reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aylin - no ja właśnie też, jeśli chodzi o Gabi, jestem gotowa na prawdziwą zimę, tylko ona nie chce przyjść :-);-)

Też chcę zrobić pierniczki, ale dziś nigdzie nie dostałam przyprawy do pierników :sorry2:

reklama
Aylin wstaw fote tych pierniczkow:)

Munka dawaj te kiecke, popatrzymy - ocenimy...
Co do spotkania, to ja czekam na kuriera z ksiazkami, wiec z wiadomych wzgledow chcialam po jego wizycie. I czekam nadal:( a Ty w piatek do pracy? Jesli dojwdzie, to moze choc od rana wpadniemy z G?
Ta kiecka przypomnialas mi, ze musze cos G na jutro naszykowac ladnego:)

Andzia, oczywiscie, ze Asik, sorki;)

A ja znow zapomnialam kupic foremek a w tesco bankowo byly!!!!
Aylin 4u :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1387398839.018610.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1387398853.520359.jpg

I jeszcze choinka
ImageUploadedByForum BabyBoom1387398877.585294.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1387398839.018610.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1387398839.018610.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 44
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1387398853.520359.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1387398853.520359.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 40
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1387398877.585294.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1387398877.585294.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 38
Aylin wstaw fote tych pierniczkow:)

Munka dawaj te kiecke, popatrzymy - ocenimy...
Co do spotkania, to ja czekam na kuriera z ksiazkami, wiec z wiadomych wzgledow chcialam po jego wizycie. I czekam nadal:( a Ty w piatek do pracy? Jesli dojwdzie, to moze choc od rana wpadniemy z G?
Ta kiecka przypomnialas mi, ze musze cos G na jutro naszykowac ladnego:)

Nooo u nas już był Mikołaj z prezentem dla Gosi ;-)
W piątek pracuję i przed 13.00 muszę być w centrum, bo mam do odebrania rzeczy z pracowni cerowania artystycznego, więc w domu będę do ok. 12.00 :sorry2:

sukienki (w sumie to ta z motywem to taka tuniko-sukienka):

DSC_0360.jpgDSC_0365.jpg

Josie - widziałam te bluzy z reniferkiem, świetne są :-) reszta też super!

Załączniki

• DSC_0360.jpg
    DSC_0360.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC_0365.jpg
    DSC_0365.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 39
ech, ja musze swojego zmotywowac do kupna choinki, bo ja przeciez nie bede sie z nia szarpac ;-)Tylko nie wiem, co z lapmpkami, bo nasz dziec jest hobbysta wszelakich przewodow i nie odstapi od nich na krok:rofl2:. Zastanawialam sie wiec nad takimi ledowymi na pilota (bez kabla) ale to drogie pierunstwo i mam srednie do nich zaufanie. Obawiam sie jednak, ze nie bedzie wyjscia :sorry2::-)

Moze zrobimy na bb galerie choinek po "przejsciu dziecia"? :-) Na razie wszystkie wygladaja cudnie ale czy ten stan sie utrzyma az do po swiat? ;-)

Munka - to nie brzuszek ani przeziebienie, bo jak malo boli to on trze po zabkach i wtedy pomagaja lody. Czopek jest wyjatkowo. Tylko nie wiem ktore, bo zajrzec nie da :sorry2:

Cholera, szklo!!!!!!! :szok::wściekła/y:

Edit: dziec rozbil sloilk :growl:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry