Mloda wszystkiego naj dla Szymusia - ucaluj od ciotki :-)
MsMickey, Iwon zdrowka dla maluchow. Co to za paskudne dolegliwosci brzuszne...
Papitkaa super lobuziak na koniku
Alijenka jestem w szoku. Ja nawet nie wiem jakbym miala wcisnac na stope buta odwrotnie. Raz sie zagapilam i probowalam zalozyc T lewego kalosza na prawa stope - od razu mnie zawiadomil, ze mu sie nie podoba, a i kalosz nie chcial wejsc.
No i ciekawa jestem dlaczego dziecku krzywde robisz (ja tez) puszczajac w skarpetach na twarde.
Munka milego wyjazdu. Nagrania super - zawsze uwielbialam sluchac takiej muzyki. Az sie buzia usmiecha, ze w kosciele taka radosc - u nas raczej ponuro
Asik uszy do gory. Pogoda do pupy to i humor sie psuje...
Andzia dobrze, ze Munke mamy, bo moze bys niepotrzebnie chlopakow w buciorki zapakowala...
Kasiek ja bym chyba opcje nr 2 wybrala. Jak ma mozliwosc kontaktu z dziecmi to lepiej...
Produkcja niesamowita
Od rana nie mialam pradu znowu
Cala ulica nie miala, bo cos tam robia. Szkoda tylko, ze nie uprzedzili i sama musialam wydzwaniac po informacje do firmy pradotworczej ;-) Balagan mamy niesamowity - robilismy samoloty (ja robilam, T darl), rysowalismy, wszystkie zabawki poszly w ruch, mata piankowa cala rozebrana
Mama nie mogla odkurzac, prac i zmywac (bojler nie dzialal) to musiala sobie czas uprzyjemnic. Teraz czekam az T wstanie i sie biore za ogarnianie pozostalosci po huraganie