reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

no my z musu mamy wigilie w domu i troche smutno ... bo gosci raczej tez w swieta sie nie spodziewam ...

Aronia
hehe my bysmy wygrali jak nic :p

Josie mamy wizyte 2 stycznia i robie 30/31 badania (mowil ze w styczniu zrobic ale wole miec badania niz pozniej w szpitalu jeczec ze nie mam zadnych jakby mala chciala wyjsc poczatkiem stycznia) a kolejna 8 stycznia... z nfz nowe pieniadze to i wizyty moga byc czesciej :p mimo ze nastawiona bylam ze tylko 8 stycznia bedzie jeszcze (bo tak poczatkowo zapowiadal)

MsMickey ja planuje ubierac mala w to co Nikosia ;-) to dopiero bedzie chlopczyk :p

Ostatnia edycja:
reklama
Josie - no własnie nie. Tego różu to moja ma w szafie najmniej. Zielony, niebieski, pomarańcz, zółty, turkus - jak na jej połki popatrzysz to jak tęcza. Nawet moje kolazanki zwróciły uwagę ze mam córkę a na różowo jej nie ubieram. Wiec kurtkę kupiłam pod rózowe buty, które mam od kolezanki. A reszta jest fioletowa i niebieska przeciez :)

Dziewczyny - święta sa a ja mam prośbę. Módlcie sie za moja dobra kolezankę. Saczą jej sie wody - a to dopiero 18 tydzien.

Aylin wspolczuje kolezance... oby jej sie udalo...

Kasienka, a mi tak dobrze. Moze dlatego, ze pierwszy raz, moze, ze planow mamy mnostwo na ten czas:) choc goscie ciesza:)

Ostatnio robilam przeglad Gosiowych ciuszkow pod katem Julka i Marty (przyszlej corci mojej siostry) i mnostwo rzeczy zostaje. Albo unisex, albo takie, ze ujdzie (szczegolnie te pierwsze pajace itp). Tylko typowy roz lub koronki odrzucalam dla Marty. Mam np taki misiowaty pierwszy kombinezon po G, caly kremowy i malutki mis bladorozowy na piersi... zostaje. Misia ledwo widac a rzecz jest swietna. Itd itd.

Dzis juz: ciasto na szarlote w lodowce, sledzik nr 1 (w miodzie z jablkami) w marynacie, nr 2 (mandarynkowy) gotowy:)
Wszystkie zakupy tez. Jutro piekarnia (chleb i makowiec zamowiony).
Normalnie ogarniam:)

Normalnie po wiadomości od koleżanki cały dzień spartplony. Nie mogłam się skupić - zawaliłam dwie analizy, kupiłam jakiś badziew a nie ser na sernik. Nie wiem czy wyszedł. Zapomnialam do bakaliowca dorzucić wiśni i truskawek i na dodatek koc który sama sobie pod choinkę zamówiłam okazał się narzuta. Ładna przynajmniej jest. I coś jeszcze? Na szczęście za godzinę koniec dnia

Aylin to ona ma termin podobny do mnie, pomodle sie! Ale jak sie sacza to chyba jeszcze nie jest najgorzej z tego co kojarze, trzymam kciuki

Msmickey jestem z ciebie dumna:) wlasnie ja sie troche obawiam czy ja sie zmobilizuje kulinarnie na odpowiednim poziomie jak bede swieta robic sama.

Kasienka nie smuc sie, pierwsze swieta w twoim nowym rodzinnym domu, na pewno uda ci sie stworzyc atmosfere i bez gosci!

Aronia jas ma mini-kalesonki dwie pary:) gdzies dorwalam i sa przeslodkie:)

Dobranoc kochane zycze wam jutro spokoju, radosci i bogatego gwiazdorka ( tak tak w poznaniu gwiazdor przynosi prezenty :p)

Witam,

na początku Kochane każdej z Was i Waszym Rodzinom zycze zdrowych, spokojnych i radosnych Swiat :-) Wszystkiego Najlepszego :tak:

Sunshine i jak podróż?

Aylin modlę sie za koleżankę, wspolczuje. Musi byc dobrze.

co do rajstop to moj jakos w ogóle ich nie używa, chociaż mam kilka kupionych par, za to Kuba jak był mały chodził bardzo często po domu w rajstopach :tak:
Wojtek śpi w pajacach :tak: Uwielbiam je. Chociaż teraz mu zamówiłam piżamki.
Jak byk malutki to śpioszki tez były używane.

Aylin in śliczne te buciki, ja tez musiałam Wojtkowi znowu kupić. Ale mu rośnie stopa :szok: Ale juz niedługo bo Kubie w jego wieku tez szybko rosła a teraz na szczescie wolniej :)

u nas przygotowania do swiat jako tako, choinka jest co najważniejsze :) prezenty wszystkie spakowane, dzisiaj robiłam śledzie, uszka gotowe, karp kupiony i inne takie...aaa jeszcze dzisiaj piekłam ciasta a tego nie lubię, gotowanie owszem, sałatki tez ale nie pieczenie ale jakos poszło :tak:

Jeszcze raz Wesołych Swiat :-)
Jutro pewnie nie bede miała czasu do Was zajrzeć

U mnie też prawie finisz. Śledziki trzy rodzaje od wczoraj w lodówce się "przegryzają", barszcz gotowy, kapucha z grzybami też, kotlety rybne właśnie usmazylam i wietrze chatę :) Teściowa przynosi karpia, uszka i pierogi a moja.siostra ciasta.
Jutro tylko gruszczankę ugotowac z rańca, polukrowac pierniki, odkurzyc i zmyc podłogi i gotowe!

No i najważniejsze - choinka stoi. Nie wytrzymałam do jutra z ubieraniem. Jedną bombka już stluczona bo dziecię me postanowiło pograć w piłkę....... A piłka chyba z miesiąc nie była dotykana ale dziś musiał wrrrrrr. I tak dziwnym trafem rzucił prosto w choinkę.
Aaaaaaa i pomogło wczorajsze poskarzenie się na Sz. Dziś ani razu nie chciał zdjąć skarpetek :)
A oto i nasze drzewko:
DSC_1356.jpg

Załączniki

• DSC_1356.jpg
    DSC_1356.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 35
MsMickey- nie wiemy czy konkretnie chodziło o miejsce zaparkowania,ale okazuje się,że komuś na tym samym miejscu też tak jakis czas temu zrobili. Na myjce udało się wsio usunąć.
Niezły dowcip o Stalinie ;-)

Aylin- piekne buciki! I ciuszki.

Aronia - ja też za rózem nie przepadam,ale faktycznie czasem cięzko z innymi kolorrami. Ja staram sie kupowac inne,ale G ma sporo ciuszkow po kuzynkach,a tam różu więcej. Naprawde cos musi być ładnego z rózem,zebym kupiła - np. dziś - płaszczyk :-)

Aylin - &&&& za kolezanke!

reklama
Życzę Wam w te Święta czarodziejskich chwil, ciepłej,rodzinnej atmosfery,uśmiechów,zdrowia,pyszności na stole,cudnych prezentów i spełnienia marzeń.
A w Nowym Roku niech każdy dzień staje się piękniejszy,a każda chwila przeobraża się w wielkość jaką jest szczęście!

Chociaż na forum niech będzie bałwan! ;-)

Załączniki

• 1387841349977.jpg
    1387841349977.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 23
Do góry