek -dojechałaś????

Jak chce juz wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hej kobiałki

Co do kąpieli małej to ja ją codziennie kąpię i mydłem codziennie dupkę i rączki i nóżki a co 2 dzień wlewam mydło nivea lub mydło z oliwką nivea do wody
Normalnie mi kasiulka ciągle w głowie :-:)-:)-(

kasiek i jak podróż ??? dojechaliście ????

aronia spoko pomyłki się zdarzają :-p:-p:-p, oj biedny dzieć i co ma limo mocne ????

Papitkaa dobrze że Kubuś przekonuje się do rękawiczek

Sunshine no właśnie czego Ty się uczysz ??????????'

josie oby się przyzwyczaił do złobka, kurdę u mnie nie ma szans dostania się do żłobka, a też chętnie bym małą oddała chociaż na 2 dni w tygodniu

maćku to już z Tobą mam 3 znajome co będą rodzić w tym samym terminie :-):-):-)

Aylin śmiać mi się chce z tego Waszego "na pole"

kifsi witaj zgubo :-):-)

Muńka oby się G poprawiło

tialana pamiętamy pamiętamy i wracaj do nas

i coś miałam jeszcze napisać i nie wiem co .........................:-:)-(

Witam i pozdrawiam, podczytuje Was, ale jakos dupowaty humor by Wam smecic wiec milcze :)

Kasiulka modlę się za Ciebie Kochana!! i przesyłam siły do dalszej walki.

Macie już adres Kasiulki ??????? Jeżeli nie a chcecie to pisać do mnie a numer konta ma podać MsMickey jak tylko dostanie

Ostatnia edycja:
Ja chyba wolę kase wysłac, kaszek kasiulka pewnie nazbiera, a wiadomo, ze pieniadze potrzebne.

Kasiulka jak bedziesz czego s potrzebować innego niz rzeczy dla Mai to pisz bez krepacji, postaramy sie pomóc.

Aylin - jak wiesz ja z tych, co preferuja metody naturalne... o ile maja sens. I... bioenergoterapii mowie stanowcze NIE. Zwlaszcza w przypadkach onkologicznych. Jak dla mnie to hieny zerujace na ludzkich dramatach. Znam ludzi, ktorzy probowali sie tak leczyc i nigdy nikomu nie pomoglo a znam nawet przypadek radykalnego pogorszenia (co ciekawe - pogorszenie zahamowalo sie, jak przestali jezdzic do guslarki, czy to przypadek nie wiem ale wszyscy sobie z tego potem zarty stroili) :no:

reklama
Aylin - a wiesz ile to kosztuje???
Ciekawe czy Kasiulka już tego próbowała, i jak jest nastawiona do takich rzeczy?/

nie mam zielonego pojęcia, kolezanka też nie wiedziała

Aylin śmiać mi się chce z tego Waszego "na pole"

no cóz - mi z tego waszego "na dwór" :)

Aylin - jak wiesz ja z tych, co preferuja metody naturalne... o ile maja sens. I... bioenergoterapii mowie stanowcze NIE. Zwlaszcza w przypadkach onkologicznych. Jak dla mnie to hieny zerujace na ludzkich dramatach. Znam ludzi, ktorzy probowali sie tak leczyc i nigdy nikomu nie pomoglo a znam nawet przypadek radykalnego pogorszenia (co ciekawe - pogorszenie zahamowalo sie, jak przestali jezdzic do guslarki, czy to przypadek nie wiem ale wszyscy sobie z tego potem zarty stroili) :no:

a ja uwazam ze wszystkiego nalezy spróbować.
Zaszkodzić moze - jezeli odstawisz leczenie farmakologiczne. A tak niektórzy niestety robią.

Poza tym - skoro miało by od samej metody nastapic pogorszenie to wyszło by na to ze bioenergioterapia oddziałuje na nasz organizm.

ja też nie wierzę w taką metodę leczenia

Na samym poczatku napisałam ze ja jestem sceptyczna - ale ja na szczęscie zdrowa jestem. Gdybym nie była to zapewniam was ze próbowałabym dosłownie wszystkiego - dlatego ze ja nie z tych co sie poddają.

Do góry