Witajcie popoludniowo
Wczoraj mialam malo czasu, bowiem zajeta bylam wydawaniem rozkazow mezowi i panu hihihi, ale domek wyglada coraz to milej, a mnie paluszek boli od tego wskazywania, ufff ciezka praca
.
asiia- moje gratulacje! jejku jak super! ja tez juz sie nie moge doczekac pierwszych ruchow. A zy najfajniejszejest to, ze te pierwsze ruchy, sa tylko Wasze, nikt inny ich nie jest w stanie wyczuc, dostrzec- jakby pierwszy kontakt bobo skierowany tylko i wyłącznie dla mamusi
dorotka- spoznione, ale najlepsze zyczenia z okazji urodzin!
kamila- uwazam jak dziewczyny- swieta to rodzina, ale Ty sama decyzujesz czy bedzie to rodzina najblizsza, czy bliska. Zawsze mozesz rozdzielic dni swiateczne. To takie wazne dla dzieci- ja pamietam swoje swieta jako dziecko- takie wspomnienia zostaja na zawsze!
miki- moje gratulacje, ciesze sie, ze malenstwa maja sie dobrze- ja ide w srode i cala sie denerwuje
madziarra- wszystko bedzie ok
Jesli chodzi o tarczyce, to jak np wyniki dobre a czujesz sie inaczej niz powinnas, to polecam jednak badanie usg- np w moim wypadku poziomy hormonow byly zawsze w porzadku a dopiero badanie usg tarczycy wykazalo ze od 4lat choduje sobie pieknego 2cm guzka, ktory niezle mi nabroil
https://www.babyboom.pl/forum/members/m-dz1--42037.htmlm@dz1@- duzo zdrowka zycze!
katrina- hihihih fajne stwierdzenie, podoba mi sie, zostanie moim mottem na najblizsze miesiace chyba
avo- super!!! moje gratulacje!!!
Waris- bedzie dobrze, oszczdzaj sie tylko, super ze dzidzia ma sie dobrze!
polaa, mona- ufff to sroda bedzie dla nas dniem biegunkowym
ja sie troche boje tej srody
tak to jest jak czlowiek siedzi w domu i nie ma o czym innym myslec
Odnosnie kilogramow, brzuszka-nie brzuszka, polecam ponczo
od razu czlowiek lepiej sie czuje.
W wczoraj mialam probe spodniczki, ktora chce zalozyc na urodziny-roczek coreczki kolezanki, ufff wczoraj jeszcze weszlam, ale za tydzien...
a jak nie, to w worku pojde...