reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam, zyjemy ale musze zaczac sie pakowac i ..... porobic prezenty :confused2: w poniedzialek wylot a ja daleko w lesie.....
Pe zabral mloda na spaccer a ja zamiast ogarniac wszytsko to siedze z WAMI :-p

Raprt skonczony:happy:

reklama
Witam :-)

Wsystkie pakują prezenty, wyjeżdżają...
ja wczoraj wlasnie popakowalam prezenty, teraz maz pojechał z chłopakami na lotnisko po ciocie, a ja sprzatam, za chwile trzeba brać sie za obiad.

pol nocy nie spalam, tak mnie meczylo. Oczy mnie bolą jak nie wiem. Oby do swiat przeszło.

sunshine kiedy wracacie z Polski? Udanego pobytu :tak:

Munka a Ty gdzie jedziesz? Bo jak zwykle przegapilam :zawstydzona/y: Twoi rodzice czy męża? ;-)

Niespodzianka a Tobie plemniki w głowie? :-D;-)

Nic ide dalej robić, jaka cisza jak człowiek sam w domu :-) I można sobie spokojnie wszystko porobic

Ja w koncu jade... Zapomnialam laptopa a mialam pracowac miedzy swietami... No ale moze mi niania go wysle poczta biurowa
Dziecko w takim humorze se mialam je ochote zostawic w domu... A na 16 mamy wigilie w poznaniu ze znajomymi ale mamy conajmniej godz spoznienia juz bo malzonek szanowny rano porzadkowal akwarium zamiast sie pakowac. Mam nadzieje ze chociaz humor sie jankowi poprawi do tej pory bo normalnie wstyd do ludzi z takim. Ja sie tez musze przespac bo mi cisnienie tak skoczylo przez niego i meza ze mam ochote rozszarpac obydwu wrrrrrrr

Aylin biedna tysia znow wymiotuje... moze jej cos zaszkodzilo i przejdzie szybko. A szczepilas na rota? U nas mam wrazenie ze bardzo pomogla ta szczepionka bo my juz dwa razy przechodzilismy a mlodego nie zlapalo

Zycze wam milych podrozy i przygotowan:) i spokoju, sobie tez. Ufffff

Ja po wigilii firmowej. Dowiedziałam się, że 4 letnia córka koleżanki śpi w pampersie, bo bardzo dużo pije na noc. Próbowali oduczyć, ale budziła się np. o 5 rano i krzyczała, że łóżko mokre. I tak w kółko. No i dwóch 2,5 letnich synów znajomych sika w pampersy, ale uczą się korzystać z nocnika:) Ponoć o kupie tylko zapominają i idą w kąt robić w pampka:D Jeden z nich jeszcze budzi się w nocy na jedzenie butli.

Mi po grzybach nic nie jest, grzybową wciągam hektolitrami:D P w gołąbkach też wciągała grzybki zmielone z mięsem:p Ale nafaszerowanych uszek nimi nie dostanie - tu będą pieczarki. Jednak co za dużo dla bobasa to niezdrowo:)

P majonez dostała do spróbowania i pogardziła. Jedynie w sałatce ryżowej z wędzonym kurakiem podzióbała.

papitka współczuję, ponoć nasila się na zimę jak ogrzewanie zaczyna chodzić:/

aylin joj biedna Tysia:/// Jakiś wirus, albo coś zjadła:/ Daj znać co tam...

pola zdrowiej do świąt!

muńka mogę wrócić kiedy tylko będę chciała:)

Spadam właśnie do teściów, ale na wigilię wracam tu, do swoich rodziców - hurrrrrra!

Ufff najwazniejsze ze ok. My dzis dzien pelen wrazen janek poszalal na wigilii do 21 a o 22 go kladlam ale wcale nie chcial spac....

Moze rano pospi dluzej za to choc moi rodzice tak halasuja rano ze watpie

Kasiek fajnie ze wigilia z rodzicami, ja u tesciow, tesciowa juz wydzwania kiedy w koncu bedziemy, juz na wnuczka przebiera nogami

Papitka - współczuje AZS,ale dobrze,że wiadomo co to! Oby szybko przeszło

Aronia- nie słyszałaś nigdy w grzybowym sezonie o zatrutych grzybami dzieciach i ich walce o życie? Sporo tych przypadków dlatego zawsze proszą o nie podawanie ich małym dzieciom. Tv pewnie nie masz,albo nie oglądasz ;-)

Alijenka - w Wawie też obwodnice...i co z tego..ehh..

Polaa - nasi rodzice mieszkają ok. 13km od siebie,więc w sumie pojechaliśmy i do jednych o do drugich ;-)

Aylin - super,że Tysi przeszlo!

Gabiśka wczoraj oczywiscie spać poszła po 21.00 bo trzeba było poszaleć z dziadkami. Mooooocno wszystkich wyściskała. Dziś S zabiera ją do swoich rodzicow,a ja pomagam mamie i śmigam z Sister na sklepy:-D

Buuziaki!!

Iwon - gdzie jesteś?????????????

Munka - chyba juz ze 2 razy na forum pisalam, ze nie mamy TV :-pInformacje i rozrywke czerpiemy z netu. O zatruciach grzybowych slyszalam i ze nie wolno zbierac grzybow nieznanych. Nigdy ale to przenigdy wczesniej nie slyszalam, zeby az do 10rz nie dawac grzybow. Ja zbieram grzyby odkad pamietam, czyli min. od 4 rz a moze i wczesniej i "od zawsze" tez je jem. Od wczesnego dziecinstwa uczono mnie wiec rozsadku wobec grzybow, lasu i natury - bez szarzownictwa ale tez i bez panikarstwa. Dojrzalej kanii (nie mowie o mlodziutkiej) nie da sie pomylic z innym grzybem. To jeden z najbardziej charakterystycznych grzybow :tak:Moj maz zas sie w lesie wychowal - doslownie, bo jego rodzina do jego 15rz mieszkala w sluzbowym domku po srodku lasu, 2km do najblizszych domow :happy2:

Ja mam umysl analityczny i lubie porownywac rozne opinie, zanim wyrobie sobie wlasne zdanie. Mieszkalam jak dotad w 4 panstwach i chetnie zasiegam informacji, jak cos gdzies indziej w swiecie funkcjonuje. Taka ciekawosc roznych swiatopogladow mam "we krwi". Zawsze mnie to interesowalo, lubie sie uczyc (jak mnie cos zaciekawi) :-)

alijenka - a czemuz to wlaczanie/wylaczanie swiatla mialoby byc niebezpieczne :szok: Macie jakas felerna instalacje czy co? U nas jednym z zabawkowych hitow aktualnie jest latarka :-)

Aylin - dobrze, ze przeszlo :tak:

Hej,

Mam zapalenie spojowek, ale mnie to meczy, masakra jakaś. Oczy jak u królika.
no ale poza tym ok :) wlasnie sobie leże bo maz z Kuba i ciocia w mieście a Wojtus śpi. Chłopaki wniebowzięci bo przyleciała ciocia, Kuba to nawet wczoraj chciał sie z Nia kąpać :-D Przy wszystkim teraz ciocia ma pomagać, ja mogę nie istnieć.

Josie no no to teściowa stesknila sie za wnukiem ;-)

Munka no wlasnie dobrze pamiętałam, ze rodziców masz blisko ;-)
Nie dziwie sie, ze Gabi wczoraj poszła pózniej spac skoro można szaleć z dziadkami :)

papitka wspolczuje AZS

ale ale tutaj cicho :)

reklama
hej zakupiłam sobie kosmetyki nivea z białej seri płyn do kąpieli z oliwką mleczko do ciała i krem sos powiem wam że na mnie lepiej działa niż emolium na prawde jest o niebo lepiej. Małemu tym kremem sos smaruje buziaka jak na dworek idziemy niby w opakowaniu strasznie gęsty ale rozprowadza sie super lepiej niż zwykły orginalny nivea.

Pola współczuje zapalenia spojówek

Młody poszedł do babci do wyrka położył sie przykrył kołdrą i ogląda titanica ;D

Czy wasze dzieciaczki też sie tak nie lubią kąpać? Zawsze uwielbiał wielką piane i zabawki w wodzie potrafił siedzieć aż na siłe musiałam wyciągać od jakiegoś czasu nawet usiąść nie chce jak słyszy że wode szykuje to ma takie spazmy ze aż sie poce przy nim zeby go wsadzić potem do wody myje go raz dwa na stojąco bo nawet nie usiądzie na sekunde. Kurcze jeszcze go woda ugryzie w co nieco. No ale nie daje rady sama go po prostu myć bo sie tak wyrywa. A nie przypominam sobie żeby stało się podczas kapieli coś zeby go tak zraziło. :-:)szok:

Do góry