reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Aylin wstaw fote tych pierniczkow
Munka dawaj te kiecke, popatrzymy - ocenimy...
Co do spotkania, to ja czekam na kuriera z ksiazkami, wiec z wiadomych wzgledow chcialam po jego wizycie. I czekam nadal a Ty w piatek do pracy? Jesli dojwdzie, to moze choc od rana wpadniemy z G?
Ta kiecka przypomnialas mi, ze musze cos G na jutro naszykowac ladnego
Andzia, oczywiscie, ze Asik, sorki
Co do spotkania, to ja czekam na kuriera z ksiazkami, wiec z wiadomych wzgledow chcialam po jego wizycie. I czekam nadal a Ty w piatek do pracy? Jesli dojwdzie, to moze choc od rana wpadniemy z G?
Andzia, oczywiscie, ze Asik, sorki
Załączniki
Aylin wstaw fote tych pierniczkow
Nooo u nas już był Mikołaj z prezentem dla Gosi ;-)
W piątek pracuję i przed 13.00 muszę być w centrum, bo mam do odebrania rzeczy z pracowni cerowania artystycznego, więc w domu będę do ok. 12.00
sukienki (w sumie to ta z motywem to taka tuniko-sukienka):
Josie - widziałam te bluzy z reniferkiem, świetne są :-) reszta też super!
Załączniki
aronia12
ech, ja musze swojego zmotywowac do kupna choinki, bo ja przeciez nie bede sie z nia szarpac ;-)Tylko nie wiem, co z lapmpkami, bo nasz dziec jest hobbysta wszelakich przewodow i nie odstapi od nich na krok. Zastanawialam sie wiec nad takimi ledowymi na pilota (bez kabla) ale to drogie pierunstwo i mam srednie do nich zaufanie. Obawiam sie jednak, ze nie bedzie wyjscia :-)
Moze zrobimy na bb galerie choinek po "przejsciu dziecia"? :-) Na razie wszystkie wygladaja cudnie ale czy ten stan sie utrzyma az do po swiat? ;-)
Munka - to nie brzuszek ani przeziebienie, bo jak malo boli to on trze po zabkach i wtedy pomagaja lody. Czopek jest wyjatkowo. Tylko nie wiem ktore, bo zajrzec nie da
Cholera, szklo!!!!!!!
Edit: dziec rozbil sloilk
Moze zrobimy na bb galerie choinek po "przejsciu dziecia"? :-) Na razie wszystkie wygladaja cudnie ale czy ten stan sie utrzyma az do po swiat? ;-)
Munka - to nie brzuszek ani przeziebienie, bo jak malo boli to on trze po zabkach i wtedy pomagaja lody. Czopek jest wyjatkowo. Tylko nie wiem ktore, bo zajrzec nie da
Cholera, szklo!!!!!!!
Edit: dziec rozbil sloilk
Ostatnia edycja:
MsMickey
Ja widze choinke. Poprzednie sie dlugo ladowaly ale cos tam bylo...
reklama