reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Jestem.

Aylin lekko spóźnione, ale jest:
222222222.jpg

Nie widzę innych zamówień, więc reszcie rozlewam szampana:
sz3.jpg

No i oczywiście dla tych kobitek co nie mogą %%%%:
p.jpg

edek: Oj Aylin nawet nie wiesz co ja bym dała gdyby mi się udało zasnąć na dłużej niż 30 minut :-D
Drzemkę dzisiaj w dzień zaliczyłam z młodym. On spał 1h 40min, a ja 15 minut. Dobre i to.

Załączniki

• 222222222.jpg
    222222222.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 96
  • sz3.jpg
    sz3.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 97
  • p.jpg
    p.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
reklama
Może jeszcze ja się załapię na pinacoladę :) marzę o niej od ponad 2lat :)

A my wróciliśmy po 22ej :) fajnie, ze moje dziecko w gościach ciągnie za rękę do zabawy ciocię i wujków, a nie mamę :-) jeszcze muszę tort ozdobić.

pierwsza!

spotkała mnie w nocy straszna niesprawiedliwość, bo mimo, że musiałam wstać na 6 do pracy, to D nie wstawał do S, nie szło go dobudzić:baffled:
muszę się jakoś zemścić:rofl2:

Mlodka i jak? wyspałaś się?

Aga pochwal się tortem

P wstała o 7.40 bez żadnej nocne pobudki, marudzenia, stękania, że aż dwa razy rano sprawdzałam czy to faktycznie ta godzina:D

Jestem sama do jutra, bo M na urodzino-imieninach swojego ojca. Ja jakoś nie miałam weny jechać:p Dojeżdżam jutro tyko na rodzinny obiad i spacer w górki.

Aga ty jesteś na oriencie, może wiesz czy gdzieś we Wrocku w jakimś żłobku czy coś są organizowane Mikołajki dla takich maluchów jak nasze? Ciekawe jakby na Mikołaja maluchy zareagowały. Póki co dostała czekoladowego i się go boi:p Wiesz ciągle myślę o otwarciu jakiegoś miejsca dla mam z dziećmi i wtedy taka osoba po kursie opiekuna mogłaby przydać się jak jakaś mamka chciałaby wyskoczyć do fryzjera czy coś (twój pomysł). I chciałabym, aby to było miejsce z możliwością czegoś przekąszenia a nie tylko napoje. Hmm...

edek: wczoraj wieczorem robiłam zakupy+prezenty dla M siostrzeńców. 3 godziny łażenia po sklepie, a przy kasie (jak już wszystko spakowane w reklamówki)...brak karty w portfelu! No przecież dziecko bawiło się nim w domu! I oczywiście wróciłam do domu z jednym słoiczkiem zupy, bo miałam tylko 5 zł...

Ostatnia edycja:
Zaza współczuję i życzę by ten dzień się szybko skończył :) A S nie mogłaś położyć tacie przy uchu :confused:

Kasiek sama szukam jakiegoś spotkania z Mikołajem, ale nic ciekawego dla maluchów nie znalazłam :)
A punkt otwieraj :D gdybym miała kasę to sama bym otworzyła :)

Witajcie

Zaza trudno mówić o wyspaniu się. Nie pamiętam tylko czasu między 1:15 a 4:05. Potem obudził mnie Sz. W nocy dostał kataru więc rewelacja po prostu.
Dla zwolenniczek pulmexu który został wycofany - jest w aptekach Depulol. Ten sam skład i działanie.

reklama
A dlaczego pulmex zostal wycofany??? Mam jeszcze w domu... uzywac???

Mlodak znow pijusem jestes, dodatkowo rozpijasz kolezanki z forum... nieladnie...
;)

G spala od ok 9.15 do 7.40 zadnych pobudek juz druga noc. Chyba juz jej lepiej:)

Aha, dzis mialam polowkowe badanie usg. Batdzo dokladne, w trakcie dr caly czas mowil, co widzi, co robi, wiec przyjemnie. Dziec tydzien starszy wg pomiarow, rosnie rowniutko. Chlopak na 100%. Tylko w lewym placie mozgu matorbielke ok 6 mm. Podobniez takie rzeczy sie wchlaniaja... na poczatku ciazy mialam tez torbiel na macicy i zaniknela. Licze na to. Dr mowi, zeby podejsc do tego spokojnie, ze zastrzezen nie ma. Ze zwykle sie wchlania.
Miala ktoras z Was tak?

Do góry