reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Mlodak - a ja bym po prostu to olala i nie poszła,albo poszła powiedzieć,że się pomyliła.
Super,że wsio oki!!!

Aga- ja dziś to samo! Wychodze zadowolona ze słońca a tam pizgawka na maxa! Poszłysmy na bazarek,potem chwile młoda połaziła po parku i do domku

Polaa- G mi się rozchorowała,nie mogłam jej zostawić! :-)

G znow dziś robiąc kupkę podleciała do mnie z płaczem i zrobiła....wcześniej sie gdzieś ukrywala. Musze powiedzieć o tym w środe lekarce.
Na szczęście od rana ładnie je. Zobaczymy zaraz jak zje zupe.

Najlepszego dla Kaś!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasie Wszystkiego NAJ z okazji imieninek :tak::-)

Zrobiłam młodemu na 10tego grudnia termin na szczepienie, pani chciała 6tego i była zdziwiona, ze powiedziałam, ze nie ukłuję dziecka na mikołaja :D
Sunshine super, ze wieczorek udany :) chyba nie muszę pisać, ze zazdroszczę.

No tak Mikolajki sie zblizaja :-) moja siostra ma wtedy urodzinki, a Ty slusznie postapilas, potem jeszcze A sie zrazi do Mikolajek ;-)
A imprezki nie ma co zazdroscic tylko kiedy babcia pojdzie z mlodym na spacer wlacz myzyke na caly regulator i tancz do upadlego!!! :tak:

Zaplanowalam na dzisiaj pranie recznikow, pranie "normalne", odkurzanie i ogolne ogarnianie. O 9 wylaczyli prad :confused2: Wlaczyli teraz, ale mlodziez spi to nic nie zrobie.

to se popralas.... :wściekła/y: jutro juz takiej weny moze nie byc :confused2:

Mlodak- dobrze, ze wyniki czyste :tak:
Munka- a moze sie wstydzi, ze zrobila kupe w "majtki" i dlatego placze, czy ja cos przegapilam i to zwazane z problemami pokarmowymi?:sorry:
Aylin- juz nie powiem, ze ja sie pochamowalam i prawie nic nie kupuje a Ty tu kusisz jak zwykle :-p sliczne zdobycze, zreszta jak zawsze, Ty to masz oko :-D
Polaa- super, ze wycieczka udana, napewno wszyscy sie zregenerowaliscie, zdjecia super!!! widac, ze wszyscy szczesliwi i zadowoleni :tak: A Ty jaka laska!!! jeszcze raz bedziesz narzekac i w dup.e dostaniesz :-p

Ktora chetna napisac za mnie raport do szkoly?....... aaaaa zamknelam bym sie gdzies, gdzie nikt by mnie nie znalazl, na jakis czas.....

Niespo - i tak to właśnie jest z planami :-/

Polaa- oczywiście!!! ;-)

Sunshine - zaczęlo sie w trakcie trzydniówki po podaniu Flumyconu. Wtedy tak brzydko prykała i robiac kupke przybiegala do mnie. Potem zrobiła pierwszy raz do wanny podczas kąpieli. Mam własnie podejrzenia,że to strach,ale ona robiła czasem kupke na nocnik,wiec wie jak to wyglada i takie tam... Kupki robi w miare normalne. Zobaczymy co powie lekarka.

Ja juz zjadłam,G jak tylko zobaczyla zupe zaczęła mowic NIE!!! Kto mi podmienił dziecko!!!?

Edek: zupa zjedzona :-)

Ostatnia edycja:
ja pier.... mlody wlasnie odwala histerie bo nie bedzie jadl kanapki z ogorkiem, z serem tez nie, i ogolnie ja stracilam cierpliwosc na szczescie przyszedl tata i probuje go opanowac a ja sie ewakuowalam.

krzyczy am am ale kanapki nie bedzie jesc... WRRRRRRRRRRR

aronia i co za madre rady byly w gazecie? ja juz chyba wszystkie rady dostepne w internecie poczytalam

hejo dziołszki!
ja to sie chyba wpadłam pożegnać, bo od jutra tyram za dwie osoby, więc nawet nie dam rady was podczytać :(

joke taki oczywiście:-p choćby buziaki wam przesłać, ale zajrzę:-p

własnie piekę udka z ziemniakami dla doroslych i gotuję rosolek z kurczaczkiem dla młodego, a potem spać

kasiek munka andzia nie pomyslałam, że z tym butem tak może to "zabrzmieć":-D przynajmniej was rozweseliło ;-)

mlodak szkoda, że przeoczylam wasze problemy z moczem, albo wyleciało mi z głowy... bo u nas podobnie historia się skonczyła, wynik posiewu był błedny przez zanieczyszczoną próbkę, a pamiętaj, że mocz ogolnu pry posiewie zawsze trzeba zrobić, bo u nas posiew był okropny, a ogólny ok i to oznacza zanieczyszczoną próbkę na pewno, poza tym posiew wcale nie jest taki miarodajny, bo łatwo próbkę "zepsuć" - najważniejsze, że Szymuś zdrowy!!!

A co do smoka,to przydałoby sie coś,co by ją do niego zraziło. Po tej chorobie jest po prostu dramat! Non stop chce dyda,a jak nie dostanie to przeraźliwy ryk:-/
jak już najdziesz taki sposób, to poproszę - mnie się przyda bardzo...

Zaza jakiego macie psiaka? i chyba szczeniak jeszcze skoro wszystko gryzie?

Pytam Damiana "kochasz mamę"- "nie" i mnie przytula:-D
pieski mamy dwa - amstaffy i oba dorosłe, ale im szajba ostatnio bije, bo się nie przestawiły na rytm oszczędnościowy-zimowy :/
a Damian slodziak!

super!

a musze pochwalic mojego Szoguna bo na weekendzie nauczyl sie siadania samodzielnego na nocnik :) przynosi siada robi i idzie dalej :):)
gratulacje dla Nikosia! bystry chłopczyk!

A i ja też zasmarkana:-(, przez weekend snułam sie po domu jak cień, na nic nie miałam siły. Dziś trochę lepiej. ale nie wiele.
Trzymajcie sie laseczki
zdrówka!!!

płaszczyk gap za 10 zł. Nie mam pojecia czy wiosenny czy zimowy. Ale za 10 zł sie nie zastanawiałam :pZobacz załącznik 595610
też bym się nie zastanawiała ;-)

Sunshine dasz radę!!! chcesz kopniaka na zachętę/ ;-)

i na koniec wszystkiego naj dla Katarzynek! :)

Aylin guacamole :szok::no: ja na takie rarytasy to juz w ogole sie nie porywam, z gory wiem ze skazane na porazke.
najbardziej mnie wkurza to ze on nie chce nic nowego sprobowac, no NIC!!!!!!
i w kolko ta marchewka i kanapki z serem i szynka...

dzis mu niania zrobila takie kuleczki z ryzu i warzyw (marchewka brokul kalafior - czyli te co jeszcze ewentualnie zje) i du.pa, ani jednego nie polizal, nawet z keczupem, a jak sie go pytam co niania gotowala na obiadek to mowi BLE!

ladnie poszalas z zakupami:tak:

zazu ty nas nie opuszczaj, nu nu!

a w ogole to janek dzis ulozyl cale zdanie , tzn kalambury bardziej:-D;-) jak wrocilam to niania mowi do niego zeby powiedzial jak bylo na spacerku, a on mowi papa, pozniej dmuchnal ustami (ze wiatr) i zaslonil buzie raczkami robiac brrrrrrrr. czyli ze na dworze wialo i bylo bardzo zimno i musial sobie zakrywac buzie:rofl2:

reklama
Do góry