reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Madziarra, skoro spóźnia Ci się @ to może zrób jeszcze jeden test? :happy: :-p

AVO, fajne wieści, ja będę w tym samym tc co Ty podzczas mojego usg za tydzień, więc może i u mnie lekarz skusi się na jakieś wstępne prognozy :sorry:

U mnie z kichaniem tak samo, boli :sorry:

reklama
veritaserum71 moja lekarz przyjmuje tylko w środy i czwartki...No właśnie mam taki głupi charakter, że się przejmuje, bo on wróci zmęczony z pracy a tu nawet obiadu nie ma. Nie wiem skąd te dolegliwości myślałam, że już po wszystkim...strach być samej w domu

no to mnie uspokoilyscie z tm kichaniem, bo juz myslalam ze mi sie cos odkleja:)
mi seksu brakuje ale jak przyjdzie co do czego to w ogole nie mam na niego ochoty :/ od poczatku ciazy 2 razy... licze ze w drugim trymestrze sie zmieni ale poki co nadal brak checi

ja musze w koncu sie ogarnac po tej chorobie, wlosy umyc i isc do sklepu... nie mowiac juz o balaganie. tak wiec zmykam, milego dnia!

Ja już po usg - zdjęcia kiepskiej jakości, wiec nie wrzucam. Fasolinek wiercił się jak szalony.
Termin mam na 13 czerwca - z om wychodzi na 10. Więc niewielka róznica. AAAA ma 57 mm. Ale na razie jest bezpłciowy. Tj jest na tyle ruchliwy ze ustać spokojnie nie chce :)
Dziewczyny czy bierzecie jakieś witaminy? Byłam w aptece - i cena mnie poraziła. Masakra jakaś.

A waga moja bez zmian.

Aylin moja doktor mówiła, że najlepiej do końca pierwszego trymestru brać kwas foliowy a dopiero potem witaminy, także ja jeszcze nie mam witamin, za to koleżanka, która niedawno urodziła drugie dziecko mówiła, że można bez obaw kupywać tańsze odpwiedniki tych witamin, oby były te same składniki. Nie wiem ile w tym prawdy ale tak mówiła;D

Dziewczyny, a co do witamin kupowałyście może na allegro kiedyś, bo przyznam, ze ceny są połowe tańsze czasami. Mnie aptekarka ostatnio wkurw.... bo mówie, ze chce swoje witaminy, a ona, ze jest tylko podwójne opakowanie za 73zł to myślę sobie ok, za pojedyńcze płaciłam prawie 50zl i co przychodzę do domu, a tam jest 60 tabletek, ale bierze się dwie dziennie :baffled::baffled::baffled:

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za następne do mojej jeszcze 11 długich dniiiii

veritaserum71 moja lekarz przyjmuje tylko w środy i czwartki...No właśnie mam taki głupi charakter, że się przejmuje, bo on wróci zmęczony z pracy a tu nawet obiadu nie ma. Nie wiem skąd te dolegliwości myślałam, że już po wszystkim...strach być samej w domu

Dobra z ciebie żona. Mój mąż przyszedł wczoraj ok 18 do domu i od razu do kuchni poleciał robić obiadek dla siebie i żony :-D Zawsze gotuje na 2-3 dni, bo ja do kuchni tylko po herbatę wchodzę :-D:-D

nie bylo mnie pare dni, musialam odpoczac od wszystkiego plus stres w pracy wyssal ze mnie kazda krople zycia i energi.
Szef juz wie ze jestem w ciazy, znajomi jeszcze nie.
dostalam wezwanie do irlandzkiego szpitala na 14ego, licze na usg jesli tam mi nie zrobia to ide prywatnie.
Ostatnio widzialam robalka jak mial 14milimetrow :-)

babki ktore byly w irlandzkim szpitalu, zgodzilyscie sie na dar dla szpitala/niemowlat w postaci sampla krwi pepowinowej? ja chyba sie zgodze , jak ma trafic do kosza to niech sobie jakies bobo lepiej to zuzyje

reklama
Ile ja bym dała, żeby mój mąż wogóle wpadł na taki pomysł, że może on coś ugotuje... Faceci są jak dzieci;p ostatnio cały dzień byłam na uczelni, wracam wieczorem głodna jak wilk a tu nic pusto. Mój mąż w soboty ma wolne więc cały dzień siedział w domu. Stwierdził, że nie wiedział o której kończę eh Ale zebrałam się w sobie i robię zupkę a może i się zbiorę na naleśniki;D

Słuchajcie mam już fioła na punkcie dziecka;) Z dnia na dzień coraz większego;)) Głaskanie po brzuszku to mało. Codziennie rozmawiam i opowiadam różne rzeczy dla dziecka;)Jeszcze troszkę a będę bajki czytała lub oglądała he he

Do góry