reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Josie - mozliwe, mozliwe. Alince tak zabki wychodzily, zreszta teraz tez jej wyszly 6-tki I bezobjawowo. Zauwazylam ze jej przybylo w paszczy jak sprawdzalam jedynki.

reklama
Dzień dobry
MsMickey, Munka - o jakich poszewkach z sowa mówicie?

Aronia - link swoją zawartością mnie bie zachęca do oglądania. Mnie zastanawia inny fakt. To popyt generuje podaż. Skoro producent to produkuje to ktoś to kupuje i co w salonie wiesza???r

ech, ja musze swojego zmotywowac do kupna choinki, bo ja przeciez nie bede sie z nia szarpac ;-)Tylko nie wiem, co z lapmpkami, bo nasz dziec jest hobbysta wszelakich przewodow i nie odstapi od nich na krok:rofl2:. Zastanawialam sie wiec nad takimi ledowymi na pilota (bez kabla) ale to drogie pierunstwo i mam srednie do nich zaufanie. Obawiam sie jednak, ze nie bedzie wyjscia :sorry2::-)

Moze zrobimy na bb galerie choinek po "przejsciu dziecia"? :-) Na razie wszystkie wygladaja cudnie ale czy ten stan sie utrzyma az do po swiat? ;-)

Munka - to nie brzuszek ani przeziebienie, bo jak malo boli to on trze po zabkach i wtedy pomagaja lody. Czopek jest wyjatkowo. Tylko nie wiem ktore, bo zajrzec nie da :sorry2:

Cholera, szklo!!!!!!! :szok::wściekła/y:

Edit: dziec rozbil sloilk :growl:

Twoj uwielbia kabelki, a Mati ma zajawkę na lampy, lampki przeróżnego rodzaju. Od choinki to chyba nie bedzie odchodził :-D

Dzień dobry
MsMickey, Munka - o jakich poszewkach z sowa mówicie?

Aronia - link swoją zawartością mnie bie zachęca do oglądania. Mnie zastanawia inny fakt. To popyt generuje podaż. Skoro producent to produkuje to ktoś to kupuje i co w salonie wiesza???r
Wiesz Aylin masz rację, też sie nad tym zastanawiałam kto wiesza na choince takie bombki( chociaz w sumie nie wiem jak wygladaja bo do linka nie zajrzałam)
Zastanawiam sie nad reakcja kogos kto tak pzrystrojona choinke ujrzy:shocked2:

Munka, kasiek - super ciuszki.

Kasiek - dzięki za info. Przypomniałaś mi o Euphorbium, musze kupic, bo sie skończyło. Zaraz bedzie 2 tyg. jak Mati załapał ten katar, czekam na lepsze :tak:

Dzis pieczemy pierniczki z siostrą wg przepisu Aylin

Mati sie chyba zaraził od Aroniowego dziecia :-pbo wstał o 1 wyspany i do 3 szalał. Prośby o położenie sie kończyły sie płaczem. O 3 obudziłam M i dopiero między nami zasnął. Cała trójka miała kłopoty ze wstaniem - efekt takie, ze do pracy dotarłam na 8 a nie 7.

Sunshine - kiedy Ty w końcu skończysz tą szkołę ????;-)

brak co prawda zainteresowania ale zyjemy
ja w dwupaku jeszcze choc szyjka mocno skrocona i prawie zamknieta wewnetrznie bo zewnetrznie to juz dawno przepuszcza ...
Nikos sie pochorowal znowu z kataru (mial go trzy tygodnie z przerwami i byl taki rzadki lejacy czyli niestraszny), az w sobote dostal bakteryjnego (i albo zlapal w zlobku albo od tescia ktory wlasne ma zapalenie pluc a juz od dwoch tygodni chodzil jak widmo a do lekarza nie chcial isc a niestety Nikos mial kontakt z nim) skutkiem tego ma bakteryjne zapalenie ucha no i juz jak wiadomo przy bakteryjnym bez antybiotyku ani rusz ... i siedzi w domu ... daje rade sama bo nie chcialam juz nikogo sciagac przed swietami ale jakos przezyje ... jeszcze trzy dni a potem bedzie ze mna maz
przez to chorobsko musielismy odlozyc wszystkie plany wyjazdowe na swieta i swieta spedzemy w 4 (Sarunia w brzuszku) ... pierwsze takie swieta :)

czytam Was caly czas czasem nawet mam zamiar odpisac ale jakos tak nie sklada mi sie ani pod palcai ani w glowie ... czyli brak weny

brak co prawda zainteresowania ale zyjemy
ja w dwupaku jeszcze choc szyjka mocno skrocona i prawie zamknieta wewnetrznie bo zewnetrznie to juz dawno przepuszcza ...
Nikos sie pochorowal znowu z kataru (mial go trzy tygodnie z przerwami i byl taki rzadki lejacy czyli niestraszny), az w sobote dostal bakteryjnego (i albo zlapal w zlobku albo od tescia ktory wlasne ma zapalenie pluc a juz od dwoch tygodni chodzil jak widmo a do lekarza nie chcial isc a niestety Nikos mial kontakt z nim) skutkiem tego ma bakteryjne zapalenie ucha no i juz jak wiadomo przy bakteryjnym bez antybiotyku ani rusz ... i siedzi w domu ... daje rade sama bo nie chcialam juz nikogo sciagac przed swietami ale jakos przezyje ... jeszcze trzy dni a potem bedzie ze mna maz
przez to chorobsko musielismy odlozyc wszystkie plany wyjazdowe na swieta i swieta spedzemy w 4 (Sarunia w brzuszku) ... pierwsze takie swieta :)

czytam Was caly czas czasem nawet mam zamiar odpisac ale jakos tak nie sklada mi sie ani pod palcai ani w glowie ... czyli brak weny

oj przepraszam ,ale ja pytałam nawet wczoraj co u Was???:-)
Katarzysko okropny ( my tez sie z nim zmagamy) znowu sie przypłatał do Nikosia - nie dobrze i ucho - jeszcze gorzej. Duzo zdrówka dla Nikosia i sił dla Ciebie. Oby do stycznia:-) Bedzie dobrze.

Ha - taki był plan :) rozszerzyc maniactwo pierniczkowe na forum :)

Dziewczyny dobra rada - koleżance z pracy wyszły płaskie. Po analizie sposobu pieczenia - nie doczytała ze odległości miedzy nimi maja być 1 cm. I dała większe, a pierniczki zamiast do góry to poszły na boki. Wiec pamietajcie - nie za duze odległości miedzy nimi.

Josie- sliczne lupy, a Tesco ma sliczne rzeczy czesto chodze tam na lowy wyprzedazowe :-p

Aylin- pozwol, ze sie poczestuje ;-)

Ha rynek pierniczakmi nasycony. Nie licząc tego co Sunshine podjadła to na swięta się ostaną :)

A z tesco mam pizamki od Sunshine - i musze je młodej w pasie zwęzić bo jej z pampersa spadają. A akurat do nich dorosła

Hej kobiałki

Melduję że żyjemy, podczytuję Was czasami ale jakoś czasu brak na siedzenie no i moja mała dostaje spazmy jak siadam przy lapku, a tym bardziej, że w końcu mój K bywa w domu częściej to muszę się nim nacieszyć.

Widzę że tu mocne przygotowania do świąt :-), fajnie Wam bo ja w tym roku święta w rozjazdach i nawet choinki nie będzie bo nie mam nawet jej gdzie postawić :-(.

Postaram się później troszkę choć Was nadrobić bo mam dziś wolny wieczór :-)

Nawet nie napisze do której młoda dziś pięknie spała, bo jeszcze zapeszę...korzystam z tego, bo niedługo zapewne będą wychodziło ostatnie dwie górne trójki:/

andzia
no to oby po 2 tygodniach nie męczyło go już to katarzysko tak bardzo!

aylin np. ja kupiłabym taką bombkę na prezent mojemu 'durnemu' młodocianemu bratu, który lubi takie gadżety i nie ma w domu jeszcze małych dzieci:D Dla jaj:p Piernikami zaraziłaś, robię w nd!

kasienka
już tuż tuż i będziecie w czwórkę:) I żeby młodemu nic więcej prócz tego kataru nie było!

Sunshine - nigdy nie miałam sztucznej choinki,nie lubię. Czyli nie tylko aronia nie widzi sukienek ;-)

Aylin- ja nic o poszewkach nie mówiłam ;-)

Kasienka - to się poplątało u Was...mam nadzieje,że Nikoś szybko wyzdrowieje!!!

Ja zaraz lecę szukać przypraw i też dziś będę pierniczyć :-)

reklama
To przepraszam :)
Hmmm to kto mówił??? MsMickey chyba i ktos jeszcze - zaraz poszukam :)

Mam Kaziek :) co to za poszewka??

Ostatnia edycja:
Do góry