reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Jest baaardzo samodzielny :tak:. Nie mówi, że jest głodny ale idzie do lodówki i wyciąga to na co ma ochotę
nie moge sobie tego wyobrazic :baffled: on chyba za wysoki to nie jest... ;-)

Ooo, Mona to jest nas już trzy :) w srode ja mam, sicilpol (z tego co pamiętam:)), i Ty, ktoś jeszcze??;-)

i jaaa i jaaa i jaaa!!!!

Witajcie
ja też miałam dzisiaj wizytę. Z dzidziusiem wszystko ok natomiast wyskoczył mi krwiak. Lekarz kazał mi się nim na razie nie przejmować powiedział, że będziemy obserwować. Któraś z Was też ma krwiaka tylko nie pamiętam która. Ciekawa jestem co Wam lekarz powiedział o nim?

kazał lezec. mi wchłonął sie bardzo szybko!!!

kto powiedział, ze kobieta w ciazy jest mądra???
włączyłam dzis kolędy, zeby je chłopcom przypomniec i pocwiczyc tekst, zeby troche Swiątecznego klimatu juz weszło do domu. Efekt był taki, ze siedziałam i ryczałam a dzieci patrzyły na mnie jak na wariatkę :eek:

wszystkim co sie słabiej czują - zdrówka zdrówka zdrówka!! Panuje cos okropnego, mnie tez przemuliło wiec wiem jak to męczy! Trzymajcie sie cieplutko!!!

asiia - ale super!!!! tez juz słucham i słucham, ale musze jeszcze poczekac, bo w 14tyg to chyba za wczesnie:tak: , ale mam nadzieje ze do swiat przybijemy sobie z dzidziolem zółwika!!!
Z bl tez miałam 15tydz;-) zazdroszczę:-p

madziarra - kciuki mooocno zacisniete na przyszły cykl!!!!!
nanulinka - za Was oczywiscie też mocno trzymam!!!

gratuluje udanych wizyt!!!

padło pyt o pocenie sie, ja sie nie poce w nocy ale podobniez ciezarne maja prawo bardziej sie pocic..

mamakarierowiczka chyba nie siedziała z nami codziennie, wiec i teraz moze zajeła sie czymś, moze jak sicilpol, która z reguły bywa z nami czesciej ma jakies ponadprogramowe zajęcia :-) dziewczyny pewnie teraz szaleja przedświątecznie, jakis mały shopping aggresiv:-D

reklama
dziewczyny a jak wam sie zdarzy kichnac to tez macie taki bol w brzuchu!? ja mam katar od wczoraj i zauwazylam ze jak tak kichne z nienacka to caly brzuch na dole mi tak sie spina nagle i boli. to trwa tylko kilka sekund ale dziwne uczucie... mam nadzieje ze nie szkodzi dzieciaczkowi...

Też tak mam, myślę, że to normalne ;-)

A ja mam pytanie:pocicie się w nocy?Ja mam codziennie mokre włosy i klatkę piersiową...

W nocy i w dzień niestety też

AVO - ja sie tak pociłam na początku ciąży, okropne to było, bo budzik dzwonił, a Ty wstań mokrutka spod ciepłej kołderki... teraz juz mi przeszło, podejrzewam, ze to hormony tak pracują.
Ja się bardzo pociłam jak brałam pigułki, to tez były hormonki.

AVO - ja sie tak pociłam na początku ciąży, okropne to było, bo budzik dzwonił, a Ty wstań mokrutka spod ciepłej kołderki... teraz juz mi przeszło, podejrzewam, ze to hormony tak pracują.
Ja się bardzo pociłam jak brałam pigułki, to tez były hormonki.
to ja się ciesze że tego nie przechdzę/iłam

reklama
to do której on lata?
ja naprawde juz sie zegnam, przypomniało mi sie, ze ja jutro na morf i mocz:baffled: i zapomniałam kupic pojemnik:crazy:

Do góry