reklama
Biedactwo....
Muńka a jak pleśniawki u Gabi? My stosowaliśmy Nystatynę (zawsze zapominam jak to się nazywa) i może u Was by pomogła też na rzucenie smoka Ja własnie smoczek wyparzałam, potem maczałam w Nystatynie i do dzioba. Wtedy był maly i mu sie przeszkadzało,ale teraz idę o zakład że smoka by już więcej nie wziął Bo to gorzkie jak pierun.
Muńka a jak pleśniawki u Gabi? My stosowaliśmy Nystatynę (zawsze zapominam jak to się nazywa) i może u Was by pomogła też na rzucenie smoka Ja własnie smoczek wyparzałam, potem maczałam w Nystatynie i do dzioba. Wtedy był maly i mu sie przeszkadzało,ale teraz idę o zakład że smoka by już więcej nie wziął Bo to gorzkie jak pierun.
Biedactwo....
miała zapisany syrop Flumycon (p/grzybiczy), jakiś żel, probiotyk i tantum verde. Po drugiej dawce Flumyconu bardzo brzydko prykała i wtedy zaczęly się te akcje przy kupce - odstawiłam, podawałam tylko probiotyk i tantum verde i tak naprawdę po dwóch dniach nie widziałam ich już w jej buźce ( na tyle, ile pozwoliła sobie do niej zajrzeć). Mam wrażenie, że już ich nie ma, ale właśnie głównie po to, żeby sprawdzić jamę ustną idę z nią w środę na wizytę kontrolną i się okaże. Chciałam smarować aphtinem, jak radziły dziewczyny, ale za chiny nie pozwoliła wsadzić sobie palca do buzi
miała zapisany syrop Flumycon (p/grzybiczy), jakiś żel, probiotyk i tantum verde. Po drugiej dawce Flumyconu bardzo brzydko prykała i wtedy zaczęly się te akcje przy kupce - odstawiłam, podawałam tylko probiotyk i tantum verde i tak naprawdę po dwóch dniach nie widziałam ich już w jej buźce ( na tyle, ile pozwoliła sobie do niej zajrzeć). Mam wrażenie, że już ich nie ma, ale właśnie głównie po to, żeby sprawdzić jamę ustną idę z nią w środę na wizytę kontrolną i się okaże. Chciałam smarować aphtinem, jak radziły dziewczyny, ale za chiny nie pozwoliła wsadzić sobie palca do buzi
Dobra jest. Najważniejsze, że przechodzi. A problemów z kupką współczuję.
A mnie młody ugryzł w palca jak mu wczoraj chciałam umyć ząbki tą szczoteczką na palec. Jakoś ma dni, że nie chce w ogóle myć zębów więc wtedy ja wkraczam do akcji. Takiego obrotu sprawy się nie spodziewałam.
aronia12
Fanka BB :)
josie - czytalam niedawno artykul w jakiejs babskiej gazetce o takich dzieciach jak twoj i jak sobie z tym radzic, tzn. jak ustalac mu jadlospis aby jadl z checia
Aylin - zdrowia!
Niespodzianka - dzieki unormowalo sie
Aga, Niepsodzianka - z umawianiem sie z ludzmi roznie bywa My mamy takich znajomych, ktorzy "mszcza" sie na nas za to, ze wylaczamy dzwiek w naszych telefonach, kiedy dziec spi
Aylin - zdrowia!
Niespodzianka - dzieki unormowalo sie
Aga, Niepsodzianka - z umawianiem sie z ludzmi roznie bywa My mamy takich znajomych, ktorzy "mszcza" sie na nas za to, ze wylaczamy dzwiek w naszych telefonach, kiedy dziec spi
Hej
Założyłam sobie fejsa ( a raczej edytowałam fikcyjne konto) więc jeśli któraś ma ochotę mieć mnie w znajomych to piszcie pw
Aylin kurczę to się porobiło- zdróweczka. Oby to nic poważnego z tymi szmerami
Alijenka przykro mi i wracaj szybciutko do nas
Zaza jakiego macie psiaka? i chyba szczeniak jeszcze skoro wszystko gryzie?
Kasiek na allegro jest pełno podgrzewaczy ale chyba prościej było by ze zwykłym termosem
Młodak oby wyniki były dobre &&&&
Josie no widzisz, Jasiu umie zachować się w towarzystwie;-)
Muńka dobrze, że już nie ma pleśniawek
Pytam Damiana "kochasz mamę"- "nie" i mnie przytula
Założyłam sobie fejsa ( a raczej edytowałam fikcyjne konto) więc jeśli któraś ma ochotę mieć mnie w znajomych to piszcie pw
Aylin kurczę to się porobiło- zdróweczka. Oby to nic poważnego z tymi szmerami
Alijenka przykro mi i wracaj szybciutko do nas
Zaza jakiego macie psiaka? i chyba szczeniak jeszcze skoro wszystko gryzie?
Kasiek na allegro jest pełno podgrzewaczy ale chyba prościej było by ze zwykłym termosem
Młodak oby wyniki były dobre &&&&
Josie no widzisz, Jasiu umie zachować się w towarzystwie;-)
Muńka dobrze, że już nie ma pleśniawek
Pytam Damiana "kochasz mamę"- "nie" i mnie przytula
Kasienka_
Fanka BB :)
Zaza jak przeczytalam o tym zjedzeniu nowego to myslalam ze psa ktory mial tydzien :| moj mozg juz nie funkcjonuje :|
Josie o rany ale macie z tym jedzeniem :|
Papitkaa ufff moze jednak sie ulozy byleby chlop na oczy przejrzal
Aylin dobrze ze nie zapalenie pluc ... rany ... oby Wam szybko przeszlo
Kasiek podgrzewacz musi byc ciagle wlaczony ale wlasnie utrzymuje temp
Mlodak bidulek z Szymusia ale musi byc dobrze ... zdrowka dla NIego !!! daj znac jak dostaniesz wyniki
Kasiek Josie ja chyba jednak podjade do tego decathlona tak zachwalacie ...
Muńka oby z ta kupka szybko sie polepszylo ... a Flumycon to bardzo silny lek i jak na same plesniawki to tragedia ze go dala
Asik kochany dziec
my juz zdrowi
Josie o rany ale macie z tym jedzeniem :|
Papitkaa ufff moze jednak sie ulozy byleby chlop na oczy przejrzal
Aylin dobrze ze nie zapalenie pluc ... rany ... oby Wam szybko przeszlo
Kasiek podgrzewacz musi byc ciagle wlaczony ale wlasnie utrzymuje temp
Mlodak bidulek z Szymusia ale musi byc dobrze ... zdrowka dla NIego !!! daj znac jak dostaniesz wyniki
Kasiek Josie ja chyba jednak podjade do tego decathlona tak zachwalacie ...
Muńka oby z ta kupka szybko sie polepszylo ... a Flumycon to bardzo silny lek i jak na same plesniawki to tragedia ze go dala
Asik kochany dziec
my juz zdrowi
Ostatnia edycja:
dzien dobry.
Dzieć podobno jeszcze spi. Odreagowuje chyba.
Ja w pracy sie sprężam.
A w ogóle to od miesiąca młoda była na mleku prosto od krowy. Ale dzis idę po puszkowe. Tyle w nocy pije. A sztuczne mozna wymieszać z letnia wodą. A naturlanego prosto z butelki nie dam bo lodowate. Jak zostawie w temp pokojowej to bedzie kwaśne.... więc Hippie - wracamy....
Dzieć podobno jeszcze spi. Odreagowuje chyba.
Ja w pracy sie sprężam.
A w ogóle to od miesiąca młoda była na mleku prosto od krowy. Ale dzis idę po puszkowe. Tyle w nocy pije. A sztuczne mozna wymieszać z letnia wodą. A naturlanego prosto z butelki nie dam bo lodowate. Jak zostawie w temp pokojowej to bedzie kwaśne.... więc Hippie - wracamy....
reklama