reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Munka - kabel kablowi nierowny ;-)Poza tym Ty masz dziewczyne a one sa z natury mniej techniczne :-pNasz ma swoje kabelki z szuflady z elektronika taty. Probuje podlaczyc sluchawki do radia, przelacza kabelki w glosniku. Poza tym interesuje go odkrywanie kabli w nowych, nieznanych mu miejscach - wykrywa i pokazuje paluszkiem nawet te, o ktorych nawet gospodarze nie maja pojecia, np. dzis u optyka wlascicielka salonu nie chciala wierzyc, ze pod schodami jest kabelek a dziec go wypatrzyl i pokazywal z daleka :-)

reklama
Munka - kabel kablowi nierowny ;-)Poza tym Ty masz dziewczyne a one sa z natury mniej techniczne :-pNasz ma swoje kabelki z szuflady z elektronika taty. Probuje podlaczyc sluchawki do radia, przelacza kabelki w glosniku. Poza tym interesuje go odkrywanie kabli w nowych, nieznanych mu miejscach - wykrywa i pokazuje paluszkiem nawet te, o ktorych nawet gospodarze nie maja pojecia, np. dzis u optyka wlascicielka salonu nie chciala wierzyc, ze pod schodami jest kabelek a dziec go wypatrzyl i pokazywal z daleka :-)

to podobnie, jak mój Chrześniak, który wypatrzy każdą najmniejszą wkręconą śrubkę ;-) Ostatnio kupiłam mu zabawkowy zestaw małego majstra - w końcu mógł sam wkręcać śrubki :-D Moja G z kolei lubi podłączać mi słuchawki do telefonu.

Moje drogie!!! temat wraca !!!! Właśnie zarezerwowałam dla mnie i Siorki bilety na HOBBITA i będę o tym gadała jeszcze długo długo, bo chyba bardziej na niego czekam niż na święta :-D:-D:-D a po seansie pewnie będę przeżywała, jaki był suuuper :-D

Ale tu produkcjaaaaaaaaaaaa :szok::szok:

agaundpestka porzadkami (wszystkie zabawki pomylas???) najwyrazniej wdal w tatusia ;-)Zobacz załącznik 599775 (fotka z urlopu)
Większość :) jeszcze chcę któregoś dnia duplo do zmywarki wrzucić :)
Proszę jakie nóźki :p

Dobrze, ze ja nie Hobbitowa :)

A co do kabli to młody też uwielbia i jak ma jakiś (najczęściej od odkurzacza) to biegnie do kontaktu, ale matka nieustannie mu zabrania.

Josie gratki :) fajnie bracia z taką małą różnicą wieku :) a może Łucjan :p

Dom błyszczy, okna też, jutro tylko jeszcze zasłony wypiorę i mam z głowy. Choinka kupiona, z rana ubierzemy:) A w pn upiekę Aylin pierniczki i zrobię miodownik:p

aga alijenka
a więc jak przystało na Wrocławiankę i ja zaliczyłam jarmark na Rynku:p Od 17.00 do 19.00 i wciągnęłam 3 wielkie pajdy ze smalcem i ogórkiem:D Aga P nie dała wsadzić się do kolejki, nawet posadzić - wolała patrzeć:p Antoś jest mega odważny! I wyślij na maila fotki ze spotkanka - oczywiście w wolnej chwili!

msmickey do tego kompletu jest jeszcze przeuroczy dywan!

aronia
u was faza na 'nieee' a u nas na 'co to':D Zaczynam mieć dość:D Młody wydaje się długi, pewnie jest wysoki? P przeszło zainteresowanie kabelkami, ale uwielbia jeszcze podłączać laptopa:D

muńka cieszę się, że ty się cieszysz, ale ja jak Aga nie Hobbitowa:D

josie
super majówko! A operacje lepiej zrobić, bo M siostra ciągle zwleka z tą przepukliną (córa ma już 5 lat) a ten brzuch jej tak wisi (ona chuderlak):/ Im wcześniej tym szybciej z głowy.

sylka na pewno z wiekiem zmieni mu się i będzie wolał dłużej spać:) Ze smokiem nie pomogę, bo P nigdy nie miała.

aylin IKEA GULORT POSZEWKA W SOWY Dwustronna 50×50 SOWA « Poszewka, Poszewki

sumshine
P w większości śpi na brzuchy w przedziwnych poskręcanych pozach:D

msmickey dziś kupiłam śliczną gęstą choinkę w doniczce 140-150cm za 75zł w Castorama. U mnie na wiosce są po 70zł identyczne, ale wszystkie były lekko krzywe.

aga alijenka
a więc jak przystało na Wrocławiankę i ja zaliczyłam jarmark na Rynku:p Od 17.00 do 19.00 i wciągnęłam 3 wielkie pajdy ze smalcem i ogórkiem:D Aga P nie dała wsadzić się do kolejki, nawet posadzić - wolała patrzeć:p Antoś jest mega odważny! I wyślij na maila fotki ze spotkanka - oczywiście w wolnej chwili! .
Zdjęcia poszły jakąś godzinkę temu :)
Ja jutro jadę niech Antek jeszcze pojezdzi trochę, bo w niedzielę jarmark zamykają już :)

A już Wam nie napiszę jak Antek zasypia itp. bo co napisałam, ze zasypia w 5-10min tok od tej pory usypiam go około godziny :/ mimo, ze przed spaniem ma z 1,5h spacerku na nogach.

Sunshine no da sie zyc ale wiecznie z brzuchem jak w 4 miesiacu :/ nie wiem co lepsze... Musze poczytac bo gdzies czytalam ze robia laparoskopowo ale to pewnie prywatnie:/

a masz jakies zdjecie tego brzucha, bo z Twojego opisu wynika ze ja chyba mam podobny :/ moze byc na priv ;)

Dzieki w sprawie pozycji :-p o dziwo teraz spi normalnie ale pewnie dlatego, ze w ciagu calego dnia spala tylko 15min :szok: a zazwyczaj 2,5h i nie ma sily jak tance w lozku :-D

Kasiekz - a jak w ogóle zareagowali w pracy na wiadomość,że nie wracasz??
Miałam już nie zaglądać,bo leże w wyrku,ale przypomniało mi się,że chciałam zadać Ci to pytanie :-)

Aronia mamy małego psiaka west highland white terier. Taki biały. Wystawilabym zdjęcie ale nie bardzo wiem jak. Jak możecie udzielcie mi kilka wskazówek.

Mój Szymek tez bardzo lubi wszelkie kabelki i nie tylko kabelki. Wszystko co techniczne jest najlepsze do zabawy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Munka na szybko sprawdzilam w necie i prywatnie laparoskopia kosztuje kolo 6tys wiec nie az tak strasznie. zbadam temat.

Sunshine

Projekt Matka Polka: Rozstep mięśni brzucha czyli wada która lubi dotykać kobiety po porodzie.

tu zobacz ostatnie zdjecie, wlasnie jak robie brzuszki to moj brzuch sie tak zachowuje - po srodku uwypukla sie taka podluzna gorka, pod i nad pepkiem:
Diastasis recti - Joanna Helcke

gdzies na yt tez jest filmik jak to sprawdzic, to sie po angielsku nazywa diastasis recti

Kasienka ja wlasnie wczorja myslalam gdize ty, gdzie mlodak i zaza:tak: ty sie juz nie przejmuj szyjka, przeciez za chwileczke styczen! kurcze chyba sie juz w ciazy obydwie nie zdazymy zobaczyc! ja wracam kolo 6 stycznia ze swiat
zdrowka dla nikosia, biedak sie nachoruje

Alijenka no jestes i ty!!!:-)

Do góry