reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Josie gratulacje:):):) glownie zdrowego dziecia, na plec nie ma rady;) bedzie mial Janek brata - super:):)

Poszewki z ikejowa, takie rozowe ;) z dwiema sowami, G ma tez lampe z kloszem w ten sam wzor.

U nas juz odbylo sie sprzatanie mieszkania i czas zaplanowac wypieki. Ciekawe, czy w moim piekarniku wyjda te superowe pierniki... hmmm.

Josie, imie macie juz?

My dzis bylismy z G na imprezie mikolajowej, super bylo;) myslalam, ze ok poludnia bedziemy w domu, a wyszlysmy o 15.30... G wybawiona, wydzieciona:) z prezentu zadowolona:) kupilismy jej taki komplet kawowy dla dzieci (ikea). Juz pare razy zdejmowala go z polki;)

Jak usnela o 15.30 u Pe na rekach tak spi;) padaka;)

My tez zywa choinke w doniczce. Patrzylam wczoraj na ceny (janki), taka ok 1-1,20 ok 120 zl. Jak to wyglada u Was?

G budzi sie ok 2-3 w nocy, trzeba ja wziac do naszego lozka, przytulic i spi dalej. Moze zeby, moze przyzwyczajenie. Nie przeszkadza mi to, bo trwa jakies dwie minuty. Bylo zupelnie bez, wiec pewnie przejdzie:)

Aronia - fajny zestaw spiacy;-)

reklama
My mamy choinkę ciętą,stoi w specjalnym stojaku,do którego nalewa się wodę. Ma ona ok. 1,50 i kosztowała 60zł. W donicach zawsze są droższe.

kasiek dzięki za zdjęcia jak mi się uda dziś ściągnąć z tel to wyślę też

andzia a jak trzeba się facetem nacieszyć dopóki w domu :-),

Sunshine w święta K całe szczęście ma wolne za to w sylwestra pracuje :angry::angry::angry:
co do spania dziecia to nie wiem bo moja jak zaśnie to już do niej nie chodzę i nawet nie wiem jak ona śpi

Aylin sama bym pierników napiekła i co z tego jak chęci są, a nie ma piekarnika :-(

aronia nie martw się ja też z tych gospodyń co Ty :-D:-D:-D, zawsze się tłumaczę tym że po co jak chata przed remontem !!!!!

josie no to jeszcze jeden chłopak i rodzinka.pl, gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!

MsMickey u nas taka choinkę 1-1,2 widziałam za 50 zł

cdn

Oki postaram sie zrobic foto ;)

Munka- ona zazwyczaj spi na plecach albo na boku ale jak juz jest na tych plecach to sie wygina tak dziwnie ze ciezko wytlumaczyc :dry::sorry2: ale nie widze nic niepokojaccego w chodzeniu czy siedzeniu. A co sie stalo z reszta skladnikow?

No jak wyscie te kciuki trzymaly; chlopak jest!!! :p zzdrowy i wszystko super bardzo sie ciesze:) tylko mnie zmartwil gosc z tym rozstepem bo czeka mnie normalna operacja na otwartym brzuchu i blizna pionowa bedzie :( rok po ciazy bede musiala zrobic:/

A i termin znow wyszedl na koniec maja a mowi ze cesarka planowana jest 2 tyg przed tak wiec jakos po weekendzie majowym bedzie :D pieknie!

Spadam na szoping:)

chlopak wow gratulacje i najwazniejsze ze zdrowy!!! a operacji nie zazdroszcze, a to jest az tak zle, ze bez niej nie da sie funkcjonowac?

Sunshine - reszta jest,tylko brakuje jeszcze jednej szklanki mąki :-) ale męzulek przyniesie wracając z pracy.
Zrób jej zdjęcie jak tak śpi. Pewnie tak jej wygodnie i tyle. Możesz ewentualnie zerknąć na nią jak stoi w samej pieluszcze,czy nie widać jakiegoś " przegięcia" na jedną ze stron.

Aylin, gdzie jest przepis na te pierniczki? Na przepisowym widzę tylko na piernik staropolski, a innego nie mogę odnaleźć w starych postach... wrzuć pliz jeszcze raz tu, bo chcę sprawdzić, jak stoję ze składnikami:)
Może Munka, Ty pewnie masz ten przepis?

reklama
Ms mickey w leroyu stojak 19,90

Imie mialam, Łucja :p

Sunshine no da sie zyc ale wiecznie z brzuchem jak w 4 miesiacu :/ nie wiem co lepsze... Musze poczytac bo gdzies czytalam ze robia laparoskopowo ale to pewnie prywatnie:/

Do góry