reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

naprawa wiatraka to jeszcze nie majątek .. ja za glupią matryce dalam 450 wiec wiatrak mysle ze ze 100zl bedzie kosztowal a jak Ci pojdzie cale oprogramowanie to bardziej bedzie Ci sie oplacalo kupic nowego laptopa niz go reperować:p

reklama
dziewczyny a jak wam sie zdarzy kichnac to tez macie taki bol w brzuchu!? ja mam katar od wczoraj i zauwazylam ze jak tak kichne z nienacka to caly brzuch na dole mi tak sie spina nagle i boli. to trwa tylko kilka sekund ale dziwne uczucie... mam nadzieje ze nie szkodzi dzieciaczkowi...

dziewczyny a jak wam sie zdarzy kichnac to tez macie taki bol w brzuchu!? ja mam katar od wczoraj i zauwazylam ze jak tak kichne z nienacka to caly brzuch na dole mi tak sie spina nagle i boli. to trwa tylko kilka sekund ale dziwne uczucie... mam nadzieje ze nie szkodzi dzieciaczkowi...
ja mam to samo chyba nie ma czym się martwić to tylko nasze macice.

ja tez tak mam:)To normalne:)

A ja mam pytanie:pocicie się w nocy?Ja mam codziennie mokre włosy i klatkę piersiową...

Ostatnia edycja:
ja tez tak mam:)To normalne:)

A ja mam pytanie:pocicie się w nocy?Ja czasem mam mokre włosy i klatkę piersiową...
ja się nie pocę ... robię lufcik w oknie by czuć przyjemny wiaterek na sobie ponieważ łóżko mam tuż przy oknie... jedynie co mnie męczy to suchość w gardle:) i siusiu 3 razy w nocy :p

ja się nie pocę ... robię lufcik w oknie by czuć przyjemny wiaterek na sobie ponieważ łóżko mam tuż przy oknie... jedynie co mnie męczy to suchość w gardle:) i siusiu 3 razy w nocy :p

ja tez mam szparę w oknie, kaloryfer zakręcony- w pokoju jest dość chłodno, wieć to nie jest kwestia tego,że mi za ciepło....

josie ja od kiedy jestem w ciazy kicham z 8 razy dziennie i za kazdym razem lekko boli:) i tak od kilkunastu tygodni wiec jezeli wszystko jest ok to napewno nie szkodzi to dzidzi:)

Ja za to co rano budze sie z zapchanym nosem;////

reklama
AVO ja tez to mam. czasem sie budze cala mokra. ale to pewnie kolejny objaw ciazowy...

uspokoilaś mnie, bo na dodatek od tygodnia, czyli jak wyzdrowiałam po chorobie bolą mnie weżły chłonne za uszami:) i oczywiście napisalam sobie w głowie czarny scenariusz:)

Ostatnia edycja:
Do góry