hEJ,
mlodak - palcami wydrzeć z gardla mozna jedynie coś jezeli jestes pewna ze to chwycisz. Trzeba uważać aby nie zapchac dalej.
osz, ty mnie nie strasz. Moja jezdzi ale tak normalnie. a czasami chodzi z nim między nogami
zima, mniej slońca itd. Zapodaj sobie soloarium lub vit d i bedzie lepiej
hmmm a nie wracasz do swojej pracy?
nie lykalam - wystarczy zbilansowana dieta.
Rowerek biegowy mam - dostala mloda juz na urodziny pierwsze. Na razie za duzy ale na lato powinien być.
Scuttle bug - jezeli myslisz o lecie to odpuść. Moja jest mala ale juz mam wrazenie ze pojazd jest dla niej za niski.
Przestala warczeć. Podpisala mi urlop, i generalnie "zeszla" ze mnie. a zmysly odzyska pewnie dopiero w okolicach weekendu, po otwarciu nowego salonu sprzedaży
BYlam na basenie dzieś. Fajnie bylo. Poza tym obcielam dzieciowu wlosy (dokładnie to kolezanka fryzjerka) i za tydzien jade na weekend do zielonej góry - nie wybieracie sie przypadkiem w okolice??
mlodak - palcami wydrzeć z gardla mozna jedynie coś jezeli jestes pewna ze to chwycisz. Trzeba uważać aby nie zapchac dalej.
jasiek sie nauczyl mega szybko jezdzic na scuttle bugu , normalnie rozpedza sie i podnosi nogi az nie zderzy sie z szafka.... moje biedne meble kuchenne....
osz, ty mnie nie strasz. Moja jezdzi ale tak normalnie. a czasami chodzi z nim między nogami
Tylko ja jakaś taka zdechła ostatnio jestem, byłam dziś u lekarki i może uda się znaleźć przyczynę d00pnego samopoczucia.
zima, mniej slońca itd. Zapodaj sobie soloarium lub vit d i bedzie lepiej
Munka, go for it! :-) nie raz malo interesujace podyplomówki kosztują po 8-10tys., a tu konkretne solidne, mega profesjonalne szkolenie!
Zazdroszcze Ci tego pomysłu na siebie...ja daje sobie najblizsze miesiace na poszukanie czegos, co chciałabym robic, jesli nie pracowałabym na etacie...ale nic mi nie przychodzi do głowy...chciałabym miec cos własnego...ale co...?
Pytanie a propos karmienia piersia...czy jak karmiłyscie/karmicie to łykałyscie kwasy DHA? Niby sa dobre na rozwój mózgu malenstwa...tylko, ze są 2 rodzaje tych DHA - z ryby (np. Prenatal DHA) i z alg (Omegamed). Wiecie który lepszy i czy w ogole warto łykac?
edek...
Josie, a jak sprawuje sie Wam ten scuttle bug? my mamy takiego puky'iego i mały jezdzi po mieszkaniu, ale nie bylismy z nim jeszcze na dworze...myslicie ze na lato moze juz kupowac taki rowerek biegowy, dwukolowy? dzieciaki beda juz miały taką koordynacje, zeby sie na nim utrzymac?
hmmm a nie wracasz do swojej pracy?
nie lykalam - wystarczy zbilansowana dieta.
Rowerek biegowy mam - dostala mloda juz na urodziny pierwsze. Na razie za duzy ale na lato powinien być.
Scuttle bug - jezeli myslisz o lecie to odpuść. Moja jest mala ale juz mam wrazenie ze pojazd jest dla niej za niski.
Aylin ja raz uzywalam wind 8 na kompie u kolezanki. Jeszcze miala dotykowy ekran i myslalam, ze mnie krew zaleje No, ale trzeba sie bedzie przyzwyczaic. Jak tam w pracy? Pani K odzyskala zdrowe zmysly?
Przestala warczeć. Podpisala mi urlop, i generalnie "zeszla" ze mnie. a zmysly odzyska pewnie dopiero w okolicach weekendu, po otwarciu nowego salonu sprzedaży
BYlam na basenie dzieś. Fajnie bylo. Poza tym obcielam dzieciowu wlosy (dokładnie to kolezanka fryzjerka) i za tydzien jade na weekend do zielonej góry - nie wybieracie sie przypadkiem w okolice??