reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja dziś cztery prania zrobiłam i też przed chwilą wieszałam ostatnie :-) Kuchnię po akcji piernikowej zostawiam małżowi :-)

Aylin - bo majonez ma (przynajmniej w zalozeniu) surowe jajko, stad moje dylematy :blink:

O grzybach to pierwszy raz slysze od Was :sorry2:Ja od dziecka jem grzyby (i bynajmniej nie od 10 rz a "od zawsze") i do glowy by mi nie przyszlo, ze moga byc jakies obostrzenia. Ze ciezkostrawne to wiem, dlatego nie powinno sie ich nawcinac za duzo. Ale fasola jest jeszcze bardziej ciezkostrawna a dzieciom sie nie zabrania. Ba, holenderskie dzieci dostaja ja jako pierwszy posilek przy rozszerzaniu diety ;-)

Ogolnie jestem bardzo restrykcyjna jesli chodzi o jedzenie. Omijam wszelakie konserwanty, sztucznosci, fast foody. Takze jakosc jest dla mnie bardzo wazna. Za to w niektorych innych kwestiach jestem bardziej liberalna ;-)

Ooooo, to jak Wy wszystkie wyjedziecie to bedzie tu przez swieta zupelnie puuuuuuuuusto :-(

Nie ma to jak usypiac dziecko i pasc przy nim:-) a tyle mialam planow na wieczor. Od godziny jestem wyspana, a rano pewnie nie bedr mogla wstac.
ja grzybow nie lubie jem tylko w uszkach, ale A dostanie z pieczarkami. Chodz bigosiu pewnie spróbuje, a tam sa grzyby. Salatki pewnie tez troche.

Aronia ja grzybow niet ... bo wystarczy ze wie jak saa sie po nich czuje to uz widze jakby reagowal brzunio Nikosia ... no a poza tym kanie mozna pomylic jak najbardziej z muchomorem (a juz niewprawiony grzybiarz to w ogole)
majonezu nie daje jakos tak po prostu bo sami malo jemy, ja w ogole maz rzadko

udanych podrozy dziewczeta

Aylin​ Ty jestes prawdziwa Pani domu :) wszystko sama :D

Kasienka - a broń cie boze ze wszystko sama. Nie robie żadnej potrawy wigilijnej :p Zawsze sie pieczeniem wymigam :p

A dzis Tys obudzila nas zarzyganiem całego łózka. Od rana juz 3 razy. Na razie udało mi sie w nia wmusic troche wody. Kurna jak nie bedzie piła to jade do szpitala...

reklama
hej kobiałki

Dziś 5.37 pobudka :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co do grzybów to moja mała też ich nie dostanie ale bigos czemu nie u nas do bigosu dodaje się całe grzyby i to tylko kilka także zapewne jej to nie zaszkodzi :-):-)

polaa
zdrówka życzę

Muńka u nas ponoć wczoraj we Wrocku była katastrofa na ulicach zresztą jak zawsze, pobudowali obwodnice a i tak są na mieście korki.
Wow ale piękne pierniczki upiekłaś, aż ślinka leci

aronia ja nie pozwalam małej się bawić włączaniem i wyłączaniem światła jest to niebezpieczne i tego ją uczę, a i ja nie patrzę na to co robią w innych krajach gdzie jak szczepią gdzie jak odżywiają itd itp, my żyjemy w pl i staram się dawać dzieciowi to co uważam za stosowne i dlatego jak masz takie podejście to przecież nikt Cię za to karcić nie będzie to Twoje dziecko i Ty najlepiej wiesz czym je karmić :-):-)
co do majonezu jeszcze nie podawałam małej choć próbowała już sałatkę warzywną robiona właśnie z majonezem

Niespodzianka ja też ostatnio cierpiałam na brak weny, a z tymi plemnikami to mnie zabiłaś buhahahahhaahaha

Papitka ojjjjjjjj współczuję AZS

Aylin kurdę biedna Tysia !!!!!!!!!! obyście nie musiały jechać do szpitala

sorrki że nie wszystkim odpisuję ale muszę zmykać bo już mam gości :-:)-:)-(

Do góry