reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja tam widze i ciuszki. Śliczne sukienki i Josie fajne te spodnie dresowe. Normalnie chyba do tesco jutro podjade. Pretekst sobie znajde bo na koncie stan prawie ze zerowy. Firma za delegacje meza od sierpnia nam odaje. masakra. pani od przelewów ma tempo gorsze od winniczka.

Aylin - no ja właśnie też, jeśli chodzi o Gabi, jestem gotowa na prawdziwą zimę, tylko ona nie chce przyjść :-);-)

Też chcę zrobić pierniczki, ale dziś nigdzie nie dostałam przyprawy do pierników :sorry2:

nosz serio w całej okolicy wykupili???? Kup gożdziki, kardamon, cynamon wymieszaj razem i bedzie :)

Josie do brukowców nie trzeba.

MsMickey - zaraz wyciagne z piekarnika :) to zrobie.

Aronia - odświeź strone i zdjecia wejdą

MsMickey zlozylam jedne na drugie i czekają do jutra na lukrowanie bo dziś już mi się nie chce. zresztą poprzednie lukru nie doczekały

Załączniki

• 1387402116152.jpg
    1387402116152.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Munka - podejrzana ta Twoja choinka, pewnie ma cos do ukrycia, bo przyzwoita choinka josie pokazala sie bez wstydu :-p

bo na mojej same karne kolorowe wiszą :-D:-D:-D:-D

nosz serio w całej okolicy wykupili???? Kup gożdziki, kardamon, cynamon wymieszaj razem i bedzie :)

wiesz, nie chodziłam po całej dzielnicy, bo bym pewnie dopiero wróciła, ale niedaleko mnie nigdzie nie było, nawet w wielkim tesco ("przepraszamy, chwilowy brak towaru") :-) Ale masz rację, zrobię mieszankę, jak jutro nie dostanę, dzięki!

Do góry