reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

A bo w wielkich sklepach zawsze wychodzi - w zeszłym roku w realu też brakło. A kupiłam w sklepie osiedlowym. Dlatego wtym roku w połowie listopada 5 paczek kupiłam ;)

Dobranoc

reklama
OMG u was już choinki stoją. Normalnie zmobilizowałyście mnie i jutro wieczorem zakupię:) No i jakie piękne ciuszki. Ja jedynie zakupiłam bluzy
3777580657.jpg3783007463.jpg

msmickey masz bombki z dzieciństwa? Czad!!! Z prezentem dla młodej od teściów robiliśmy tak samo:) Co do poszewki sowy to i u nas szał na nią:D

josie supcio, że czwóreczki wyszły bezobjawowo. Normalnie pełna zazdrość!:p U nas na szczęście już wszystkie czwórki i dolne trójki z głowy, ale z górnymi znowu będzie jazda:/ Co do Tesco to bywają tam coraz bardziej piękne rzeczy:)

sylka udanego wyjazdu!:)

papitka aaaaaaaaaaaaa faktycznie mega młoda laska! Zdrówka:)

andzia właśnie dostałam sms z odpowiedzią, że najgorsze były pierwsze dwa tygodnie, wówczas euphorbium na zmianę z solą morską psikali żeby rozrządzać. Na noc wieszali mokry mały ręcznik z kilkoma kroplami olbastu i jak dzieć zasnął to przekładali na brzuch. Ponadto robili inhalacje 2xdziennie z jakiegoś tam swojego preparatu na receptę i do tego wapno 3x3ml i cebion 3x5kropli. Po dwóch tygodniach został tylko wyciekający katar w dzień i już z tym nic nie robili poza podcieraniem nosa:)

aylin to na święta będziesz pięknie wyglądała:) Ja muszę włoski zafarbować. Co do zimy to zgadzam się, w styczniu będzie - bo musi być - ŚNIEG! Szkoda, że te pierniczki są wirtualne:////

aronia a nie myślałaś o choince światłowodowej - świeci pięknie, może też migać lub grać np. kolędy i nie masz żadnych kabelków:)

Załączniki

• 3777580657.jpg
    3777580657.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 25
  • 3783007463.jpg
    3783007463.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Aylin- jutro podejde na bazarek,tam moze bedzie przyprawa.

Kasiekz- zgadzam sie! W tesco coraz ciekawsze ciuszki. Bluzy fajne,zwlaszcza ta z czarnymi rękawami.

Aronia- widzę,ze sie rozkręcasz :-) jestem już na telu,więc jutro nadrobię zaległosci.

I nie gadam juz z Wami o tych nockach,bo G dzis non stop wybudza sie z placzem... Chyba chce pokazac,ze też potrafi dac czadu;-)

Ale sliczne te ciuszki:-) my mamy te dwie pary dresow i sa swietne.

Ja dwie godziny sprzatalam mlodego pokoj i jeszcze nie skonczylam i pomyslec, ze to tylko na dwie minuty:p ale przynajmniej pomylam prawie wdzystkie zabawki.

Ciekawie musi wygladac choinka ubrana w same takie bombki:p

No i Aylin kusisz tymi piernikami.

reklama
Siedze i pisze raport do szkoly, kolejna nocka juz zarwana wiec sorki ale nie nadrobie :sorry2:

Josie/Munka- sliczne choinki tez preferuje zywe :tak:
Josie- sliczne lupy, a Tesco ma sliczne rzeczy czesto chodze tam na lowy wyprzedazowe :-p
Munka- Twoich sukienek nie widze?
Kasiek- bluzy bombowe!!
Aylin- pozwol, ze sie poczestuje ;-)
Aronia- no no nie podejrzewalam Cie o takie zainteresowania :-D bombki super i dalej tym lepiej :-D U nas choinka stoi od 6 grudnia i nic jej nie jest :happy2: Perla tylko wola, zeby lampki zapalac i stoi i podziwia :tak:

No to chyba tyle pamietam.....

Dobranoc i aby ta nocka byla spokojniejsza i przespana (chociaz w czesci ;-))

Do góry