reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Andzia a tego czy bodymax można łykać karmiąc cyckiem, to ja nie wiem :no: Musisz poczytać albo podpytać w aptece.

Muńka jak miło się czyta takie posty :-) Zazdroszczę warsztatów, zazdroszczę energii, przydałby mi się taki pozytywny kop ;-)

Kasiek ja też podejrzewam zęby, bo jeszcze całkiem nie wyszły. Innej przyczyny nie widzę, jelitówka minęła, ma tylko lekki katarek.

Aga oduczyć, tylko jak? Ja mam starszaka za ścianą i po prostu nie chcę mu serwować wrzasków w nocy. Tylko dlatego odkładam akcję. A J. uwierz mi, potrafi się rozedrzeć na maksa, jak nie dostanie tego, co chce :no:

Sylka z moim pierwszym synkiem też nie było problemu - zaczął mi przesypiać nocki jak miał 3 m-ce! J. jest zupełnie inny. Albo my z M. staliśmy się bardziej nieporadni :sorry2:

reklama
Iwon wiem wiem rady dobrze dawać :) ja miałam szczęście, ze A się tylko złościł i czasami zapłakał, ale nie było krzyku i histerii co mi ułatwiło sprawę :)

Kasiek wiem, ze tam może być fajnie, ale wiem, ze tam za dużo miejsca nie ma i jak będzie sporo dzieci z opiekunami to nie wiem czy to będzie fajna atrakcja plus płaczące (ze strachu) dzieci. hmmm

Aga/Kasiek- to jednak ten 92cm wezme bo rzeczywiscie wyglada dobrze na Poli, tak jak ten 86cm na Aurelce, :tak:Czy mam przelac kasiorke przed zakupem?

Sylka
- angielskie dzieci sa stosunkowo wieksze wiec i rozmiarowka musi byc wieksza ;) dzieki

A my w piatek idziemy na Mikolajki i spotkanie z Mikolajem w Centrum Dziecka gdzie rowniez sa spotkania polskich mam :happy2:

Aga/Kasiek- to jednak ten 92cm wezme bo rzeczywiscie wyglada dobrze na Poli, tak jak ten 86cm na Aurelce, :tak:Czy mam przelac kasiorke przed zakupem?
Ja nie potrzebuję wcześniej kasy, jutro będę w h&m jak coś. Będę z Kasiek w kontakcie byśmy dwóch nie kupiły :D:D

Ale się cieszę Marcelinka jest w drodze do domu!!!!

aylin aga właśnie patrzyłam na filharmonie mikołajkową i też uznałam, że WIELKIE mikołajki kuźwa o 19.00! Do Teatru Lalek jeszcze napisałam, więc dam ci aga znać.

sunshine aga ok to będziemy w kontakcie ws. kombinezonu:D

aga to zgadamy się jeszcze dokładnie co robić i gdzie z dziećmi iść!:)

kurcze muszę wybrać się też kiedyś do ikea po regał na zabawki (coś jak to twoje eko Aga), bo wszystko wala się po całym domu, a po świętach to już w ogóle będzie masakra!

Witam,
widac, ze weekend sie skończył bo od nowa produkcja na całego :-D
Na razie nie czytam, ide pozmywac póki Wojtek śpi a Kuba sie bawi.

asik okazało sie, ze Kuba malował serce dla koleżanki z przedszkola :szok: Ja wczoraj napisałam, ze wymyśla na wieczór a dziecko sie chyba zakochało :-D
Rano wstał, je śniadanie i pyta gdzie jego rysunek co wczoraj przed spaniem malował, mowi ze na półce a ten idzie po niego i do mnie :" biorę do przedszkola. Dla mojej ulubionej koleżanki" :-)

aga super, ze marcelinka juz w drodze do domu :tak: Cieszę sie

i to na tyle, ide robić póki mam okazje, maz od godziny juz śpi no ale dzisiaj na 20 do pracy wiec sie nie dziwie. Wrócił przed 9 po 13 godzinach i dzisiaj podobna trasa.

Dziewczyny napiszcie mi proszę co robicie jak wasz dzieć jest głodny ale za cholerę nie chce zjeść obiadu tylko przynosi serek i pokazuje że chce to. Przy obiedzie jest histeria. I nie wiem czy dać mu ten serek czy przetrzymać i spróbować dać mu ten obiad za jakiś czas?
Ja osiwieje przez to jego jedzenie:wściekła/y:

reklama
Dziecko mi spi od 13 o_O ale ma dzis slaby humor to niech spi. Tylko dziwne ze nie glodny bo od rana zjadl banana i pare lyzeczek leczo.... No i mleko przed spaniem

W ogole jestem ostatnio ciagle zmeczona, rano nie moge sie zebrac z lozka i o 10 dopiero laduje w pracy... No ale ze jestem w ciazy to nikt sie do tej pory nie doczepil

Z mikolajkami fajna sprawa, u nas w pracy w sumie zawsze byly takie dla dzieci ale w tym roku nie wiem co i jak.

Aga gratuluje opanowania nocnego cycownika:)
Sylka konsekwencja konsekwencja i powodzenia:) - to o mleku nocnym

A co do pbiadu to ja chowam przed nim wszkie serki deserki chrupki i owoce. Czasem pokazuje szuflade gdzie mamy kanguski ale mowie ze nie ma. Jak nie chce obiadu za drugim razem to daje mu kanapke, nigdy slodkie

Ostatnia edycja:
Do góry