reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam, ja musze leciec do miasta, bo prezent dla mamuski jednak nie dotarł :(

A miałam Wam ostatnio piać u mnie w lumpie była ostatnio kurtka od tych kombinezonów z h&m rózowa za całe 12zł, nawet się zastanawiałam czy nie kupić dla któreś z Was.

reklama
Aga - ty si e na przyszłość nie zastanawiaj - ty kupuj.

A do mnie mój prezent pod choinkę dotrze podobno. Mam wiadomość z firmy przewozowej ze dziś zostanie dostarczony.

Kochane wpadlam Wam zlozyc zyczenia i spadam sie pokaowac bo za 4h wylatujemy a my nie spakowani!!!!! :szok: cos mi sie nie chce :dry:
20.jpg

Sunshine - dzięki! Atmosfera super:-) dzis tańczyliśmy do naszych gospelowych nagrań,bo Gabiśka ukochała sobie taneczne zabawy,no więc wymyślamy. Poza tym poszalałyśmy z Siorką po sklepach i kupiłam,a raczej zamówiłam sobie nowe okulary :-D

:-) brzmi super!! u nas tez najlepiej zabawa w kolko graniaste, stary niedziedz itp :tak: a okulary to prezent pod choinke :-D

Sunshine a co ty nie pospal bo halas byl, na dzremke go dalam o 11 bo sie kleil to tez pospal tylko godzinke... I tak caly dzien spiacy biedak, po 19 musialam go polozyc

biedaczek, wlasnie Perla ma to samo, ze jak jest zbyt zmeczona to nie moze zasnac a jak juz jej sie uda to spi krotko :-(

Dobra laseczki juz lece bo czas ucieka, zajrze jak juz bedziemy w PL a ze dostalam od Mikolaja nowy tel to bede mogla czaeciej zagladac :-p

Załączniki

• 20.jpg
    20.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 42
Szczęśliwego Nowego Roku 2012
hmm:szok::-D:-D

Aga - ty si e na przyszłość nie zastanawiaj - ty kupuj.

A do mnie mój prezent pod choinkę dotrze podobno. Mam wiadomość z firmy przewozowej ze dziś zostanie dostarczony.
A ja pojechałam na miasto nic nie znalazłam czas straciłam :/ po czym dzwoni kurier, ze stoi pod moimi drzwiami z przesyłką :D

Kochane wpadlam Wam zlozyc zyczenia i spadam sie pokaowac bo za 4h wylatujemy a my nie spakowani!!!!! :szok: cos mi sie nie chce :dry:
Zobacz załącznik 600344
Spokojnego lotu!!

Młody śpi, a ja miałam makowiec robić tylko maku nie kupiłam :D ale za to pasztety się pieką- oj jak pachnie w całym domu :)

Qrcze, czekalam na zakupy z tesco 12-14) az do 16.30... blad systemu... no akurat dzisiaj:( G zdechla, spac nie chciala, chyba tez czekala. Gdy przyjechal, usnela mi na rekach. Jeszcze i tak musze do almy po rzeczy, ktorych nie przywiezli...
A na razie: klementynki i battleship bitwa o ziemie;) czekam na Pe.

Hej my w drodze do tesciow, ale po drodze jeszcze wpadamy do znajomych na sushi :D a glodna jestem jak wilk

Msmickey kasienka wlasnie ostatnio janek mnie przylapal w lazience bez bluzki i widzialam ze patrzy na ten brzuch i cos mu nie gra:) bo ja w luznych ciuchach chodzilam poki co zeby nie prowokowac pytan wiec chyba nie zauwazyl wczesniej:)

Kasienka kurcze tobie to zazdroszcze juz za chwileczke bedziesz tulic sarunie!! A masz teraz wizyte jeszcze?

Aylin widze ze ty to lubisz rozowe:) dla mnie jedyny minus posiadania coreczki to wlasnie ten roz!! No ale zakupy super:)

Aga ja tez uznaje ze rajstopy sa dla bab:p wiec moj czasem chodzi ale bardzo rzadko jak juz mi sie nie chce go przebierac po spacerze
Zrezzta ja nie znosze rajstop i mam wrazenie ze cale nogi mnie swedza od nich wiec ogolnie nie jestesmy fanami

Msmickey luz kolega mi robi wersje ciazowa z pieczonym lososiem i krewetka w tempurze wiec nie ma surowizny:)

Chociaz przyznam ze we wloszech jadlam prosciutto crudo ale licze ze tam w sklepach maja mieso przebadane

I mi slinka cieknie na twoje klementynki!

Wiecie co sa rok chyba nie bedzie mi sie z dwojka chcialo tulac sie cale swieta od jednych dziadkow do drugich. Chyba zrobie w krakowie a jak chca niech przyjada. Za rok kolej na wigilie z moimi rodzicami a oni na bank chetnie przyjada:)

agaundpestka, josie - e tam, e tam, idac takim tokiem rozumowania spioszki tez nie sa dla chlopcow ani pajacyki :-pPrzeciez nie ma kalesonow dla bobasow :-D Nasz w swoich rajstopkach wyglada jak rycerz, bardzo mesko :-)

josie - ja mam alergie na rozowy. Totalna. Po prostu za duzo tego rozu. Przejadlo sie, mimo, ze ogladam tylko z daleka. Takzde gdybym miala coreczke omijalabym szerokim lukiem, choc wiem, ze to nie jest proste :sorry2:

aga - fajnie, ze prezent jednak doszedl :tak:

U nas w tym roku bryndza ze swietami, bryndza z prezentami a najwieksza bryndza z choinka :baffled: Moze zrobimy jakis konkurs? Na pewno wygramy tytul najbrzydszej choinki na czerwcu 2012 :-pTak to jest, jak sie kupuje na ostatnia chwile :rofl2:

reklama
Aronia, tez bede ubierala w rajty:)
A za rozem nie przepadam, wiec staram sie laczyc z innymi kolorami, np granat czy braz, bialy. Efekt: o jaki ladny chlopiec...

Josie takie to i ja chcę...

Aronia, my mamy prezenty tyle, ile bylo trzeba. Czesc po swietach, bo i tak wysylamy poczta. Dla siebie wzajemnie jak zwykle nic. Czyli po swietach ruszamy na lowy;)

Aha, josie, mi sie nie chciqlo juz w tym roku, choc przeciez jezdzimy czesto. Ale nie mielismy ochoty na jezdzenie od stolu do stolu, wiec zostalismy. Siostra to rozumie, druga wyjezdza do syna do pozka. Mama moja przezywa troche (pierwsza wigilia osobno), tesciowa zlewa, bo jehowa. Obydwie przyjezdzaja w drugi dzien na caly dzien do nas. Czuje sie z tym super, robie tu, co chce, sama panuje nad czasem.
Pewnie w przyszlym roku powtorzymy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry