reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

No wlasnie widzicie moi rodzice nie maja jeszcze 60 lat a juz sie zachowuja jak stare dziadki:/
Najlepsze ze mama miala stara suszarke juz kilka lat sie psula a ostatnio to musiala ja do lodowki wkladac zeby w ogole ruszyla o_O no to jej kupilam na gwiazdke nowa, bardzo podobna i minimalnie tylko wieksza.
I akurat mialysmy siatke ze sprzetem do wyrzucenia, wlozylam tam ta zdezelowana suszarke a siostra mowi nie wyrzucaj jej bo mama sie wkurzy .... Wyrzucilam. Nie wiem czy juz zauwazyla

reklama
Hej u nas dzisiaj zimno okropnie niby 7 stopni ale wilgotno jest i strasznie ciągnie.

Kuba poszedł z A do niego bo dziadka na spacerku zobaczył i on idzie i koniec. Moja mama oczywiście nie wiedzieć czemu sie za to do mnie nie odzywa juz sie pokłóciłyśmy bo co ją to obchodzi? Mam zabronić widywania się czy co? Teściowej bym nie dała ale że jej nie ma w domu to pozwoliłam iść.:-D

Eeee papitka pewnie ze dobrze zrobilas przeciez maly kocha tate i dziadka a konflikt miedzy wami jego nie dotyczy... Twoja mama pewnie emocjonalnie do tego podchodzi

Jak mlody wstanie to jedziemy do leszna na sushi :p chociaz po pyzach z miesem i kapusta nie mam juz zbyt wiele miejsca. Ale moze zdaze zglodniec:)

Do bilansu na swieta moge sie podlaczyc: udane:) dobra decyzja, zeby nigdzie nie jechac tylko relaksowac sie razem. Tak minela wigilia i pierwszy dzien. Drugi, wizyta mam. Tez w porzadku. Na naszych warunkach, czyli spacer/zwiedzanie przed obiadem a nie nasiadowa, mamom sie podobalo, nam tez.
Prezenty: dla G pociag duplo od nas (Pe zakazal wiecej na raz;)), od babc lala bobas i malpka przytulanka plus bluza. I wystarczy. Ja zrobilam G hurtowe zakupy ksiazek ale bedziemy dawkowac. Na razie dalam Zime na ulucy Czeresniowej.
Dla siebie: dla Pe dzis ksiazka (mial tez urodziny 27), wczoraj kalendarz taki fajny jak chcial, w planach portfel. Dla mnie: cyckonosz, sama podarowalam sobie peeling ziaja i maske do wlosow tejze. W planach zakupy ciuchowe. I wspolnie chcemy kupic jakies pudelko grajace.
Generalnie duzo czasu spedzonego razem w trojke:) fajno:) udalo sie tez ogarnac pare spraw.
Teraz tylko trzeba porozdawac zalegle prezenty i luz:)
Dzis za to relaksik, bylismy w krolikarni na wystawie, potem kawiarnia i spacer. I pol dnia minelo:) po poludniu przeszylam kawalek materialu na obrus:) teraz tylko biezniki i bedzie bosko:)

Josie, jak sushi? Jak sie czujesz?

Munka, wrazenia po filmie pozytywne:) baaardzo fajnie zrobiony, historia tez nie nuzaca. Czekam na dvd:)

Alijenka, Avatara ogladalam dopiero na svd ale wciagnal mnie calkowicie. Widocznie co innego lubimy ogladac;)
A w kinie tylko noge na noge zmienialam, zeby mi nie dretwiala i moglam tak siedziec:)

Dziś spędziliśmy kolejny fajny dzień spacerek, malowanie farbami, ale to jeszcze nie dla A woli mieszać pędzelkiem w słoiczku :D potem musiałam mu rysować koty kredkami no i budowanie z klocków :).

A śpi od 10min czyli znowu sukcesik :) mam nadzieje, ze powróci już na nowo do starego rytmu :)

Josie no niektórzy ludzie lubią gromadzić wszystko. Moja mamuśka też trochę rzeczy trzymała no może nie na dużą skalę, ale np kupiła wazoniki, bo były w promocji potem znowu coś tam i się nazbierała :D jak ja wróciłam z de, ze swoim dorobkiem to się zaczęły w domu wielkie porządki i przebieranie. Pamiętam tylko jak na koniec mi mówiła tylko już mi wszystko jedno możesz wszystko wyrzucić, aby już skończyć to :D :D od tej pory już tak nie gromadzi no i zauważyła, ze ma więcej miejsca.

Ja Avatara oglądnęłam dopiero na dvd i mi się podobał, ale do hobbita w ogóle mnie nie ciągnie.

a tak właśnie sobie uświadomiłam, że niby nie wolno sushi w ciąży jeść !!!!

MsMickey ja uwielbiam Harego i te inne bajki ale jakoś avatar mnie zanudził :szok::szok::no::no:

Aga moja też już śpi ale mogłaby znowu rano dłużej spać :-:)-(, a nie o 6 pobudka

Iwon
gdzie jesteś ?????????????????????????

Wolno jeść sushi pod warunkiem ze nie ma w nim surowej ryby :)

A moze akcja poszukiwania Iwon?? Hop hop - gdzie jesteś?? Sniegu nie bylo wiec cię nie zasypało

reklama
Do góry