reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin w snie dziec zdrowieje :)
Muńka na przyszlosc bedziesz wiedziec ... przytulasek dla Gabioszka

a musze pochwalic mojego Szoguna bo na weekendzie nauczyl sie siadania samodzielnego na nocnik :) przynosi siada robi i idzie dalej :):)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie mam odwagi zadzwonić do zakładu mikrobiologii. Dałam numer K i czekam....

Kasienka super że Nikos zdrowy. I zazdroszczę tego nocnika. Mój nocnik przyniesie, usiadzie sam, posteka na niby, wstanie i po założeniu pieluchy zrobi kupę :) siku wciąż na stojąco.

Muńka poczytalam o tym leku i masakra. Masz rację że odstawilas.

Aylin zdroweczka dla małej. Niech odpoczywa dziewczyna.

Asik mój na pytanie czy kocha mamę to najpierw da mi z liscia a potem się dopiero przytula.

Niespodzianka pamiętam se pytalas o mowę. U nas nie ma żadnego dorosłego słowa nadal. Po swojemu wciąż nawija więc odbiegam od norm.

Hejo

Czytałam WAs na telefonie jak zwykle i jak żwykle nie pamiętam co mam napisać :-p

Alijenka - wyrazy wspołczucia
Papitka - nie daj sie chlopu a teściowej tym bardziej

Wszytskim chorowitkom życzę zdrówka.

A i Kasieńka - ja jak pzrczytałam wpis Zazy to też pomyśłałam o tym samym, wiec spoko - mam to samo:-D;-)

Tyle. Sorki, ale mam duzo pracy,a od jutra chyba znowu ide na zwolnienie. Zobacze jak Mati bedzie sie czuł popołudniu, ale przez weekend kaszlał raczej sucho, dziś w nocy jakby mu sie odrywało. Nie mam pojęcia co robić, ale boje sei ze jak nie pójde do lekarza to znowu coś sie przypałęta:-:)wściekła/y:

A i ja też zasmarkana:-(, przez weekend snułam sie po domu jak cień, na nic nie miałam siły. Dziś trochę lepiej. ale nie wiele.
Trzymajcie sie laseczki

Albo mam za malo czasu albo za duzo zajec albo jestem leniwa i nie potrafir tego ogarnac.......:confused2::sorry:

MsMickey - Julian super! :happy:
Iwon- kochana przepraszam, za poslizg ale sle zyczenia szczere! usmiechu na twarzy kazdego dnia muah :*

Zdrowczka dla chorowitkow :tak:
Poprawy nastroju i sloneczka na te pomure dni:tak:
Zabkujacym cierpliwosci :tak:

P.S W sobote bylam na babskim wieczorku a potem poszlysmy na miasto, odreagowalam ;-)

Andzia,kasienka - ja też wcześniej napisałam zazie,że myslalam o tym,ze zjadl psa ;-) jest nas więcej:-D

Mlodak- daj znac jak wyniki!

Andza- zdrówka!! Nie wiem jaką masz wersję BB w telu,ale ja mam fajną funkcję. Moge od razu odpisywać na bieżąco jak czytam posty i nie giną te wpisy nawet jak przełączam stronki. Wygodne to!

Młoda wstała o 9.15, ale od 5 do 6.00 skakała po łóżku, gadała z miskami i cieszyła się nie wiem z czego:D

muńka
sprawdzisz co to za podgrzewacz?

mlodak asik właśnie jak o 20.30 zrobiłam gorącą wodę do termosu to o 6.00 rano była równie zimna jak ta co stała w kubku na szafce:/

mlodak sorry nie doczytałam, że bakteria może być tylko pod napletkiem - wiesz nie znam się na tym jak to u chłopców jest:D Tak czy siak obyś dziś miała dobre wieści!

andzia zdróweczka dla Matiego i dla ciebie!

kasienka
kolejne gratulacje dla twojego samodzielnego szkraba!

aylin młoda wciąga budynie na kozim i zastanawiam się czy nie lepiej robić kaszki na kozim niż na mm, ale chyba jeszcze do 2 urodzin poczekam.

sunshine
dobrze, że wyszalałaś się!

Munka- ja mam Nokie 201 z malusim wyświetlaczem i kiedyś na samym początku nawet próbowałam pisać posty z niego, ale graniczy to z cudem. Próbuje wysłać posta i mnie wtedy wyrzuca:wściekła/y: Wiec pozostaje mi czytanie - chociaż tyle albo az tyle :-pNo nic obiecałam sobie ze następny telefon bedzie na wypasie:-D

Sunshine - ja tez mam wrażenie ze jestem coraz mniej ogarnięta. Fajnie ze wieczór z koleżankami sie udał.

Kasiek - w sumie i tak długo spała. Chłopcy na weekendzie robili nam pobudki o 6.

Jak dziś Polka??

reklama
Młodak będzie dobrze, zobaczysz

Skąd wiedziałaś? Bakterii w posiewie nie wyhodowano!!!!!! Także w poprzednim badaniu źle oczyściłam siusiaka i tyle.
I po raz kolejny potwierdza się moja teoria o durnej pediatrze w naszym ośrodku zdrowia. Nastraszyła mnie jak diabli a ja bym dziecko nafaszerowała niepotrzebnie świństwem.
No ale czego się spodziewać po lekarzu, który mnie się pyta co robiłam po porodzie (jakie badania i leki dawałam) jak u małego wykryto przeciwciała cytomegalii bo ona ma teraz taki przypadek z jedną z mam i nie wie co jej powiedzieć :szok:

Teraz zastanawiam się co robić. Bo ona kazała podac bactrim przez 6 dni, siodmego zrobić posiew i przyjść z wynikiem. I chyba dla jej spokoju zrobię ten posiew tego dnia co powinnam i pójdę. Niech sobie myśli jaka to jest cudowna.

Do góry