reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Ok teraz szybko sie zaladowaly - widze wszystko
Ja tam widze i ciuszki. Śliczne sukienki i Josie fajne te spodnie dresowe. Normalnie chyba do tesco jutro podjade. Pretekst sobie znajde bo na koncie stan prawie ze zerowy. Firma za delegacje meza od sierpnia nam odaje. masakra. pani od przelewów ma tempo gorsze od winniczka.
nosz serio w całej okolicy wykupili???? Kup gożdziki, kardamon, cynamon wymieszaj razem i bedzie
Josie do brukowców nie trzeba.
MsMickey - zaraz wyciagne z piekarnika to zrobie.
Aronia - odświeź strone i zdjecia wejdą
Aylin - no ja właśnie też, jeśli chodzi o Gabi, jestem gotowa na prawdziwą zimę, tylko ona nie chce przyjść :-);-)
Też chcę zrobić pierniczki, ale dziś nigdzie nie dostałam przyprawy do pierników
nosz serio w całej okolicy wykupili???? Kup gożdziki, kardamon, cynamon wymieszaj razem i bedzie
Josie do brukowców nie trzeba.
MsMickey - zaraz wyciagne z piekarnika to zrobie.
Aronia - odświeź strone i zdjecia wejdą
reklama
Munka - podejrzana ta Twoja choinka, pewnie ma cos do ukrycia, bo przyzwoita choinka josie pokazala sie bez wstydu
bo na mojej same karne kolorowe wiszą
wiesz, nie chodziłam po całej dzielnicy, bo bym pewnie dopiero wróciła, ale niedaleko mnie nigdzie nie było, nawet w wielkim tesco ("przepraszamy, chwilowy brak towaru") :-) Ale masz rację, zrobię mieszankę, jak jutro nie dostanę, dzięki!