reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kamila ja też się dzisiaj wzięłam za sprzątanie popoludniu:tak:
mąż ma myć okna w przyszłym tygodniu :)

buziak a to przepraszam, ze Cię ominełam:zawstydzona/y:

josie ja też jak kicham to boli mnie brzuch:-( i to dość mocno zakłuje czasami:-(

Hej my też na nogach juz od jakiegoś czasu :) Już myślę co by tu dzisiaj sprzątać :) Ja okna też będę w przyszłym tygodniu myć... dzisiaj chyba kuchnia i przedpokój.. Miłego dnia:)

Nas dziś Mikołaj nie odwiedzi niestety a jak jest u Was?:)

no więc Moje Drogie:

Dzieć ma 69 mm, NT 1,7 cm, kośc nosowa widoczna, serce 152 uderzenia na minutę. Nie lubi jak się go uciska, bo normalnie się rzuca i odpycha od tej ściany(lekarz powiedział,ze niezły ancymonek) Dzieć jest o 9 dni starszy wg usg, niz wg OM, czyli termin na 6 czerwca, ale ja wiem dokładnie kiedy zaszłam w ciażę, także dzieć nie jest starszy tylko duży
smile.gif
i suwaczka nie zmieniam:)
No i gin po moich prośbach, powiedział,że pomiedzy nogami nic nie widzi
smile.gif
ale to diagnzoa na 70-80% także ,żebym sie nie przywiązywała do mysli o o różowościach, bo jeszcze może się to zmienić
smile.gif

jestem szczęśliwa
smile.gif

GRATULACJE!

dzięki Dziewczyny:)

a chciała jeszcze powiedzieć,że 2 trymestr zaczyna się od skończonego 13 tygodnia, w każdym razie nie od zaczętego 13 :) czyli 12 i 6 dni to jeszcze 1 trymestr:)

a tak naprawdę i bardzo ścisle to 2 trymestr zaczyna się od 13 tyg i 3 dnia:) bo 13, 33 razy 3 trymestry daje 40 tygodni:)

Oooooo no wreszcie...wielkie dzięki bo się zagubiłam w tych obliczeniach...ja mam dziś 13w2d czyli już drugi! JUPI!

dziewczyny a jak wam sie zdarzy kichnac to tez macie taki bol w brzuchu!? ja mam katar od wczoraj i zauwazylam ze jak tak kichne z nienacka to caly brzuch na dole mi tak sie spina nagle i boli. to trwa tylko kilka sekund ale dziwne uczucie... mam nadzieje ze nie szkodzi dzieciaczkowi...

Łoj żebyś moje jęki słyszała...nie mogę kichnąć na leżąco...muszę siąść a i to nie zawsze pomaga :/ I tak zawsze mój brzuchol przeszywa ból...ciągną mięśnie chyba...normalka...

Hej my też na nogach juz od jakiegoś czasu :) Już myślę co by tu dzisiaj sprzątać :) Ja okna też będę w przyszłym tygodniu myć... dzisiaj chyba kuchnia i przedpokój.. Miłego dnia:)

Nas dziś Mikołaj nie odwiedzi niestety a jak jest u Was?:)

Witam z rana :D Póki co nie było mikołaja...zobaczymy...

z tymi Mikołajami to różnie bywa :) hehe

Ja to jednak ślepa jestem...właśnie dzwonił mąż i pytał czy był u mnie mikołaj bo budziły go w nocy hałasy...kazał sprawdzić pod łóżkiem...hihi...był u mnie :) Dziwne, że zawsze łazi po domu wpycha prezenty pod łóżko a ja nic nie słyszę ;D Druga strona medalu...mojemu osobistemu mężowi mikołaj miał dostarczyć prezent za pośrednictwem poczty polskiej...a wiadomo jak z tą bywa...dupa...nie zdążył wczoraj...może dziś...

Witam Was wszystkie;
Ja wczoraj i dziś mam obowiązkowe sprzątanie... wymieniają u mnie piony kanalizacyjne :baffled:. Wczoraj kuli ściany, wiercili, gruzu i kurzu cala masa... A dziś będą murować, malować i takie tam. Świąteczne porządki zaczynają się u nas dziś. Jeszcze tylko kilka godzin stukania, pukania i murowania...
Przypomniałyście mi, że dzisiaj Mikołaj chodzić powinien :happy: Muszę mu przypomnieć...

nas Mikołaj odwiedził to znaczy tylko mnie i córcię,a o mężusiu zapomniał:zawstydzona/y:- musi się Mikołaj poprawić.......

Trzymam kciuki za dzisiejsze usg:) Dawajacie znac jak najszybciej:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry