reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

u nas jest 83 cm a wchodzi jeszcze w 86 choc obstawiam ze za chwile bedzie zmiana na 92... bo powolutku zaczyna wyrastac ...

bylismy w decathlonie i kupilismy te sniegowce bo te z lidla zmierzylam wczoraj i jednak za duze jeszcze troche ... jakby byly tak 3-4 mm mniejsze to byloby akurat ... coz wyrosnie z decathlonowskich to zalozy sie lidlowskie ... a zima dopiero sie zaczyna :) do marca jeszcze kupa czasu :)

wyprawka dla Saruni tez skonczona :) zamknelismy sie w 350 zł :p razem ze wszystkimi rzeczami ktorych brakowalo mi do szpitala hehe ... przy Nikosiu kwota byla o jedno zero wieksza ... jednak dziec po dzieciu to dobra rzecz :p

przywezklismy tez spacerowke kobylke bo nie sadze zeby ta cossato dala rade sniegom (na piasku bylo ciezko) a niedlugo dowieziemy gondolke i fotelik dla malej do tego

Rysica​ uroki zlobka .... i przedszkola ... u nas tez katar ale nic poza tym ...

Kasiek
z tymi pieniedzmi mam czasem podobnie :p a jeszcze najlepsze sa miny kasjerek ... pewnie w glowie maja przyszla bez pieniedzy bo nie ma :p a chciala nakupic :p

MsMickey takie rzeczy sie wchlaniaja ... zobaczysz co bedzie na usg w 30 tyg ... napewno bedzie dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
kasienka właśnie 86 byłby akurat:) Ale kupiłam od razu 92, bo zima długgga:D Super, że wyprawka zakończona i faktycznie mała kwota!

aga tort bajeczny, masz zdolności kobieto!

aga alijenka idziemy? https://www.facebook.com/events/549313021824799/

aylin nie poleciłabym ci odsprzedaży tak czy siak. Poprzedniej zimy chodziła 74/80. Super ciepły, ale na Tysie niebawem byłby już za mały. Ten co mam teraz 80/86 jest...nazwałabym go przejściowym, bo mega cienki i na mrozy nie nadaje się. Dlatego zaopatrzyłam się w inne:)

Kasieńka, ale tym razem to ja złapałam :p dzieciaki zdrowe! Mnie coś od wczoraj bierze a Monika w sumie na wieczór coś furcząco oddychała, też katar? nie wiem, dostała Bioaron i Prospan. Mam nadzieję, że nie będzie gorzej!

a na buty z lidla to uważaj, musisz zawsze spróbować zgiąć podeszwę, bo czasem są tak fatalnie twarde, że nie drgnie prawie podeszwa, a powinna się łatwo zginać w 1/3 długości od palców.

Dzięki dziewczyny, ale to chyba najprostsza dekoracja torta :)

Kasiek ja chętna na mikołajki!!

Antkowi kupiłam też spodnie i kurtkę na 92cm, spodnie są przyduże kurtka akurat, a tak reszta ciuchów to już przeważnie 92cm.

Kasienka fajnie jak już nie trzeba tyle wydawać na wyprawkę :)

Zapomniałam sobie piwka na dziś kupić :/ generalnie myślałam, ze moja siostra coś postawi przy okazji Kuby urodzin, ale się rozczarowałam :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a warto kupic oryginalne lego duplo? Bylam dzis w smyku i ceny tragiczne ale na allegro to juz sensowniej wyglada. No i mozna fajne moduly dokupic pozniej. Nasz ostatnio dorwal kilka klockow w restauracji i dosc sie zainteresowal wiec mysle zeby mu kupic na mikolajki- bedzie co zabrac na wyjazd...

Wracam... do żywych;-)

Pobawiłam się wczoraj na weselu na które nie byłam zaproszona:rofl2: wujek się chajtał i zapraszał tylko najbliższą rodzinę a ja zawoziłam i później miałam przyjechać po mamę i Oliwkę (pojechała za mojego tatę) na konkretną godzinę a okazało się, że wesele przedłużyli... i fajnie wyglądałam, wszystkie babki w kieckach a ja w dżinsach;-)

Co do rozmiarów to kombinezon mamy na 92cm i powoli przechodzimy z ciuszkami na ten rozmiar. Jak ostatnio młodego mierzyłam to miał 83cm

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie :)

Wpadam tylko na chwilke i widze, ze temat kombinezonow zimowych, my mamy tylko kurtke bo nie planowalismy wizyty w PL ale jako ze plany sie zmienily to by jakis zestaw na sniegi nam sie przydal :dry: Kasiekz i tu pytanie do Ciebie bo bardzo podoba mi sie ten szary co dla Poli kupilas, polowalam na niego tutaj ale nie sprzedaja w kapletach tzn jest tylko kurtka :confused2: a na internecie nie ma rozmiaru :no: Wyslalam juz siorke do H&M ale u nas w miescie tez ga nie maja... Moglabym ladnie prosic o zerkniecie czy jest u Ciebie i ewentualny zakup?

Aga- dekoracja nie taka prosta widac duzo pracy w niego wlozylas jak pewnie bym napisu rowno nawet nie napisala :-p

Z nowinek u nas Aurelka obudzila sie z sucha pieluszka wiec pytam czy chce siusiu na nocnik, mowi tak wiec ja po nocnki a ta dluga do salonu, odwrocila sie tylem do mnie przodem do okna i sika na dywan :szok: wiec ja szybko na nocnik sadzam, a ta nic, wiec mowi, ze wyjde z pokoju i co??? nasikala tyle, co dorosla osoba :szok::-D wstydliwe to dziecko cos :-p

Pozdrawiam Was kochane i mysle o Was kazdego dnia nie zapominajcie o mnie plissssss cmok

Witam niedzielnie :) my poszliśmy na działkę schować różne pierdoły przed zimą :) mam nadzieję, ze młody się nie pochoruje, bo bawił się w piachu i ziemi.

Dziewczyny a warto kupic oryginalne lego duplo? Bylam dzis w smyku i ceny tragiczne ale na allegro to juz sensowniej wyglada. No i mozna fajne moduly dokupic pozniej. Nasz ostatnio dorwal kilka klockow w restauracji i dosc sie zainteresowal wiec mysle zeby mu kupic na mikolajki- bedzie co zabrac na wyjazd...
Warto zdecydowanie, tanie nie są, ale są klockami na lata. Antek ma ich już trochę i sporo siedzimy na podłodze i budujemy tzn. więcej matka się bawi :D

Witam niedzielnie :)

Wpadam tylko na chwilke i widze, ze temat kombinezonow zimowych, my mamy tylko kurtke bo nie planowalismy wizyty w PL ale jako ze plany sie zmienily to by jakis zestaw na sniegi nam sie przydal :dry: Kasiekz i tu pytanie do Ciebie bo bardzo podoba mi sie ten szary co dla Poli kupilas, polowalam na niego tutaj ale nie sprzedaja w kapletach tzn jest tylko kurtka :confused2: a na internecie nie ma rozmiaru :no: Wyslalam juz siorke do H&M ale u nas w miescie tez ga nie maja... Moglabym ladnie prosic o zerkniecie czy jest u Ciebie i ewentualny zakup?

Aga- dekoracja nie taka prosta widac duzo pracy w niego wlozylas jak pewnie bym napisu rowno nawet nie napisala :-p

Z nowinek u nas Aurelka obudzila sie z sucha pieluszka wiec pytam czy chce siusiu na nocnik, mowi tak wiec ja po nocnki a ta dluga do salonu, odwrocila sie tylem do mnie przodem do okna i sika na dywan :szok: wiec ja szybko na nocnik sadzam, a ta nic, wiec mowi, ze wyjde z pokoju i co??? nasikala tyle, co dorosla osoba :szok::-D wstydliwe to dziecko cos :-p

Pozdrawiam Was kochane i mysle o Was kazdego dnia nie zapominajcie o mnie plissssss cmok
Jaka mądra dziewczynka!!
Wczoraj byłam w h&m szkoda, ze nie wiedziałam, ale jak chcesz to jutr lub wtorek planuję podjechać do niego po rękawiczki.

Asik o super, ze na tańce się załapałaś :)

reklama
Josie wg mnie warto ale tylko allegro. Sa fajne zestawy dla takich maluchow wlasnie w jeszcze normalnych cenach.
Aga dekoracja super:)
Kasienka ja wczoraj przebralam rzeczy/ciuchy po Gosi, typowo dziewczece odlozylam dla siostry (termin na maj - bedzie Marta), i nawet sporo mi zostalo. Jednak G miala duzo uniseksow czy wrecz chlopiecych rzeczy, szczegolnie tych malych. A na wyprawke musze spojrzec, mam wrazenie, ze wszystko mamy. Tylko naszych przyjaciol trzeba zapytac, czy znow pozycza gondole i fotelik. No i dokupic trzeba ta dostawke dla G. I chuste elastyczna chce jeszcze. Reszta chyba jest:)

Do góry