reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

avo
gratulacje! ciekawe, czy będzie dziewczynka, a jak czujesz?
No i wreszcie ktoś mi logicznie wytłumaczył kiedy kończy się 1 trymestr i dlaczego :)

waris
ja miałam krwiaka na samym początku jak leżałam w szpitalu i wtedy kazali leżeć ale nie dlatego, że krwiak tylko dlatego że krwawienie. Krwiak się wykrwawił i zniknął bez śladu. Oczywiście gratuluję udanej wizyty!

nanulinka i madziarra
trzymam kciuki za jak najszybsze ujrzenie 2 kreseczek!!

reklama
avo
gratulacje! ciekawe, czy będzie dziewczynka, a jak czujesz?
No i wreszcie ktoś mi logicznie wytłumaczył kiedy kończy się 1 trymestr i dlaczego :)

no więc ciut bardziej chciałabym drugą dziewczynkę, ale czułam,że będzie chłopiec, ale może nie czułam tylko wiedziałam, że dzieć został poczęty dokładnie w dniu plodnym, więc większa szansa na chłopca...... i dzisiaj chyba sie zdzwiłam lekko ,ze tam narazie między nogami nic nie ma i w sumie zrobiło mi się chyba wszytsko jedno:)

Waris gratulacje. Na krwiaczkach zwłaszcza, które się robią w tym okresie ciązy się nie znam kompletnie:(

Dziewczyny drętwieją Wam ręce w nocy?

Ostatnia edycja:
dobrywieczór :)
A ja dziś zaczęłam świąteczne porządki... mam wenę na to a to sie rzadko zdarza.. Muszę wykorzystać to bo niewiadomo kiedy znów mi się zachce a przed świętami trzeba skończyć ;) Dzisiaj wysprzątałam na blysk całą łazienkę.. no jeszcze mi została jedna rzecz to wyszorowania ale to jeszcze dzisiaj może zrobię.. :p No i pomyłam meble w pokoju.. aż pachnie.. :) Myślałam, że są żółte a okazały się białe :-D Dwa prania już schną na suszarce... jutro kolejne dwa musze zrobić hehe.. Teraz rozbolał mnie strasznie lewy jajnik więc chyba się jednak troche przeforsowałam i za dużo skakałam po taboretach żeby dostać wysoko.. Wziełam nospe i ide oglądać swój ulubiony serial :D hi hi jestem z siebie dumna...

AVO mi dretwieje ta reka na ktorej trzymam glowe jak spie na boku, ale mam tak od zawsze.

Kamila zazdroszcze weny:) u mnie syf nadal, ale jestem przeciez przeziebiona to nie moge sie wysilac :) maz wraca w weekend moze do tego czasu cos rusze...

AVO mi dretwieje ta reka na ktorej trzymam glowe jak spie na boku, ale mam tak od zawsze.

Kamila zazdroszcze weny:) u mnie syf nadal, ale jestem przeciez przeziebiona to nie moge sie wysilac :) maz wraca w weekend moze do tego czasu cos rusze...
mi to przyszło tak nagle jak sie obudziłam rano może i do Ciebie tez przyjdzie :) mogło by tak być codziennie eh ale bym miała czyściutko;p

Listopadówki 2011 nastukały prawie 25 tys. postów... ciekawe do ilu u nas dojdzie heheh :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie popoludniowo :)
Wczoraj mialam malo czasu, bowiem zajeta bylam wydawaniem rozkazow mezowi i panu hihihi, ale domek wyglada coraz to milej, a mnie paluszek boli od tego wskazywania, ufff ciezka praca :eek:.

asiia- moje gratulacje! jejku jak super! ja tez juz sie nie moge doczekac pierwszych ruchow. A zy najfajniejszejest to, ze te pierwsze ruchy, sa tylko Wasze, nikt inny ich nie jest w stanie wyczuc, dostrzec- jakby pierwszy kontakt bobo skierowany tylko i wyłącznie dla mamusi :)

dorotka- spoznione, ale najlepsze zyczenia z okazji urodzin!

kamila- uwazam jak dziewczyny- swieta to rodzina, ale Ty sama decyzujesz czy bedzie to rodzina najblizsza, czy bliska. Zawsze mozesz rozdzielic dni swiateczne. To takie wazne dla dzieci- ja pamietam swoje swieta jako dziecko- takie wspomnienia zostaja na zawsze!

miki- moje gratulacje, ciesze sie, ze malenstwa maja sie dobrze- ja ide w srode i cala sie denerwuje :(

madziarra- wszystko bedzie ok :) Jesli chodzi o tarczyce, to jak np wyniki dobre a czujesz sie inaczej niz powinnas, to polecam jednak badanie usg- np w moim wypadku poziomy hormonow byly zawsze w porzadku a dopiero badanie usg tarczycy wykazalo ze od 4lat choduje sobie pieknego 2cm guzka, ktory niezle mi nabroil :crazy:

https://www.babyboom.pl/forum/members/m-dz1--42037.htmlm@dz1@- duzo zdrowka zycze!

katrina- hihihih fajne stwierdzenie, podoba mi sie, zostanie moim mottem na najblizsze miesiace chyba :)

avo- super!!! moje gratulacje!!! :)

Waris- bedzie dobrze, oszczdzaj sie tylko, super ze dzidzia ma sie dobrze! :)

polaa, mona- ufff to sroda bedzie dla nas dniem biegunkowym :baffled: ja sie troche boje tej srody :baffled: tak to jest jak czlowiek siedzi w domu i nie ma o czym innym myslec :baffled:

Odnosnie kilogramow, brzuszka-nie brzuszka, polecam ponczo :) od razu czlowiek lepiej sie czuje.
W wczoraj mialam probe spodniczki, ktora chce zalozyc na urodziny-roczek coreczki kolezanki, ufff wczoraj jeszcze weszlam, ale za tydzien... :eek: a jak nie, to w worku pojde... :baffled:

a ja przez cały dzień miałam jedynie siłę na fryzjera i jakoś tam wysiedziałam, zdecydowałam się w końcu na pasemka, żeby farba nie dotykała skóry, wyszło całkiem dobrze
na nic innego nie miałam siły, już mnie to trochę dołuje i niecierpliwi bo głowa by dużo chciała a ciało nie daje rady
wiem już co z lapkiem, wentylator wysiadł przy tym upadku i jak się nagrzewa za bardzo to cyk i się wyłącza dlatego jeśli coś u kogoś przegapię istotnego to przepraszam

reklama
Do góry