reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam :-)

Kurcze nie czytałam co u Was za co przepraszam.
Tylko tyle, ze munka bedzie miała super szkolenie :tak:

Sylka wybacz, ze jeszcze nie odpisalam Ci na priva ale jakos ostatnio, ze wszystkim mi schodzi, co do spotkania to ja jestem chętna :tak: Trzeba sie tylko umówić :-)

Byłam dzisiaj do południa u koleżanki, pózniej Kubę odebrałam z przedszkola bo moj nie zdążył wrócić z pracy. I popołudnie jakos zlecialo, dość szybko bo ja naprawdę nie lubię poniedziałkow. Jakos zawsze mi sie czas w tym dniu wlecze, chyba przez to ze w weekend mam pomoc męża i pózniej mi sie nie chce wracać do rzeczywistości :zawstydzona/y: Jutro rano ide z Wojtkiem na ta play grupę.

ooo wlasnie zauważyłam na suwaczku, ze Wojtek dzisiaj kończy 19 miesięcy :) ależ ten czas leci, jeszcze tylko 5 miesięcy i dwa lata, szok...

reklama
Cześć dawno mnie nie byłio wpadam piowiedzieć ze u nas wszystko dobrze kuba odpukać w ogóle nie choruje ja jako tako azs z buzi zwalczyłam teraz zajeło mi dlonie przez mrozek. Kuba poszedł spać bez kolacyjki no trudno więcej na śniadanie zje.:-D

aga swoją drogą młody ma spanie jak tak wcześnie zasypia, a dopiero po 8.00 wstaje! Moja księżna wstała dziś o 10.00, ale poszła spać dopiero o 22.00.
Raz miał tylko takie spanie :D ale 5h na dworze i brak drzemki w dzień zrobiło swoje :) na codzien nie ma tak dobrze :)
Dziś zjadł kasze na kolację więc liczę na spokojną nocke :)

Zaza, Asik, Sunshine- meldowac się!!!

papitka super ze Kuba zdrowy i u ciebie lepiej

kasiek josie ma racje ty jeszcze karmisz ale zycze ci zeby biust po tez ci sie podobal. z moim nie jest zle, ale boje sie co bedzie za jakis czas , no a jak jeszcze schudne z 10 kg ( buuhahaha) to co z nich zostanie. dodam ze przed ciazami nie mialam parktycznie piersi, teraz mam

koniec poprzedniego posta mial brzmiec , teraz mam miseczke b.

wlasnie laski gdzie jestescie????
MsMickey rozumiem ze mialas sie ograniczac, a nie calkowicie zerwac z nalogiem

agaundpestka-&&&&&&&&&&&&&&& Trzymam Ja skalpel ćwiczyłam jakis czas temu przez tydzień codziennie a potem juz mi sie nie chciało bo za długo ja w ogóle jestem leniem jeśli chodzi o cwiczenia i ciągle przez to wygladam jak dopiero co po porodzie ze zwisiałą skórą:angry:

No pierwszy semestr administracji zaliczony na 4 i 5 bo nioe pamietam co z czego:-D

polaa - nie będzie miała, a miała ;-)już się wyedukowałam :-)

I powiem Wam, że marzy mi się teraz zrobić taki meeega kurs, po którym bym już była meeega wyspecjalizowana, tylko, że trwa on 8 tygodni - 4 tygodnie kursu, ok.2 miesiące przerwy i kolejne 4 tygodnie kursu i koszt UWAGA.... 16.000 PLN :baffled:

aga - trzymam mocno!!! ja też bym chciała w końcu się zmobilizować!!! kurcze, no muszę muszę muszę!!! Ale muszę skrócić trochę ten trening, albo znaleźć inny.

papitka - brawoo!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry