katrina115
Potrójna Mama
Josie - mozliwe, mozliwe. Alince tak zabki wychodzily, zreszta teraz tez jej wyszly 6-tki I bezobjawowo. Zauwazylam ze jej przybylo w paszczy jak sprawdzalam jedynki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ech, ja musze swojego zmotywowac do kupna choinki, bo ja przeciez nie bede sie z nia szarpac ;-)Tylko nie wiem, co z lapmpkami, bo nasz dziec jest hobbysta wszelakich przewodow i nie odstapi od nich na krok. Zastanawialam sie wiec nad takimi ledowymi na pilota (bez kabla) ale to drogie pierunstwo i mam srednie do nich zaufanie. Obawiam sie jednak, ze nie bedzie wyjscia :-)
Moze zrobimy na bb galerie choinek po "przejsciu dziecia"? :-) Na razie wszystkie wygladaja cudnie ale czy ten stan sie utrzyma az do po swiat? ;-)
Munka - to nie brzuszek ani przeziebienie, bo jak malo boli to on trze po zabkach i wtedy pomagaja lody. Czopek jest wyjatkowo. Tylko nie wiem ktore, bo zajrzec nie da
Cholera, szklo!!!!!!!
Edit: dziec rozbil sloilk
Wiesz Aylin masz rację, też sie nad tym zastanawiałam kto wiesza na choince takie bombki( chociaz w sumie nie wiem jak wygladaja bo do linka nie zajrzałam)Dzień dobry
MsMickey, Munka - o jakich poszewkach z sowa mówicie?
Aronia - link swoją zawartością mnie bie zachęca do oglądania. Mnie zastanawia inny fakt. To popyt generuje podaż. Skoro producent to produkuje to ktoś to kupuje i co w salonie wiesza???r
brak co prawda zainteresowania ale zyjemy
ja w dwupaku jeszcze choc szyjka mocno skrocona i prawie zamknieta wewnetrznie bo zewnetrznie to juz dawno przepuszcza ...
Nikos sie pochorowal znowu z kataru (mial go trzy tygodnie z przerwami i byl taki rzadki lejacy czyli niestraszny), az w sobote dostal bakteryjnego (i albo zlapal w zlobku albo od tescia ktory wlasne ma zapalenie pluc a juz od dwoch tygodni chodzil jak widmo a do lekarza nie chcial isc a niestety Nikos mial kontakt z nim) skutkiem tego ma bakteryjne zapalenie ucha no i juz jak wiadomo przy bakteryjnym bez antybiotyku ani rusz ... i siedzi w domu ... daje rade sama bo nie chcialam juz nikogo sciagac przed swietami ale jakos przezyje ... jeszcze trzy dni a potem bedzie ze mna maz
przez to chorobsko musielismy odlozyc wszystkie plany wyjazdowe na swieta i swieta spedzemy w 4 (Sarunia w brzuszku) ... pierwsze takie swieta
czytam Was caly czas czasem nawet mam zamiar odpisac ale jakos tak nie sklada mi sie ani pod palcai ani w glowie ... czyli brak weny
Josie- sliczne lupy, a Tesco ma sliczne rzeczy czesto chodze tam na lowy wyprzedazowe
Aylin- pozwol, ze sie poczestuje ;-)