buziak
Fanka BB :)
nie moge sobie tego wyobrazic on chyba za wysoki to nie jest... ;-)Jest baaardzo samodzielny . Nie mówi, że jest głodny ale idzie do lodówki i wyciąga to na co ma ochotę
Ooo, Mona to jest nas już trzy w srode ja mam, sicilpol (z tego co pamiętam), i Ty, ktoś jeszcze??;-)
i jaaa i jaaa i jaaa!!!!
Witajcie
ja też miałam dzisiaj wizytę. Z dzidziusiem wszystko ok natomiast wyskoczył mi krwiak. Lekarz kazał mi się nim na razie nie przejmować powiedział, że będziemy obserwować. Któraś z Was też ma krwiaka tylko nie pamiętam która. Ciekawa jestem co Wam lekarz powiedział o nim?
kazał lezec. mi wchłonął sie bardzo szybko!!!
kto powiedział, ze kobieta w ciazy jest mądra???
włączyłam dzis kolędy, zeby je chłopcom przypomniec i pocwiczyc tekst, zeby troche Swiątecznego klimatu juz weszło do domu. Efekt był taki, ze siedziałam i ryczałam a dzieci patrzyły na mnie jak na wariatkę
wszystkim co sie słabiej czują - zdrówka zdrówka zdrówka!! Panuje cos okropnego, mnie tez przemuliło wiec wiem jak to męczy! Trzymajcie sie cieplutko!!!
asiia - ale super!!!! tez juz słucham i słucham, ale musze jeszcze poczekac, bo w 14tyg to chyba za wczesnie , ale mam nadzieje ze do swiat przybijemy sobie z dzidziolem zółwika!!!
Z bl tez miałam 15tydz;-) zazdroszczę
madziarra - kciuki mooocno zacisniete na przyszły cykl!!!!!
nanulinka - za Was oczywiscie też mocno trzymam!!!
gratuluje udanych wizyt!!!
padło pyt o pocenie sie, ja sie nie poce w nocy ale podobniez ciezarne maja prawo bardziej sie pocic..
mamakarierowiczka chyba nie siedziała z nami codziennie, wiec i teraz moze zajeła sie czymś, moze jak sicilpol, która z reguły bywa z nami czesciej ma jakies ponadprogramowe zajęcia :-) dziewczyny pewnie teraz szaleja przedświątecznie, jakis mały shopping aggresiv