reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aga - aj na serio pytałam o te kary tj. propozycje. Ja nie jestem za karaniem, a zwłaszcza takimi karami które pzrynoszą ból, a nie mam pojęcia jak pokazać dziecku, ze jego zachowanie jest nie dobre. Masz doswiadczenie - doradź. Pliiiissssssss
A co Adi lubi robić, czy ogląda bajki ? U Maxa działała bardzo tablica naklejkowa :) za każdy "grzeczny" dzień naklejka, za nie odbierani i jak się uzbierało np. 10-20naklejek to on wybierał nagrodę tzn. co chcemy robić razem. Ale nie była to zabawka tylko raczej wspólne robienie ciasteczek, wyklejanie itp.

Munka jak dobrze, ze Ciebie tu mamy :)

reklama
zaszczepiony :) ani nie pisnal :) dzielny zuch ... za to przed szczepieniem pokazal co potrafi ale niestety musialam go obudzic bo bysmy sie nie wyrobili ... a tak sobie slodko spal ... ehhhh

u mojej siostry też mogło być tak że ona poprostu sam jej te buty tak nakładała bo jej teściowa zapewne o tym powiedziała, a mi powiedzieli że byli u ortopedy u niej to normalne także wcale się nie zdziwię jak tak faktycznie było

hejka

Szymuś - wszystkiego dobrego z okazji 1,5 rocznicy!!!!!!

Ja ostatnio wysłałam koleżance na 40-ste urodziny dwie kartki z życzeniami z okazji 20-urodzin. Zawsze to inaczej wygląda, a w sumie też 40-stka...

Zaraz rozsypie sie nam na całego "worek" z półtora roczniakami.

hejka

Ja ostatnio wysłałam koleżance na 40-ste urodziny dwie kartki z życzeniami z okazji 20-urodzin. Zawsze to inaczej wygląda, a w sumie też 40-stka...

haha dobre :D

matko ale mialam dzis pracy, jak zaczelam o 10 to skonczylam teraz.... oczy mi zaraz wyplyna chyba wiec spadam z kompa

z tymi butami to o co kaman?!?!?! jak to moze byc dobre dla stop? no chyba ze dziecko wykrzywilo buty i sie zaklada lewy na prawy zeby znow byly "proste"... no przeciez to masakra:confused::no::baffled:

WEEKEND!!!

sorki, padam na ryjek, a jutro jak zwykle do pracy...
wpadłam tylko Szymkowi złożyć życzenia - Sto lat od ciotki zazy:-D

Nikoś zuch chłopczyk!

aylin ja sie raczę zwykłym tyskim :)

reklama
Do góry