reklama
xdorotaa
Fanka BB :)
U mnie mikolaja nie ma i nie bedzie P
Dziewczyny wczoraj sie widzialam z kolezanka ktora juz jakis czas temu urodzila i rozmawialysmy m.in o sexie w ciazy.... i byla ciezko zdziwiona ze my od 3 miesiecy nic ... ostatni raz jak doszlo do zapodnienia wiec nawet wiecej niz 3 miesiace;p Troche ze wzgledu na podróżujący tryb pracy mojego ale tez troche przez obawy!
I tu sie nasuwa moje pytanie: czy orgazm w 3-4 miesiącu i ogolnie w ciązy może być szkodliwy?? Przepraszam za niedyskretność
Dziewczyny wczoraj sie widzialam z kolezanka ktora juz jakis czas temu urodzila i rozmawialysmy m.in o sexie w ciazy.... i byla ciezko zdziwiona ze my od 3 miesiecy nic ... ostatni raz jak doszlo do zapodnienia wiec nawet wiecej niz 3 miesiace;p Troche ze wzgledu na podróżujący tryb pracy mojego ale tez troche przez obawy!
I tu sie nasuwa moje pytanie: czy orgazm w 3-4 miesiącu i ogolnie w ciązy może być szkodliwy?? Przepraszam za niedyskretność
MONA*
Zaciekawiona BB
Witam, ja jeszcze wroce do tematu kichania, jakbyśce czytały mi w myslach, wczoral leżałam i kichnęłam i tak mnie brzuch zabolał, że się przestraszyłam... na ale dzisiaj poczytałam forum i już wiem, że to normalne
U mnie mikolaja nie ma i nie bedzie P
Nie jest szkodliwy...podobno dla dzidziusia to nawet przyjemne...te skurcze macicy...istna kołyska
http://ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=222&Itemid=79
Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Codziennie zamierzam wstać o 8, ale jakoś mi się nie udaje... ;-)
Co do bóli to przy kichaniu mnie nie boli, tylko jak np wysiadam z samochodu, albo wstaję z krzesła. Jakby mi się tam coś miało urwać
Oj to współczuję. U mnie dwa tyg temu tylko jeden kaloryfer przestawiali i w jednej ścianie kuli, a syf był dosłownie wszędzie...
Ja też mam ogólnie stracha i od czasu testu robiliśmy to zaledwie kilka razy... Na szczęście nic się nie stało ;-)
Codziennie zamierzam wstać o 8, ale jakoś mi się nie udaje... ;-)
Co do bóli to przy kichaniu mnie nie boli, tylko jak np wysiadam z samochodu, albo wstaję z krzesła. Jakby mi się tam coś miało urwać
Witam Was wszystkie;
Ja wczoraj i dziś mam obowiązkowe sprzątanie... wymieniają u mnie piony kanalizacyjne . Wczoraj kuli ściany, wiercili, gruzu i kurzu cala masa... A dziś będą murować, malować i takie tam. Świąteczne porządki zaczynają się u nas dziś. Jeszcze tylko kilka godzin stukania, pukania i murowania...
Oj to współczuję. U mnie dwa tyg temu tylko jeden kaloryfer przestawiali i w jednej ścianie kuli, a syf był dosłownie wszędzie...
A właśnie chciałam się pytać - w jakim języku rozmawiacie? I jak to będzie wyglądało przy dziecku?A tu nie ma Mikolaja wczoraj tlumaczylam mojemu co to za tradycja, ale chyba nie zajarzyl
Mój gin twierdzi (tzn mówił to mojej kumpeli, bo ja sama nigdy nie pytałam), że to sperma może szkodzić, powodować skurcze.Dziewczyny wczoraj sie widzialam z kolezanka ktora juz jakis czas temu urodzila i rozmawialysmy m.in o sexie w ciazy.... i byla ciezko zdziwiona ze my od 3 miesiecy nic ... ostatni raz jak doszlo do zapodnienia wiec nawet wiecej niz 3 miesiace;p Troche ze wzgledu na podróżujący tryb pracy mojego ale tez troche przez obawy!
Ja też mam ogólnie stracha i od czasu testu robiliśmy to zaledwie kilka razy... Na szczęście nic się nie stało ;-)
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam mamuśki :-)
Nie było mnie troszkę i już tyle nadrabiania, siedzę już godzinę i Was czytam.
Wczoraj byłam ściągnąć żele ale się kijowo czuję beż pazurków, no ale już wystarczy im, teraz trzeba dać im troszkę odpocząć.
U mnie brzusio też rośnie i do tego na wadze ciągle przybywa, ale to tak jest jak ciągle jest się na diecie a teraz niestety trzeba dostarczać wszystkiego dzidziusiowi :-)
Madziara a już myślałam że się udało, ale nie martw się zapewne niedługo oznajmisz nam tu nowinę :-)
Dorotaa - spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe STO LAT !!!!!!!
Nie było mnie troszkę i już tyle nadrabiania, siedzę już godzinę i Was czytam.
Wczoraj byłam ściągnąć żele ale się kijowo czuję beż pazurków, no ale już wystarczy im, teraz trzeba dać im troszkę odpocząć.
U mnie brzusio też rośnie i do tego na wadze ciągle przybywa, ale to tak jest jak ciągle jest się na diecie a teraz niestety trzeba dostarczać wszystkiego dzidziusiowi :-)
Madziara a już myślałam że się udało, ale nie martw się zapewne niedługo oznajmisz nam tu nowinę :-)
Dorotaa - spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe STO LAT !!!!!!!
co do orgazmów, to jesli ciaża nie jest zagrożona to orgazmy nie szkodzą, tak samo jak spermaSama w pierwszej ciązy miałam bardzo często orgazmy we śnie(teraz tez już raz miałam.Sex uprawialiśmy, pod koniec ciązy to nawet 3 razy dziennie, zeby wywołac poród, a i tak urodziłam niemal 2 tygodnie po terminie
ale w ciążach zagrozonych wiem, że lekarze zalecają abstynecję
ale w ciążach zagrozonych wiem, że lekarze zalecają abstynecję
Ostatnia edycja:
Współżycie w ciąży nie jest wskazane jeśli wcześniej zdarzały się poronienia lub krwawienia w czasie ciąży, czyli w przypadku ciąży zagrożonej. Generalnie szkodliwe są skurcze macicy, tak jak wcześniej, któraś z dziewczyn napisała. Generalnie jeżeli ciąża przebiega prawidłowo to można bezpiecznie współżyć . U większości kobiet aktywność seksualna sięga szczytu w środkowym okresie ciąży , czyli już całkiem niedługo
siula
Witam kochane.jaj już okna w salonie umyłam u młodego też i generalny porządek też u niego zrobiłam.
Mój mąż się śmieje że sex jest potrzebny bo przecież trzeba uszy dorobić nogi,ręce i tak dalej he he miłego słonecznego dnia wam życzę
Mój mąż się śmieje że sex jest potrzebny bo przecież trzeba uszy dorobić nogi,ręce i tak dalej he he miłego słonecznego dnia wam życzę
reklama
siula
A jeszcze mam pytanko czy cycki to was jeszcze bolą bo ja już siły nie mam.