reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

josie Bóg zapłać! Na kompie na górze nic mi nie wyskakuje, więc jutro zainstaluje to na dole - wielkie dzięki!!!

andzia josie
no, ale mi chodziło jak są mega wyssane po ząbkującej nocy, to właśnie nie są skórki tylko takie małe piersiątka, ale na miejscu:p Bo jak są z mlekiem to miseczka C i jak same wiecie piękne:p Josie sutki moim zdaniem takie bardziej widoczne są sexy:p

sylka a to ok, moja jak spałaby o 16.00 to zasnęłaby po 22.00:p Nawet jak dziś dopiero o 10.00 wstała to już o 12.30 miała drzemkę:)

aga wow wow!!! Ja dwa razy ujeźdzałam stepper i odechciało mi się - brak weny:/ POWODZENIA!

papitka zdolna bestia:)

muńka ooooo bosche co to za kurs!

reklama
no tylko moje sa troszke nieporporcjonalnie wieksze:-D

a chyba wam nie pisalam ze mialam dzis rano usg, i wszystko ok CHYBA bo lekarz taki niedorobiony znow mi sie trafil, cale badanie nic nie mowil, nic nie pokazal, tylko na koncu zdawkowo ze z tego co jest w stanie na tym sprzecie zobaczyc to wszystko w normie, ale dodal ze on zawsze zaleca 3d/4d prywatnie bo maja lepszy sprzet.... no juz nie mam cierpliwosci do tych z medicover, serio :no:

chyba pora spac, paaaaa!

A ja nie wiem czy pisałam, ze zaliczyłam dziś pierwszy skalpel trzymajcie kciuki bym zaskoczyła na dobre!!
&&& i gratulacje

Ja próbowałam 2x - wytrzymałam tydzień:zawstydzona/y:

agaundpestka-&&&&&&&&&&&&&&& Trzymam Ja skalpel ćwiczyłam jakis czas temu przez tydzień codziennie a potem juz mi sie nie chciało bo za długo ja w ogóle jestem leniem jeśli chodzi o cwiczenia i ciągle przez to wygladam jak dopiero co po porodzie ze zwisiałą skórą:angry:

No pierwszy semestr administracji zaliczony na 4 i 5 bo nioe pamietam co z czego:-D

gratulaje, oby tak dalej :tak:

Kasiek - u mnie piersi po kamieniu jednka wygladały ( nawet całonocnym) lepiej niż teraz

Chyba za wczesnie sie pochwalilam ze wszystko ok z moimi piersiami. Zrobił mi sie zastój , malutki, ale w tym samym miejscu, w którym miałam wycinany zastój po karmieniu A. Mam nadzieje ze sie "wysika" jak poprzedni.

Ostatnia edycja:
Mloda dziec nie mial takiego kataru - ja taki mam teraz ;( Leeee. Flegamina pomogla? Moze w pl sklepie bedzie to sobie kupie. Zdrowka dla Szymka.

Andzia ja mialam przed ciaza miseczke C, teraz mam D, ale co do jedrnosci to mam zastrzezenia :baffled: Od czasu do czasu pompki damskie robie i sie ludze, ze moze podniesie mi biust :D No i oby zastoj szybko przeszedl. Dzisiaj mi sie snilo, ze tez mam - chociaz ostatni raz karmilam wieeeki temu.

Josie super, ze wszystko ok. Szkoda tylko, ze lekarz znow *******owaty :no: Moze sie uda jeszcze znalezc jakiegos ogarnietego.

Sylka ja tez wczoraj lenia mialam i na spacer mi sie nie chcialo. No ale wyszlismy, a dzisiaj mam katar masakryczny - moze to byl znak ;-):-D

Katrina a co tam u Kubula i Alinki?

Kasienka nie lam sie. Koncowka ciazy niestety jest uciazliwa.... & za szybkie rozwiazanie.

Munka Aylin pisala, ze najlepiej HP brac, bo ma mocny procesor i sama tez sie sklaniam ku tej firmie :tak: Tylko ten windows 8 - brrrr. O Xp wiem wszystko, lacznie z tym jak sformatowac dysk i zainstalowac od nowa, a ten wynalazek nowy mnie przeraza :-D A jakiego tableta zamawiasz?
Jesli chodzi o cwiczenia to krotszy jest np 30 day shred Jillian Michaels, albo mozesz sobie zmontowac program z 10 minutowek Mel B (np jednego dnia nogi i ramiona, a drugiego pupa i brzuch)

Papitkaa gratuluje - piekne oceny :D No i fajnie, ze Kuba juz zdrowy, a z Twoja skora lepiej.

Aga trzymam &&&&&& dopinguje, daje motywacyjne kopniaczki itp itd. Jak tam dzisiaj? Jak w ogole dalas rade w tym polprzysiadzie wytrzymac? Moje uda nie wytrzymuja w tej pozycji za dlugo :-p;-)

Jak juz pisalam mam gila, stary tez ma gila. Dziecko nie ma i mam nadzieje, ze tak zostanie. Pogoda sie szykuje, a ja nie wiem czy powinnam wychodzic. Szkoda siedziec w domu jak tak ladnie ( a nie zdarza sie to czesto ostatnio).

Niespodzianka - ja siedzę na windows 8. i da sie przyzwyczaic. Tym bardziej ze dostałam teraz od T. nokie która też na windows. Kafelki tylko na początku wkurwiają.
Paaaaaaaaaaaaaaaa

Witajcie,

Ja na chwilę. Już samego rana mój ślubny wraz z córą podnieśli mi ciśnienie:wściekła/y:. Dobrze, że jedno pojechało do pracy a drugie do szkoły bo nie ręczę za siebie. Szymek się bawi a ja mogę wypić spokojnie herbatę i złapać kilka większych oddechów:tak:.

Niespodzianka ja tez wczoraj wzięłam moje towarzystwo i poszłam na spacer . Pogoda była bardzo ładna i dzisiaj zapowiada się powtórka. Już świeci słońce i jak na razie nie ma wiatru więc pewnie niebawem zbierzemy się połazić.:tak:

Kasiek mój wstaje po siódmej i ciężko go położyć przed 13-tą. A też wolałabym żeby drzemkę miał jak kiedyś w okolicach południa.

Kasienka trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie. Zobaczysz, że nie obejrzysz się a już będziesz trzymać Sarunie w ramionach:tak: A niestety końcówka zazwyczaj dłuży się najbardziej, ale będzie dobrze.:tak:

Pola nie ma sprawy. Daj znać jak już będziesz mogła a się jakoś umówimy:tak:.

Papitka dobrze, że Kubuś już dobrze. I dbaj o siebie z tym AZS.

Aylin mój P. ma windows 8 i za każdym razem jak siedzi przy kompie to słyszę wiązkę posyłaną temu systemowi:-)

Aga trzymam &&&&&& dopinguje, daje motywacyjne kopniaczki itp itd. Jak tam dzisiaj? Jak w ogole dalas rade w tym polprzysiadzie wytrzymac? Moje uda nie wytrzymuja w tej pozycji za dlugo :-p;-)

Jak juz pisalam mam gila, stary tez ma gila. Dziecko nie ma i mam nadzieje, ze tak zostanie. Pogoda sie szykuje, a ja nie wiem czy powinnam wychodzic. Szkoda siedziec w domu jak tak ladnie ( a nie zdarza sie to czesto ostatnio).
Zdrówka dla Ciebie no i starego też :D
Dziś czuję niektóre części ciała które na co dzień raczej się nie odzywają :D ale nic zaraz powtórka z rozrywki :D Mi też ciężko w tej pozycji wytrzymać do tego balast kilogramów nie ułatwia mi tego.

Wróciliśmy, Tęsknię :*
My też tęskniłyśmy :) i czekamy na relację z pobytu :)

reklama
Sunshine, mua mua mua!!!!! :-)

Kasiek tylko ja mam firefoxa po angielsku (wersja 17) ale napisze ci jak to u mnie jest:
klikam Firefox > Add Ons (taka ikonka z puzlem)
otwiera sie Adons Manager i po prawej na gorze jest pole search, wpisuje Adblock Plus. ja mam wersje 2.4 zainstalowana

pamietam ze jak instalowalam to jeszcze gdizes w opcjach chyba wybieralam zeby na polskich stronach blokowac dodatki.... zapytam kolege

edek: jak juz zainstalujesz, to wejdz na stronke AdblockList.org - Polska lista filtrów reklam do Adblock Plus i po prawej masz czerwony przycisk dodaj subskrypcje :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry